• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-posta yönetim paneli yenilendi.

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » e-posta yönetim paneli yenilendi.
Yeni e-posta sunucumuzun devreye alınması nedeniyle yeni e-posta yönetim panelinizi XML tabanlı web teknolojisini kullanarak geliştirdik. Yeni yapı sizlere bir kaç ek özellik kazandırmaktadır. Bunlar aynı sayfada birden çok alan adına ait e-posta hesaplarını yönetebilme, daha kapsamlı e-posta alanı paylaşım, toplam adet ve kapasite hesabı özellikleridir.
e-posta yönetim paneli yenilendi.
Yeni e-posta sunucumuzun devreye alınması nedeniyle yeni e-posta yönetim panelinizi XML tabanlı web teknolojisini kullanarak geliştirdik. Yeni yapı sizlere bir kaç ek özellik kazandırmaktadır. Bunlar aynı sayfada birden çok alan adına ait e-posta hesaplarını yönetebilme, daha kapsamlı e-posta alanı paylaşım, toplam adet ve kapasite hesabı özellikleridir.
Tek sayfada tüm alan adlarınıza ait e-posta hesaplarınızı yönetebilirsiniz!
Eski yönetim panelinde önce alan adı seçerek o alan adına ait e-posta hesaplarını yönetiyordunuz. Yeni yapı size sayfa değiştirmeksizin tüm alan adlarınıza ait e-postalarınızı kontrol etme imkanı sunuyor.

e-posta boyutlarınızı kendiniz belirleyin!
RETURN Group'un tüm e-jett ve hosting müşterilerine sunduğu e-posta alanı paylaştırabilme yeteneği ile ihtiyacınıza en uygun e-posta alanını kendiniz belirleyebilirsiniz. Resimde 1 adet e-jett e-ticaret paketi ile 1 adet 1 GB (1.000 MB) e-posta alanı satın almış müşterimiz örneklenmiştir. e-jett e-ticaret paketi ile 30 adet standart e-posta (10 MB) verilmektedir. (30*10+1*1.000) = toplam 31 adet e-posta ve toplam 1.300 MB e-posta alanı sol üstte görüldüğü üzere paylaştırılmıştır.

(*) Sağ sütünda görüldüğü üzere yeni bir e-posta açarken kalan e-posta alanınıza göre yeni e-posta boyutunuzu belirleyebilirsiniz.


XML nedir?
XML (eXtensible Markup Language)'un kısaltılmış ifadesidir, Türkçe'ye tam çevirisi "genişletilebilir işaretleme dili" dir.

En bilindik ve en yaygın kullanılan işaretleme dili görüntülediğiniz bu ve diğer tüm web sayfalarında kullanılan HTML (Hyper Text Markup Language - Hiper metin işaretleme dili) dir. İşaretleme kelimesini ifade etmek gerekirse, hemen tüm müşterilerimizin kayan yazı ve link olarak pratik bir şekilde web sitelerine ekledikleri bir obje olan "güncel haberler" e-jett yazılımı tarafından <marquee>güncel haberler</marquee> komutu kullanılarak web sitenizde gösterilmektedir. Burada <marquee> komutu hareketi sağlamak için kullanılan işarettir. XML ise önceden belirli işaretler yerine yazılım geliştiricilerin kendi işaretlerini oluşturabilmelerini ve veri alışverişlerinde bu işaretlere göre bilgileri izleyip değerlendirebilmelerini sağlar. Örneğin e-jett e-ticaret yazılımı desteklediği bankaların VPOS (sanal POS) uygulamalarında (Akbank, Finansbank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası *) XML dilini kullanarak banka haberleşmesini ve kredi kartı tahsilatlarını sağlar. Haber servisleri olarak kullanılan RSS uygulamaları ile Windows Vista® kullanıcılarının masaüstü özelleştirirken kullandıkları "gadgets" uygulaması olarak da kullanılabilen "Feed" yine XML uygulamalarına örnek olarak gösterilebilir.
* Banka adları alfabetik listelenmiştir.

25.01.2007