• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett, e-posta ve hosting şifrelerinizi kimseyle paylaşmayın, ek kullanıcı açın!

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » e-jett, e-posta ve hosting şifrelerinizi kimseyle paylaşmayın, ek kullanıcı açın!
e-jett adıyla son kullanıcılara yönelik olarak çıkarttığımız içerik yöneticimizin ilk versiyonlarından itibaren ek kullanıcı desteği vardır. e-jett paketlerinin farklı özellikleri dolayısıyla farklı ek kullanıcı hakları vardır. Sitenizi güncellemek, web tasarım ayarlarınızı değiştirmek, siteniz üzerinden gelen mesajlarınızı veya siparişlerinizi takip etmek için görevlendirdiğiniz personelinize ANA KULLANICI şifrenizi vermeyiz.
e-jett, e-posta ve hosting şifrelerinizi kimseyle paylaşmayın, ek kullanıcı açın!
e-jett adıyla son kullanıcılara yönelik olarak çıkarttığımız içerik yöneticimizin ilk versiyonlarından itibaren ek kullanıcı desteği vardır. e-jett paketlerinin farklı özellikleri dolayısıyla farklı ek kullanıcı hakları vardır. Sitenizi güncellemek, web tasarım ayarlarınızı değiştirmek, siteniz üzerinden gelen mesajlarınızı veya siparişlerinizi takip etmek için görevlendirdiğiniz personelinize ANA KULLANICI şifrenizi vermeyiz.

Bir kullanıcı tanımlamak istediğinizde "Genel Ayarlar - Kullanıcı Yöneticisi - Ek Kullanıcılar" menüsünden sitenize yeni bir kullanıcı ekleyerek, yetki tanımlarını yapınız.

GENEL AYARLAR - KULLANICI YÖNETİCİSİ menüsü kullanımınıza açıldı

e-jett hesap yöneticisinde bazı değişiklikler yaptık. Daha önce Hesaplarım menüsü altında yer alan "Kişisel Bilgilerim", "alt menü: Bülten Ayarlarım" ve "Ek kullanıcılar" menüleri kullanımınızı kolaylaştırmak için "Genel Ayarlar - Kullanıcı Yöneticisi" altında birleştirildi, kısa bir süre sonra "Hesaplarım" menüsü altından tümüyle kaldırılacaktır.

Neden ek kullanıcı tanımlamalısınız?
Şifremi paylaşmamın sakıncaları nelerdir?

Günlük e-jett bağlantı kayıtlarını incelediğimizde özellikle bazı kullanıcıların yakın saat dilimlerinde farklı IP adreslerinden bağlandığını gözlemliyoruz. Oysa e-jett in hemen tüm ticari web sitesi paketlerinde en az 3 adet olmak üzere ek kullanıcı hakkınız vardır.

Aşağıdaki olasılıkları inceleyiniz, bu olasılıkların hepsi nadiren de olsa geçtiğimiz 10 yıl içerisinde farklı müşterilerimizin başına gelmiştir. Siteniz için sadece ek kullanıcı tanımlayarak ve ana kullanıcı şifrenizin sadece kendinizde veya şirketinizde web sitenizle ilgili işlemleri organize eden yöneticinizde olmasını sağlayarak aşağıdaki durumların yaşanmasının önüne kolaylıkla geçebilirsiniz.

  1. Kalıcı veri kaybı yaşayabilirsiniz
    Ana kullanıcıların sildiği tüm veriler anında sistemden silinir, oysa ek kullanıcıların sildiği veriler gizlenmiş ve silinmeyi bekliyor şeklinde işaretlenerek 90 gün süre ile muhafaza edilir. Yetkili personel değiştirme, işten ayrılma veya çıkarma gibi durumlarda geçmişte bazı müşterilerimizin veri kayıpları yaşadığı olmuştur. Ek kullanıcı tanımı yaptığınız personeliniz bir veri sildiğinde, silinen kayıt (mesaj, sayfa, ürün, vb) silinmeyi bekliyor olarak işaretlenir ve yönetim panelinizden çıkarılır. 90 gün içerisinde "Ana kullanıcı" şifreniz ile e-jett Destek merkezi üzerinden bırakacağınız bir mesaj ile henüz kalıcı olarak silinmemiş verilerinizi kurtarabilirsiniz. 90. günden sonra bu silme işleminin geri dönüşü yoktur.
     
  2. Geçici veri kaybı yaşayabilirsiniz
    Web sitenizi yönetmek için e-jett'e bağlandığınızda bir çok yönetim konsoluyla web sayfalarınızı veya web tasarımınızı dilediğinizce güncelleyebiliyorsunuz. Siz e-jett'e bağlı iken kullanıcı adınızla bir başka bilgisayardan giriş yapıldığında oturumunuz sonlanır, bu yüzden o esnada yaptığınız değişiklikler artık e-jett bağlantınız geçersiz olduğu için kaydedilemez. Şirketinizde e-jett'i kullanarak verdiğiniz yetkiler dahilinde işlem yapmasını istediğiniz tüm personeliniz için ek kullanıcı açarak, kendi açtığınız e-jett oturumunuzun (login olma) sonlandırılmamasını sağlayabilirsiniz.
     
  3. Sitenizin kapanması, alan adınızın durdurulması, alan adınızı kaybetmek gibi durumlar yaşayabilirsiniz
    "Hesaplarım - Kullanıcı Yöneticisi - Kişisel Bilgilerim" menüsü sadece e-jett ana kullanıcılarına açık bir menüdür. Bu menüye erişen kişiler "ana kullanıcı iletişim e-posta adresini" değiştirebilirler. Ana kullanıcı iletişim e-posta adresi e-jett sisteminin o hesabınıza ait her türlü hatırlatma, uyarı ve bilgi mesajlarının gönderildiği e-posta adresinizdir. RETURN Group hizmet süre dolumlarından itibaren en az 8 adet hatırlatma ve hizmetin durdurulduğuna dair bilgi mesajlarını bu adrese otomatik olarak göndermektedir. Hizmet süre dolumları yaşansa dahi RETURN Group kendi sunucularında bulunan verileri en az bir yıl süre ile muhafaza etmektedir. Ancak alan adları aynı kategoride değildir. Alan adı yazmanı kuruluşlar kendi ürettikleri politikalar sonucu o alan adını 7 gün veya 2 ay süre ile muhafaza ederler ve daha sonra o alan adını başkaları tarafından satın alınabilecek şekilde tescil bilgilerini değiştirme haklarını saklı tutarlar. Sadece e-jett ana kullanıcısına hesap dolum tarihine 60 gün kalmasından itibaren gönderilen hatırlatma maillerinizin size ulaşmasını sağlayarak hem sitenizin yayın sürekliğini, hem de alan adı kaybetme riskinizi ortadan kaldırmış olursunuz.

Kaç adet ek kullanıcı açabilirim?

Paket adı Ek kullanıcı sayısı
e-jett Basic 0 adet
e-jett Kişisel 0 adet
e-jett KOBI 3 adet
e-jett Pro 5 adet
e-jett Plus 10 adet
e-jett e-ticaret 10 adet

Ek kullanıcı adetleri sizin için yetersiz geldiğinde ayrıca e-jett destek merkezi ile iletişim kurarak bu konuda duruma bağlı olarak ücretli veya ücretsiz destek alabilirsiniz.

NOT: e-jett kullanıcı ad ve şifrenizi, e-posta kullanıcı ad ve şifrelerini, e-jett destek personeli dahil hiç kimse ile paylaşmayınız. e-jett destek operatörlerinin yönetim panellerinde sadece müşteri numaranız veya alan adınızı bildirmeniz durumunda hesabınızı devralabilme araçları vardır.

18.10.2010