• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

Web tasarımınızı DYNA'ya terfi edin, hedefinizi tam 12'den vurun!

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » Web tasarımınızı DYNA'ya terfi edin, hedefinizi tam 12'den vurun!
e-jett DYNA, eski adı akıllı anasayfa olan dinamik anasayfa özelliğinin pratik güncellenebilir Flash objeleriyle desteklenmiş halidir. DYNA adını dinamik anasayfa ve dinamik Flash banner isimlerinin kesişiminden almıştır. DYNA serisi tasarımlar ile isterseniz resimleriniz, isterseniz slogan metinleriniz, isterseniz her ikisi birden hareketli ve dikkat çekici olabilmektedir.
Web tasarımınızı DYNA'ya terfi edin, hedefinizi tam 12'den vurun!
e-jett DYNA, eski adı akıllı anasayfa olan dinamik anasayfa özelliğinin pratik güncellenebilir Flash objeleriyle desteklenmiş halidir. DYNA adını dinamik anasayfa ve dinamik Flash banner isimlerinin kesişiminden almıştır. DYNA serisi tasarımlar ile isterseniz resimleriniz, isterseniz slogan metinleriniz, isterseniz her ikisi birden hareketli ve dikkat çekici olabilmektedir.

DYNA anasayfanızdan ziyaretçilerinizi aynı anda sitenizin 6 (1.bölüm) ve 10+ (2.bölüm) yönlendirme eklemenize olanak tanır. Kısacası hedefinizi tam 12'den vurmanızı sağlar.

e-jett DYNA, eski adı akıllı anasayfa olan dinamik anasayfa özelliğinin pratik güncellenebilir Flash objeleriyle desteklenmiş halidir. DYNA adını dinamik anasayfa ve dinamik Flash banner isimlerinin kesişiminden almıştır. İlk kez RETURN Group tarafından üretilen teknolojilerden birisi de V7 DYNA'dır.

DYNA ile hedefinizi 12'den vurun! 2000-2008 yılları arasında yetenek açısından en üst seviyelere taşıdığımız e-jett teknolojisini artık görsel kalite ile zenginleştiriyoruz.

e-jett DYNA e-jett KOBI, e-jett PRO, e-jett e-ticaret gibi bir e-jett paketi değildir. e-jett'e entegre edilebilen yeni nesil bir tasarım uygulamasıdır. e-jett DYNA bir web sitesinde en fazla 1 adet kullanılabilmektedir ve sadece PRO, PLUS ve e-ticaret paketlerine uygulanabilmektedir.

DYNA'nın 2 arabirimi mevcuttur.

  1. Dinamik (Yönetilebilir) Flash Banner
    e-jett'in mevcut dinamik flash banner uygulamasınının, müşteri web sitesinin tasarımının genişlik ve yüksekliğine bağlı olarak özelleştirilmiş ve gelişmiş bir versiyonudur. 16:9, 4:3 veya istenilen tüm ebatlarda siteye adaptasyonu mümkündür. İstenildiğinde sitenin alınlığına veya yine istenildiğinde sayfa iç alanının üst kısımlarına eklenebilmesi mümkündür. En fazla 6 adete kadar "resim", "başlık", "link" eklenmesini desteklemektedir. 6'dan az olan yüklemelerde ise sistem numaralandırmayı (varsa) kendisi otomatik yapmaktadır.
     
    DYNA Dinamik Banner, açıklamalardanda göreceğiniz gibi hangi sektörde faaliyet gösterirseniz gösterin, öne çıkarmak istediğiniz "ürün ve/veya hizmetleriniz" zamana bağlı olarak değişiyor ise veya en fazla 6 adet ürününüzü diğer tüm ürünlerinizin önüne çıkarmak istediğinizde ideal bir çözümdür. 
     
  2. Dinamik (akıllı) Anasayfa
    Dinamik anasayfa, e-jett sayfa tiplerinden V7 Video sayfa tipi çift, V7 RSS Haber, (klasik) haberler, dinamik soru-cevap gibi sayfa tipleri birer sütun olmak üzere, web sitesi son verilerinin anasayfada özet olarak sergilenmesini metoduyla ziyaretçilerin çok hızlı yeni sayfalara yönlenebilmesini sağlayan bir özel sayfa tipidir. Dinamik anasayfanın bir diğer özelliği ise sitenin iç sayfalarına yoğun bir link aktarımı sağladığı için kullanan müşterilerine Arama motoru optimizasyonu çalışmalarında pozitif bir katma değer getirmesidir.
     
    Özet site bölümünde e-jett sayfa tiplerinden A+ ve A+++ kategorili tüm özel sayfa tipleri özet kapsamında sergilenebilmektedir. Bu yüzden DYNA e-jett'in sadece kurumsal çözümlerine eklenebilir.

DYNA size ne ajantajlar sağlar?

DYNA hedefinizi 12'den vurmanızı sağlar.

Hangi sektörde faaliyet gösterirseniz gösterin, biliyoruz ki zaman içerisinde öne çıkarmak istediğiniz ürün ve hizmetleriniz farklılık gösteriyor. Ve yine biliyoruz ki ziyaretçiler bir web sayfasında ortalama 30 saniyeden daha az duruyor. O halde bir ziyaretçinize anasayfanıza geldiği ilk 30 saniyede en hit 6 ürününüzü ve onlarca haber ve duyurunuzu özet olarak vermenin ortaya çıkaracağı sonuçları gelin beraberce değerlendirelim.

Örnek 1: Turizm sektöründe olduğunuzu farzedelim; Kurban bayramında öne çıkarmak istediğiniz geziler ile yılbaşında öne çıkarmak istediğiniz turlar arasında elbette farklılık olacaktır. DYNA burada en hit 6 tur programınızı tüm ziyaretçilerinizin görebilmesini sağlayacaktır.
 
Örnek 2: Eğitim/danışmanlık sektöründe olduğunuzu düşünelim; yakın zamanda organize etmeyi düşündüğünüz kurslar, eğitimler, vb. ticari faaliyetlerinizi ziyaretçileriniz sitenizi ziyaret ettiği ilk andan haberdar olabilmesini DYNA ile temin edersiniz.

Örnekler çoğaltılabilir...

DYNA Arama motoru optimizasyonu çalışmalarınız için ek yardımcınızdır

Bu bölümün ayrıntılarını tabii olarak web sitemizde yazmayacağız, ama biliyorsunuz "dünyada sadece RETURN Group arama motorlarında 1. sayfada bulunma garantisi" verebilmektedir.

DYNA yı, e-jett'in SEO (Search Engine Optimisation: Arama motoru optimizasyonu) çekirdek bilgi bankanız ile iletişim kurabilecek şekilde tasarladık. DYNA siparişinizi vermeden önce müşteri temsilcinizden e-jett in SEO+ özellikleri ile DYNA nın nasıl birleştirilileceği hakkında bilgi alınız.

Konuyu çok kısaca özetlemek gerekirse DYNA; e-jett SEO, e-jett SEO+ ve e-jett ekstra SEO (+++) özelliklerinin her üçüyle birlikte kusursuz entegredir.

DYNA kullanımı için teknik bilgiye ihtiyaç yoktur.

"Havuzlarım - Bar Objelerim -  Dinamik Flash Bannerlarım" menüsünde yıllardır kullandığınız, önceden RETURN Group tarafından hazırlanmış bannerların, Flash yada Swish gibi programları kullanmanıza gerek duymadan ve teknik bilgi gereksinimi duymadan kullanılması RETURN Group tarafından geliştirilen özel bazı teknikler sayesinde üretilmiştir. Resim Seç (bilgisayarınızdan), slogan yaz, link ekle şeklinde 3 adımlık bir prensip DYNA banner ları için de geçerlidir.

DYNA üretimi öncesi resim biçimlendirme programları kullanmayı biliyorsanız mutlaka operatörlerimize iletiniz...

DYNA efectleri yazıya da resme de uygulanabilir.

Geliştirdiğimiz dinamik veri transfer arabirimi web siteniz ile DYNA nın optimum bir şekilde veri alışverişi yapmasını sağlar. Salt metin ve resimler olarak iletilen verileri DYNAbanner  modülü tercihinize göre ister sadece resminizi efectli olarak getirme, ister yazılarınızı effect ile yazdırma, isterseniz hem resim, hem yazı efectli olarak kullanılabilir. Üretim aşamasında destek operatörlerimiz sizi faaliyet alanınızı ve örnek resimlerinizi inceliyerek yönlendirecekler ve sizin için en ideal DYNA uygulamasının ortaya çıkmasını sağlayacaklardır.

Ücretlendirme
31 Ocak 2011 tarihine kadar tüm lisanslı e-jett müşterilerine %25 tanıtım indirimi uygulanacaktır.

e-jett V7 DYNA fiyat listesi

  1. e-jett ile ilk kez web sitesi yaptıracak firmalar için: 1.000 USD + KDV
  2. 1 yıldan uzun süredir e-jett kullanan firmalar için: 750 USD + KDV (en az 1 kere senelik lisans yenilemesi yaptırmış firmalar)

V7 DYNA siparişinizi 31 Ocak 2011'den önce vererek, %25 lansman indirimi ile sahip olabilirsiniz. 

 

Teslim Süresi
DYNA üretimi resim programları kullanma kullanmama bilginiz ve tercih ettiğiniz ebatları RETURN Group'a iletmenizden itibaren en geç 7 iş günüdür.

Dinamik Banner sayfa içinde örnek uygulama
http://www.e-jett.com/ (login öncesi)
http://www.pcgbilgisayar.com/
http://www.bilenor.com.tr/ 

 

****

Süre Sınırsız V7 Video Promosyonu talepleriniz hakkında duyuru

Süre sınırsız V7 Video promosyonu 30 Haziran 2010 tarihinde sona erdikten sonra senelik ücretlendirme ile V7 video kullanımına geçmiş bir çok müşterimiz promosyonun yaz tarihlerine denk gelmesinden dolayı yararlanamadıklarını iletmişlerdir.

Geçen hafta gerçekleşen 2010 ve 2011 promosyonlarımızın değerlendirildiği toplantımızda bu konuda talep sahibi müşterilerimizin belirlenmesi ve promosyonun yakın şartlar ile tekrarı gündeme gelmiştir.

Eğer e-jett web sitenizde videolar yayınlamayı düşünüyorsanız ve promosyonun tekrar edilmesi yönünde talebiniz var ise "Destek Merkezi - Bize Ulaşın" menüsünü kullanarak ön talep bırakınız. Teşekkürler.

11.11.2010