• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

V7 Slayt Gösterisi tüm e-jett paketlerinde kullanıma açıldı...

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » V7 Slayt Gösterisi tüm e-jett paketlerinde kullanıma açıldı...
Eski “Slayt Gösterisi” sayfa tipimizin geliştirilmiş hali olan “V7 Slayt Gösterisi” hazır sayfa tipi tüm e-jett paketlerinde (şu anda sürümde olmayan e-jett paketleri dahil) kullanımınıza açılmıştır.
V7 Slayt Gösterisi tüm e-jett paketlerinde kullanıma açıldı...
Eski “Slayt Gösterisi” sayfa tipimizin geliştirilmiş hali olan “V7 Slayt Gösterisi” hazır sayfa tipi tüm e-jett paketlerinde (şu anda sürümde olmayan e-jett paketleri dahil) kullanımınıza açılmıştır.

V7 Slayt Gösterisi Sayfa Tipi

Eski “Slayt Gösterisi” sayfa tipimizin geliştirilmiş hali olan “V7 Slayt Gösterisi” hazır sayfa tipi tüm e-jett paketlerinde (şu anda sürümde olmayan e-jett paketleri dahil) kullanımınıza açılmıştır. V7 Slayt Gösterisi; 2 ana bölümden oluşmaktadır:

1. Slayt Kataloğu
2. Slaytlar

 

1. Slayt Kataloğu

Web sitenize yeni bir “V7 Slayt Gösterisi” sayfası ekleyip, güncelleme ekranına ulaştığınızda “Slayt Katalogları” yönetim paneline ulaşırsınız. Bu sayfadan seçili kataloğunuza ait temel ayarlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. “Otomatik değişme süresi”, “gösterim öncesi ufak resim (thumbnail) göster” ve “resim optimizasyon” ayarları bu menüden yapılır.

Web sitenizdeki görünüm

Web sitenizde bu sayfanızda eğer bir kataloğunuz var ise otomatik olarak slaytlar sayfanıza ulaşılacaktır. Eğer birden çok kataloğunuz var ise ziyaretçileriniz ilk olarak “katalog seçimi” ekranına ulaşacaklardır.

2. Slaytlar

Dataformdan bir slayt katagoğunuzu seçip sol alttaki link menüden “Slaytları düzenle” seçeneği ile slayt yönetiminize ulaşabilirsiniz. Her slaytınız için resminizle beraber bir başlık ve bir açıklama metni ekleyebilirsiniz.

Web sitenizdeki görünüm

Slaytlar bölümünün açılışında 2 opsiyon vardır. Slaytlarınızın sitenizde ister hemen gösterimine başlatabilir, isterseniz gösterim öncesi küçük resimler halinde gösterebilirsiniz. Bunun için gerekli ayar “Slayt Kataloğu” menüsünde yer almaktadır.

Resim Optimizasyon ayarımı nasıl yapmalıyım?

Seçtiğiniz kataloğunuza bilgisayarınızdan yükleyeceğiniz resimleri resim ebatlarına göre sıralayınız. Yüksekliği en düşük olan resminizin (örnek 640x480) yüksekliğini optimizasyon için referans olarak kullanırsanız, web sitenizde slaytların değişimi neticesinde kaydırma çubuğu çıkmasını ve resim izleme ekranında kayma oluşmasını engellemiş olursunuz.


Örnek Site

“V7 Slayt Gösterisi” sayfa tipinin kullanım örneğini e-jett kullanıcısı “günübirlik.biz.tr” (örnek resimdeki site) adresinde inceleyebilirsiniz.

Günübirlik, Günübirlik Tur, Günübirlik Turları, Günübirlik Geziler
Günübirlik olarak İstanbul çevresine düzenlediğimiz turları sayfamızda
görebilirsiniz. Günübirlik Tur istediğinizde yılların tecrübesiyle hazırladığımız ...
www.gunubirlik.biz.tr


NOT: Eski “Slayt Gösterisi” ile hazırlanmış web sayfalarınızın tümü yeni sisteme adapte edilmiştir, bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

23.09.2011