• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett Hesap Yönetimi ve Ödemelerim menüleri güncellendi

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » e-jett Hesap Yönetimi ve Ödemelerim menüleri güncellendi
e-jett "Hesaplarım-Ödemelerim" menüsünde yer alan sepet görünümü sizlerden gelen talep üzerine fatura görünümü ile benzer hale getirildi ve e-jett üzerinden kesilen faturalar 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren e-jett hesap yönetim panelinize yüklenmeye başlandı.
e-jett Hesap Yönetimi ve Ödemelerim menüleri güncellendi
e-jett "Hesaplarım-Ödemelerim" menüsünde yer alan sepet görünümü sizlerden gelen talep üzerine fatura görünümü ile benzer hale getirildi ve e-jett üzerinden kesilen faturalar 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren e-jett hesap yönetim panelinize yüklenmeye başlandı.

e-jett hesap yöneticiniz güncellendi ve 1 Ocak 2014 itibarıyla sisteme fatura arşiviniz eklendi. Hesap yöneticinizin görünümü kesilen faturalarınızla aynı dizgiye getirilerek takibiniz kolaylaştırıldı.


Sepet/Ödeme/Fatura Sistemindeki Yenilikler

  • Yeni dizgide sepetinizdeki ürün kalemlerinin sol altında USD cinsi ara toplam ve günlük TCMB döviz kuru, sağ altında ise Ara Toplam, KDV ve Ödeme tutarı yer almaktadır. Bu sayfada vereceğiniz ödeme onayı eşzamanlı olarak muhasebemize iletilmektedir. Daha sonra bankadan eşit tutarlı bir ödeme yapıldığında hesabınız online olarak uzatılmakta ve faturanız kesilmektedir.
     
  • Ayrıca 1 Ocak 2014 tarihi itibari ile yapılan tüm ödemelerin faturaları da günlük olarak kesilerek bir kopyası e-jett sisteme yükleniyor. Faturalarınız 2 gün süre ile muhasebe servisimizde bekletildikten sonra adres doğrulama talebiniz yok ise posta servisine iletilmektedir. e-jett Paketleri içeren faturalarınız iadeli-taahhütlü posta, alan adı ve diğer hesaplarınız için kesilen faturalarınız ise normal posta ile gönderilmektedir.
     
  • 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren kesilen tüm faturalarınıza Hesaplarım - Ödemelerim menüsünden ulaşabilirsiniz.

    NOT:
    Bayi ödemeleri neticesinde kesilen faturalar önümüzdeki günlerden itibaren "Bayi işlemleri - Hesap hareketleri" sayfasına yüklenmeye başlanacaktır.





FATURA BİLGİLERİ VE TESLİM EDİLEMEYEN FATURALAR İLE İLGİLİ ÖNEMLİ NOT

Faturalarınız e-jett sistemizde kayıtlı olan fatura adresinize gönderilmektedir.

İadeli-Taahütlü Posta ile gönderilip iade edilen faturalar için ilgili müşterimizle temasa geçerek fatura bilgilerini güncellemelerini temin etmekteyiz.

İade edilen faturaların tümü özellikle e-jett sistem tarafından gönderilen mailler neticesinde banka hesaplarımıza havale/eft yolu ile gerçekleştirilen ödemelerde, e-jett'te kayıtlı fatura bilgilerinizi onaylamaksızın yapılan işlemlerdir.


Eğer e-jett paketlerinizi tescil ettirdikten sonraki yıllarda fatura veya adres bilgilerinizde değişiklik oldu ise e-jett üye girişinizi gerçekleştirerek, lütfen "Hesaplarım - Ödemelerim - Fatura Bilgilerim" sayfasından fatura bilgilerinizi güncelleyiniz.

1.01.2014