• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

Türkiye Sunucularımızda yapılacak çalışmalar hakkında Acil-Önemli Bilgi

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » Türkiye Sunucularımızda yapılacak çalışmalar hakkında Acil-Önemli Bilgi
RETURN Group'a ait 1. isim sunucumuz ns1.arztalep.com ve e-jett-1 sunucuları bu haftasonu yenilenecektir. Veri transferleri 20-21 Eylül ve 27-28 Eylül tarihlerinde gece yarısından sonra gerçekleştirilecektir. Çalışmalar esnasında veri kaybınız veya mail kaybınız yaşanmayacaktır. Bilgilerinize sunarız.
Türkiye Sunucularımızda yapılacak çalışmalar hakkında Acil-Önemli Bilgi
RETURN Group'a ait 1. isim sunucumuz ns1.arztalep.com ve e-jett-1 sunucuları bu haftasonu yenilenecektir. Veri transferleri 20-21 Eylül ve 27-28 Eylül tarihlerinde gece yarısından sonra gerçekleştirilecektir. Çalışmalar esnasında veri kaybınız veya mail kaybınız yaşanmayacaktır. Bilgilerinize sunarız.
Değerli Müşterilerimiz,
 
RETURN Group'a ait 1. isim sunucumuz ns1.arztalep.com ve e-jett-1 sunucuları bu haftasonu yenilenecektir. ns1.arztalep.com donanımdaki bir arızadan dolayı mevcut sunucumuz tüm bilgileri yedeklenerek devredışı alınmıştır. Bu haftasonu e-jett üye girişi sayfaları gece saatlerinde üye girişine izin vermeyecektir. Çalışmaların 28 Eylül 2014 Pazar günü tamamlanması hedeflenmektedir. Çalışmalardan e-mail sunucumuz etkilenmeyecektir.
 
e-jett web siteleri
ns1.arztalep.com donanım hatası nedeniyle tüm yedekleri alınarak devre dışı bırakılmış, hem arızalanan ns1.arztalep.com hem de e-jett anasunucusu için yeni sunucularımız derhal sipariş verilerek bugün teslim alınmıştır. Bu haftasonu veri transferlerinin tamamlanması hedeflenmektedir. Sunucular arası veri transferleri yapılırken e-jett üye işlemleri sayfaları gece 00:00 - 05:00 saatleri arasında çalışmayacaktır. Bu çalışmalar esnasında web siteleriniz çalışmaya devam edecektir.
 
e-postalar
Mail.X37.com e-posta sunucumuzda bir çalışma gerçekleştirilmeyecektir, çalışmalar sırasında mail kaybı yaşanması söz konusu değildir.
 
Hosting hizmetleri
Eğer RETURN Group Türkiye veya RETURN Group ABD şirketlerimizden hosting hizmeti alıyorsanız, lütfene e-jett'teki hesap kayıtlarınızın güncel olduğunu kontrol ediniz.
 
 
 
ÖNEMLİ NOTLAR:
1. Sürekli açık bilgisayarlar: Eğer bilgisayarlarınızı sürekli açık tutuyorsanız Pazartesi bilgisayarlarınızı yeniden başlatarak bilgisayarlarınızın hafızalarında kaydolan DNS cache dosyalarının silinmesini sağlayabilir, yeni IP adreslerimizin bilgisayarlarınızda güncellenmesini sağlayabilirsiniz.
 
2. DNS hizmetini 3. parti bir şirketten alıyorsanız: Eğer web site yayın veya e-posta servisi hizmetlerinizden herhangi birini RETURN Group dışında bir şirketten karşılıyorsanız ve DNS kayıtlarınız RETURN Group sunucuları dışındaki sunucularda tutuluyorsa hizmet satın aldığınız şirket ile temasa geçerek aşağıdaki HOST(A) kayıtlarının güncellenmesini talep ediniz.
 
eğer web siteniz bir e-jett web sitesi ise;
www Host(A) 31.210.44.26
 
eğer web siteniz 3. parti şirketler tarafından hazırlanmış bir hosting web sitesi ise veya bu alan adı bir e-jett web sitesine yönleniyor ise;
www Host(A) 31.210.44.34
 
şeklinde Host(A) kayıtlarınızı DNS hizmetini aldığınız şirkette güncelletiniz.
 

18.09.2014