• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett editörü yenilendi! (e-jett dyna yenilikleri-1)

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » e-jett editörü yenilendi! (e-jett dyna yenilikleri-1)
İnternet sitenizi güncellerken performansınızı en çok etkileyen unsur kullandığınız editör. Bu bilginin ışığında yazılımcılarımız sizin için çok esnek ve yetenekli bir editör hazırladı. e-jett kontrol panelinizde varsayılan editörünüz e-jett dyna editörü olarak güncellenmiştir.
e-jett editörü yenilendi! (e-jett dyna yenilikleri-1)
İnternet sitenizi güncellerken performansınızı en çok etkileyen unsur kullandığınız editör. Bu bilginin ışığında yazılımcılarımız sizin için çok esnek ve yetenekli bir editör hazırladı. e-jett kontrol panelinizde varsayılan editörünüz e-jett dyna editörü olarak güncellenmiştir.

Editör Teknik Bilgisi
Yazılımcılarımız 8. nesil e-jett'i geliştirirken, yine Maxicode firmasının geliştirdiği TinyMCE-4 editörünü baz alarak mevcut sistem bir çok güçlü özellikler ekleyerek e-jett için özelleştirilmiş bir editör hazırladılar. Mevcut platformu e-jett veritabanınıza, web alanınızda kayıtlı resim ve belgelerinize erişimlerini sağlayarak özellikle e-jett kullanıcıları için "RETURN Tech File Manager" modülünü entegre ettiler.

Eski editör ne oldu?
Yeni editörün ayrıntılarını vermeden önce, eski alışkanlıklarına devam etmek isteyen müşterilerimiz için hemen belirtelim ki, eski editörü de e-jett-8 ile uyumlu çalışacak hale getirdik ve desteklemeye devam ediyoruz. Editörler arasında geçiş yapmak için "Genel Ayarlar - Editör seç" menüsünden istediğiniz zaman editörünüzü değiştirebilirsiniz.


Yeni editörde neler yeni?
Yeni e-jett editörümüzde ilk bakışta önceki editörümüzle eşit miktarda yere yerkeştirilmiş birbirine yakın ikonlar dikkati çekse de menülerin ve ikonların bir çoğunun açılır kapanır olma özelliği vardır. Açılır kapanır özelliği sayesinde aynı miktarda yere çok daha fazla komut ve özellikleri bulunmaktadır.

Biçimler / Yazı tipi / Stiller
e-jett v8 kontrol panelinizin "Web sitem / tasarım-8" menüsünden oluşturduğunuz stil ve biçimler yeni editörümüzde anında çağrılmaktadır. Ayrıca "madde başlıkları", "özel karakter", "tarih ekle", yazıcılar için "sayfa sonu ekle" gibi detay özellikler size hız kazandırdığını gibi kullanıcılarınızı da yönlendirmede yardımcı olacaktır.

Resim Ekle / Video Ekle / Link Ekle
Resim ekle, video ekle, link ekle panellerinin her üçü de hem e-jett içi kullanıma hem de online olarak diğer site/sayfa/video/resim/link erişimine uygun olarak geliştirildi. Bu özellikler e-jett kullanımınıza keyifli bir dinanizm verecektir.

Yani aynı "resim ekle" penceresinden isterseniz daha önce yüklediğiniz kendi resimlerinizi seçebilir, isterseniz bir başka sitenizdeki bir başka resmi e-jett'e yüklemeksizin direkt seçebilirsiniz.

Benzer şekilde eğer e-jett video kullanıcısı iseniz, kendi videolarınızı sayfaların içine gömebileceğiniz (embed) gibi, isterseniz youtube kanalınızdaki bir videonuzu da web sayfanızın içine direkt yerleştirebilirsiniz.

Önizleme/Yazdır
Önizleme ve yazdır özellikleri yaptığınız değişiklikleri henüz kaydetmeden print almanızı veya sitede nasıl görüneceğini monitörünüzde kontrol edebilmenizi sağlayacak ve son rötuşlarınızı gerçekleştirdikten sonra yaptığınız değişiklikleri kaydetmenize imkan sağlar.



Önemli Bilgi: Tüm müşterilerimizin varsayılan editör seçimi yeni editör olarak güncellenmiştir. Yeni editöre geçmek için bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Eski editöre geçiş yapmak için "Genel Ayarlar / Editör Seç" menüsünü kullanabilirsiniz.



Web sitenizin e-jett dyna güncellemelerinin RETURN Group tarafından gerçekleştirilmesini ister misiniz?

e-jett-8'e eklenen şablon hazırlayıcısı, mobile uyumluluk (cep uyumluluğu) gibi bir çok yeni özellik mevcuttur.

Eğer web sitenizin genel görünümünün ve mobile ayarlarının sizin yerinize RETURN Group tarafından  e-jett-8 özelliklerinin tümünü kullanacak şekilde gerçekleştirilmesini istiyorsanız, e-jett dyna tarifeleri belirlenmiştir:

e-jett özel tasarım kullanıcıları için;
Web sitenizin özel tasarımının "e-jett dyna" özelliklerini kullanacak şekilde upgrade edilmesi için hizmet bedeli 199 USD + KDV'dir. Online olarak "Hesaplarım / Ödemelerim" menüsünden bu hizmeti satın alabilirsiniz.

e-jett standart tasarım kullanıcıları için;
1 Nisan 2015 - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştireceğiniz 3 yıllık e-jett paket ödemesi halinde BONUS olarak ücretsiz tasarım upgrade hizmeti verilecektir.



1.04.2015