• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

Sosyal Ağlarınıza site tasarımınız üzerinde linkler verin (e-jett dyna yenilikleri-6)

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » Sosyal Ağlarınıza site tasarımınız üzerinde linkler verin (e-jett dyna yenilikleri-6)
Daha önce e-jett sayfa içlerine, bar objelerine linkler verebildiğiniz sosyal ağlarınız artık sitenizin künye alanında yer buluyor, ziyaretçileriniz tüm sayfalarınızdan size bağlanabilsinler diye...
Sosyal Ağlarınıza site tasarımınız üzerinde linkler verin (e-jett dyna yenilikleri-6)
Daha önce e-jett sayfa içlerine, bar objelerine linkler verebildiğiniz sosyal ağlarınız artık sitenizin künye alanında yer buluyor, ziyaretçileriniz tüm sayfalarınızdan size bağlanabilsinler diye...

e-jett "Genel Ayarlar - Sosyal Ağlarım" menüsü kişisel veya kurumsal sosyal ağlarınıza direkt web site tasarımınızın künye alanından linkler verebilmenize olanak sunuyor. Böylece tek tek sayfa içlerinden veya "Web Sitem / Klasör Özelleştir" menüleri üzerinden linkler vermek yerine tüm sitenize tek bir alandan link verebileceksiniz.

Özellikle çok sayıda sanal klasöre sahip hacimli web siteleri kullanan müşterilerimizin işini kolaylaştıracağını düşündüğümüz bu özelliği "Genel Ayarlar - Sosyal Ağlarım" menüsünü kullanarak aktif hale getirebilirsiniz.

Sisteme ön tanımı yapılmış sosyal ağ listesi şu şekildedir.

1. Facebook
2. Twitter
3. Google+
4. Youtube
5. Linkedin
6. Instagram

Künye alanınızda sosyal ağlarım linkerini kullanmaya hemen başlamak için sadece "Genel Ayarlar - Sosyal Ağlarım" bölümüne linklerinizi eklemeniz yeterli.

ÖNEMLİ BİLGİ

Bu yeni özellik, "Havuzlarım / Bar Objelerim / Linklerim" alanından sosyal ağlarınıza verdiğiniz linklerinizi etkilememektedir. Dilerseniz sosyal ağlarınıza linklerinizi bu bölümden vermeye devam edebilirsiniz.

 
Sitenizin künye alanına "sosyal ağlarım" linki eklediğinizde sitenize ayrıca internet sitenizden bağımsız bir "bize ulaşın" formu eklenecektir. Bu "bize ulaşın" formu üzerinden gelen mesajlar için bilgilendirme e-postaları sitenizin ana kullanıcı e-posta adresine gönderilecektir.

 

Neden Sosyal Ağlarım içinde yer alan bize ulaşın sayfası internet sitemden bağımsız?

Sitenizin tasarım alanı henüz bir "dil" seçimi gerçekleştirilmemiş bir alandır. Özellikle birden çok dilde web sitesi yayınlıyorsanız, bu link üzerinden açılacak "bize ulaşın" formunda sorulacak sorulara ait "isim, e-posta, konu, mesaj" gibi soru başlıkları linkin tıklandığı sayfa için geçerli olan "dil" tanımını kullanacaktır. Yani ziyaretçiniz bu sayfanıza Türkçe bir sayfadan geldi ise sorular Türkçe olarak, Rusça, İngilizce, Fransızca, Almanca gibi bir başka dildeki web sayfanızdan geldi ise soru başlıkları Rusça, İngilizce, Fransızca, Almanca, vb. olacaktır.

 

9.04.2015