• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett'te yeni bir hazır sayfa tipi: Anketlerim (e-jett dyna yenilikleri-10)

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » e-jett'te yeni bir hazır sayfa tipi: Anketlerim (e-jett dyna yenilikleri-10)
e-jett web sitelerinin arama motorlarında ilk sıralarda kendi aralarında yarışmalarının en büyük nedenlerinden birisi de önceden hazırlanmış sayfa tipleridir. e-jett 8 ile sisteme eklenmiş hazır sayfa tiplerinden birisi anketlerim hazır sayfa tipidir.
e-jett'te yeni bir hazır sayfa tipi: Anketlerim (e-jett dyna yenilikleri-10)
e-jett web sitelerinin arama motorlarında ilk sıralarda kendi aralarında yarışmalarının en büyük nedenlerinden birisi de önceden hazırlanmış sayfa tipleridir. e-jett 8 ile sisteme eklenmiş hazır sayfa tiplerinden birisi anketlerim hazır sayfa tipidir.

Anketlerim hazır sayfa tipi, e-jett BASIC dahil, Kişisel, KOBİ, PRO, PROmax, PLUS, B2B ve e-ticaret olmak üzere tüm e-jett paketlerine eklenmiştir.

Anketlerim; web sitenize çeşitli tarihlerde bar objesi olarak eklediğiniz mini anketleriniz sona erdikten sonra, sonuçlarını web sitenizde yayınlamak istediğinizde kullanabileceğiniz hazır sayfa tipidir.

Kullanımı oldukça pratik olan "anketlerim" hazır sayfa tipi, "Havuzlarım / Bar Objelerim / Anketlerim" menüsünde oluşturulan anketlerinizi seçtiğinizde karşınıza gelen "Anketi Sonlandır: [Evet/Hayır]" seçiminize bağlı olarak çalışır. Eğer bir anketi sonlandırırsanız, soldaki listenin altında yer alan "Tamamlanmış Anketlerim" linki size anketinizle ilgili olarak açıklama girebilmenizi sağlayacak editörü karşınıza getirecektir.

Tamamlanmış bir anketinizin sonuçları ile ilgili analizini hazırladığınızda artık sıra internet sitenizde yayınlamaya geldi demektir.

"Web Sitem-8 / Web Sayfalarım (Klasik)" menüsünden "Yeni Sayfa Ekle" seçimi ile açılan turuncu kutuya talep ettiğiniz sayfa adınızı yazdıktan sonra, sayfa tipi bölümünde "Anketlerim" hazır sayfa tipini seçiniz. Ve kaydediniz. Daha sonra sayfa listenize eklenen bu yeni sayfanızı seçerek, güncelleme ekranında açınız. Bu sayfanızda hangi mini anketlerinizin sonuçlarının yayınlanmasını istiyorsanız, anket listenizin yanlarında bulunan kutucukları tıklayınız.

e-jett Anketlerim hazır sayfa tipinin SEO katsayısı:

Anketlerim hazır sayfa tipi arama motorlarında bulunma konusunda "A+" kategorisindedir.

SEO öncelik kalitesi konusunda "A+++" kategorili "V8 Mağaza", "RSS Haber", "V7 Video", "Klasik Haber" ve "A++" kategorili "Site Haritası", "Dinamik Soru-Cevap" sayfa tiplerinden hemen sonra gelmektedir.

Katsayı dereceleri:
D (En düşük seviye), C, B, A (en üst seviye)      - Formlar (kapsam dışı)
e-jett paketleri sıralaması: BASIC < Kişisel < KOBI < PRO < PROmax < PLUS < B2B < B2C (e-ticaret)
 

7.05.2015