• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

Makalelerimiz

RETURN Group® yöneticilerinin sektördeki 10 yılı aşkın bilgi ve tecrübelerini sizlerle paylaştığı "Makaleler" alanı, web sitenizden daha fazla verim ve kazanç üretebilmeniz için öneriler barındırmaktadır.
e-jett ve Return Bilişim A.Ş. 12 yaşında!
e-jett ve Return Bilişim A.Ş. 12 yaşında!2 Eylül 2003'te Cebit Bilişim Fuarı'nda ilk kez lansmanını gerçekleştirdiğimiz e-jett'in ilk versiyonunun üzerinden 12 yıl geçmiş, dile kolay. (2.09.2015)
Google internet sitelerinin kaderini değiştirecek bir adım atıyor.
Google internet sitelerinin kaderini değiştirecek bir adım atıyor.ABD'nin en yüksek tirajlı 2. gazetesi olan USA Today, Cumartesi günü, google'ın dünyadaki tüm web sitelerini etkileyecek olan yeni kararını duyurdu. Haberin başlığı şu şekilde: Google mobil cihazlar için sıralama sistemini sarsıyor. (*) (19.04.2015)
e-jett 8 ile web sitenizde yeni ufuklar parmaklarınızın ucunda!
e-jett 8 ile web sitenizde yeni ufuklar parmaklarınızın ucunda!İnternet yazılım teknolojisi geçtiğimiz zaman içerisinde bilgisayarların, tabletlerin ve akıllı telefonların gelişimine parelel olarak hızını kesmeden sürdürüyor. Artık ziyaretçi profillerini göz önüne alan çoğu web sitesi sahibi, download gerektirmeyen görsel özellikleri tercih ediyor. (10.04.2015)
RETURN Group 15, RETURN Bilişim A.Ş. 10 yaşında!
RETURN Group 15, RETURN Bilişim A.Ş. 10 yaşında!1998 yılında RTN Bilgisayar, 2001 yılında RTN İnternet Hizmetleri, 2003 yılında RETURN Bilişim A.Ş., 2008 yılında RETURN Technology LLC(ABD)... RETURN Group 15 yaşında... (30.12.2013)
e-jett 10 yaşında!
e-jett 10 yaşında!2 Eylül 2003'te başlayan maratonumuz tam 10 yaşında! (2.09.2013)
RETURN Group Türkiye yatırımı 1 milyon TLyi geçti
RETURN Group Türkiye yatırımı 1 milyon TLyi geçti2009 yılı RETURN Group açısından olağanüstü başarılar ve bir dünya markası haline dönüşme heyecanıyla dolu dolu yaşanmıştır. Henüz 2008 yılında kurduğumuz ABD'nin Virjinya eyaletindeki RETURN Technology LLC, e-jett tercümelerinin ve ABD pazarına uyarlanmasının tamamlanmasının ardından, ilk yılında ABD otomotiv sektöründe aktif portallere imzasını atmıştir. Bir yandan RETURN Group lokomotifi Türkiye'de mukim RETURN Bilişim A.Ş. 2009 bilançosunda Türkiye yatırım hacmini 1.000.000 TL'nin üzerine...
Hazır eticaret sitesi satın alırken 3 altın soru
Hazır eticaret sitesi satın alırken 3 altın sorue-ticaret sitesi yapmaya karar verdiniz. Peki hangi sorunlarla karşılaşacağınızı ve bunları gerçek bir çözüm ortağı ile nasıl kolaylıkla geçebileceğinizi, bu çözüm ortağı olmaksızın ise size sürekli masraf doğuracağını biliyor musunuz? İşte bir e-ticaret sitesi yaptırmadan önce mutlaka yanıtlamanız gereken 3 altın soru mevcuttur. Bu sorular sitenizin kaderinin başarıya kavuşabilmesini sağayacak en önemli sorulardır. (8.05.2010)
2009'a başlarken
2009\x27a başlarkenRETURN Group’un kuruluşunun 10. yıldönümünü yaşadığımız 2008, kendi isim ve ürünlerimizle dış pazara açıldığımız özel bir yıl oldu. Şubat ayında ABD’de RETURN Technology, LLC adı altında ürünlerimizin satış ve hizmetlerini sunan, yeni bir şirket kurduk ve e-jett ürünlerinin satışına başladık. (15.01.2009)
e-ticaret gereği sanal pos yazılımı
e-ticaret gereği sanal pos yazılımı Elektronik ticaret siteleri ilginizi çekiyor ve siz de internette online alışveriş hizmeti sunan sepete at modulü ile çalışacak bir e-ticaret sitesinin sahibi olmayı düşünüyorsunuz diyelim; işte e-ticaret vazgeçilmezi sanal pos hizmetleri ile tanışma vakti. (3.09.2007)
Tüketici hakları - e-ticaret
Tüketici hakları - e-ticarete-ticaret paketi kullanan müşterilerimiz, ürün resimlerinde yanıltıcı veya yanlış anlamaya yol açacak resimler kullanmamaya dikkat etmelidirler. Aksi takdirde dava konusu olabilirler. (27.07.2007)
Telif Hakları hakkında müşterilerimize duyuru!
Telif Hakları hakkında müşterilerimize duyuru!e-jett kullanarak web sitesini yöneten ve günceleyen ya da hosting hizmeti kullanan kişi/kurum, elektronik posta haberleşmesinde, web yayınlarında ve bu aboneliğe ilişkin her türlü işlemde T.C. yasalarına, telif haklarına ve genel adaba aykırı davranmamayı, aksi taktirde doğacak her türlü sorumluluğun kendisine ait olacağını, yayınlanan web sayfalarından ve diğer internet servislerinin içeriğinden tamamen kendisinin sorumlu olduğunu kabul ve taahhüt eder. (27.07.2007)
Yeni Türk Ticaret Kanunu (TTK) tasarısı
Yeni Türk Ticaret Kanunu (TTK) tasarısıSermaye şirketlerine web sitesi zorunluluğu getirecek yeni TTK tasarısına göre herhangi bir web sitesine sahip olmak değil, kanunun öngördüğü kriterlerde bir web sitesine sahip olmak gerekmektedir. (10.05.2007)
Internet sitesi yaptırmak
Internet sitesi yaptırmakProfesyonel güvenilir e-ticaret, web tasarımı, Sanal POS, SSL, alan adı ihtiyaçlarınız için Türkiye'nin TÜBİTAK'ta yer alan tek firması. (7.07.2007)
web sitelerinde - e-ticaret te kişisel güvenlik
web sitelerinde - e-ticaret te kişisel güvenlikGizlilik, güvenlik kavramlarının, web sitesi üzerinden elektronik ticaret yapan, ya da üyelik sistemi ile portal işletmecisi olan site sahipleri için önemi kaçınılmazdır. Piyasadaki hazır web paketleri yerine kurumsal çözüm ortağı arayaşında olanlar, site ziyaretçilerinin bu endişelerini ortadan kaldıracak teminatın da ortaya konmasına dikkat etmelidirler. (23.05.2007)
internet siteniz rekabete hazır mı?
internet siteniz rekabete hazır mı?Rekabetçi web siteleri, sanayici ve ticaret erbaplarına, ihracat ve rekabet açısından avantaj sağlıyor. e-jett alt yapısı kullanılarak üretilen web siteleri, yeni pazarlara ulaşma, müşteri ile interaktif ilişki kurma ve sitedeki bilgileri güncel tutma konularında site sahibine rekabet avantajı sağlamaktadır. (10.02.2007)
web tasarımı - web sitesi yaptırmak istiyorum!
web tasarımı - web sitesi yaptırmak  istiyorum!web tasarımı yaptırmak, EŞİT DEĞİLDİR web sitesi yaptırmak ! hazır web paket programlar, ucuz, ekonomik web çözümler derken acaba web sitesi konusunda size arz edilen, talep ettiğinizi karşılıyor mu? Ya da size arzedilen şey gerçekten talep ettiğiniz şey mi? (10.01.2007)
2007'ye başlarken...
2007\x27ye başlarken...2006, RETURN Group'un kurulduğu 1998'den bugüne en hızlı ve büyük atılımlarını gerçekleştirdiği yıl olmuştur. İster yazılım ve internet hizmetleri arenasının global oyuncuları arasına girme hedefimizin ilk somut adımlarının atılması, ister iç piyasada en bilindik ürünümüz e-jett portföyünün %90 gibi oldukça yüksek bir büyüme oranı yakalaması; 2006 yılını kurumumuz açısından bir gurur yılı yapmaktadır. (30.12.2006)
  • Mobil uyumluluğa geçiş hakkında pratik bilgiler
  • RSS Haberler sayfa tipinde tesbit edilen mobil uyumluluk problemleri giderildi
  • RETURN Group Mail Sunucuları Kullanım Politikasında Değişiklik Bilgisi
  • e-jett e-ticaret ve Plus paketin Üye Sözleşmeleri ve Yasal Evraklar modülü güncellendi
  • DYNA bannerlar ile ziyaretçilerinizin dikkatini çekin! Dyna Banner yerleşim düzeni sisteme eklendi.
  • e-bülten gönderimi için STMP ayarlarınızı güncellediniz mi?
  • Ücretsiz mobil upgrade promosyonumuz sona ermiştir.
  • "Paylaş" ve "Yazdır" özellikleri "Sayfa Başlığı" alanına taşındı.
  • e-jett 8.1 servis paketi sisteme yüklenmiştir.
  • Mobil uyumluluk testleri 6 farklı mobil cihaz simülasyonu olarak sisteme eklendi.
  • e-jett'te yeni bir hazır sayfa tipi: Anketlerim (e-jett dyna yenilikleri-10)
  • e-jett ile mobil uyumluluğa pratik geçiş klavuzu posta adreslerinize gönderilmiştir.
  • CSS3 stiller / internet sitenizin arkaplan özellikleri - 2 (e-jett dyna yenilikleri-9)
  • internet sitenizin arkaplan özellikleri - 1 (e-jett dyna yenilikleri-8)
  • Bar Objelerim stilleriniz tümüyle yenilendi (e-jett dyna yenilikleri-7)
  • Sosyal Ağlarınıza site tasarımınız üzerinde linkler verin (e-jett dyna yenilikleri-6)
  • e-bülten ve e-ticaret menüleri birleştirildi. (e-jett dyna yenilikleri-5)
  • e-jett email kapasiteleriniz 2X arttırıldı! (e-jett dyna yenilikleri-4)
  • e-jett hazır web sitesi kontrol paneli menü yapısı (e-jett dyna yenilikleri-3)
  • Kullanımınıza sunulan yeni web tasarım buttonları (menüleri) (e-jett dyna yenilikleri-2)