• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett kullanıcı dostu bir hazır web/e-ticaret yazılımı ve içerik yöneticisidir

Bu kokpit işinizin yönünü değiştirir.
Sanal mağazanızı veya web sitenizi e-jett V7 ile hazırladıysanız artık web sitenizin patronu sizsiniz demektir. Çünkü e-jett V7 web sitenizde tüm dilediğiniz işlemleri, dilediğiniz yerden, dilediğiniz anda kolayca gerçekleştirmenizi sağlar. RETURN Group® web siteniz için her zaman daha çok ziyaretçi, daha çok müşteri hedefine sahip çözüm ortağınızdır.
e-jett V7 Lansman videoları | Profesyonel Video Hosting servisimiz başladı (Türkiye'de ilk) | e-jett kullanıcı dostu bir hazır web/e-ticaret yazılımı ve içerik yöneticisidir | e-jett kullanım klavuzu videosu
e-jett kullanıcı dostu bir hazır web/e-ticaret yazılımı ve içerik yöneticisidir
Sanal mağazanızı veya web sitenizi e-jett V7 ile hazırladıysanız artık web sitenizin patronu sizsiniz demektir. Çünkü e-jett V7 web sitenizde tüm dilediğiniz işlemleri, dilediğiniz yerden, dilediğiniz anda kolayca gerçekleştirmenizi sağlar. RETURN Group® web siteniz için her zaman daha çok ziyaretçi, daha çok müşteri hedefine sahip çözüm ortağınızdır.
e-jett kullanıcı dostudur, teknik bilgi gerektirmez.
e-jett kişi, kurum yada kuruluşların kendi web sitelerini yönetebilmelerini, diledikleri güncellemeyi diledikleri an kendilerinin yapabilmelerini sağlayan kullanıcı dostu bir web ve e-ticaret sitesi hazırlatıcısı ve içerik yöneticisidir. Web siteniz şirketinizin en çalışkan satış elemanı ve en ideal pazarlama aracıdır, RETURN Group® bu gerçeğin farkında olarak sitenize her zaman daha çok ziyaretçi, daha çok müşteri önceliğine sahip çözüm ortağınızdır.

e-jett'in gelişmiş raporları ve ziyaretçi etkileşim özellikleri, sitenizle ziyaretçileriniz arasında kuracağınız bağı yönetiminize sunar.
e-jett Türkçe, İngilizce ve Fransızca olarak kullanılabilmektedir. Son kullanıcılar için kurulum gerektirmeyen bu yazılımla, kullanıcı internet bağlantısı olan herhangi bir yerden sisteme bağlanıp dilediği güncellemeyi gerçekleştirebilir, sitesine bırakılan mesajlara, satış (*) ve ziyaret raporlarına ulaşabilir.

(*) Satış raporu sadece e-jett e-ticaret sitesi paketinde mevcuttur.

RETURN Group sizi web sitenizi özgürce yönetmeye çağırıyor. e-jett V7 ile sitenize konulan web alanı, SQL Server alanı ve trafik limitlerinden kurtulmanızı sağlıyor.
Web sitelerine diledikleri kadar sayfa, haber, referans, ürün ekleyebilen kullanıcılar, banka sanal POS anlaşmalarını gerçekleştirmeleri durumunda kullandıkları hazır web veya portal yazılımını e-jett e-ticaret yükselterek online satış yapabiliyor.

e-jett V7 yıllar süren bir AR-GE çalışması ürünüdür.
2002 yılında ortaya çıkan e-jett projesi ve ardından alınan AR-GE teşvikleriyle ürün geliştirme sürecine başlayan RETURN Bilişim, 2003 yılının Eylül ayındaki Cebit'e ürünlerini yetiştirerek ilk başarısını elde etmeyi başardı ve bu sayede de piyasadan alacağı tepkileri de görme fırsatı buldu.

RETURN Group'un üst standartlardaki teknolojisi Tübitak Teknoparkına kabulü ile tescillenmiş ve yazılım ihracatları ile perçinlenmiştir.
RETURN Group'un yazılım ve web sektöründe çığır açan teknolojik keşifleri ve sıradışı algoritması RETURN Group'un Türkiye'deki lokomotif şirketi RETURN Bilişim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Tübitak Teknoparkında yer almasını sağlamıştır. AR-GE sürecinin ilk 5 yıllık 2003-2008 yılları dönemini Tübitak Teknoparkında yürüten RETURN Group, 2006 yılında e-jett kategorili yazılım ürünlerini Fransa'ya ihraç etmeye başlamış ve uluslararası arenaya açılmıştır. 2008 yılında ABD'nin Virjinya eyaletinde kurduğu RETURN Technology ABD'de satış faaliyetlerine başlamış ve bir dünya markası olma yönünde ilerlemektedir.

Sadece 2-3 gün içerisinde sizde profesyonel bir e-jett web yöneticisi olabilir, web sitenizin kontrolünü devralabilirsiniz.
e-jett'i kullanmak için sadece bilgisayar okur yazarı olmak yeterlidir ve yaklaşık 2 saat içerisinde istediğiniz web sitesine sahip olabilirsiniz. e-jett in geliştirilmesindeki en önemli amaç, kişilere en fazla faydayı sağlamak ve aynı zamanda da herkesin kullabileceği bir hazır web ve e-ticaret sitesi derleyicisi hazırlamaktı. Bu kriterler gözönüne alınarak e-jett projesi ortaya çıktı. Bu projenin en büyük özelliği herkes tarafından kullanılabilir olması, sadece bir kaç gün içerisinde siz de profesyonel bir kullanıcı olabilirsiniz.

RETURN Group e-jett ürünlerini dünyaya ihraç ederek, Türkiye'nin nadir bilişim ihracatlarından birini gerçekleştirmektedir.
e-jett projesi sürekli yenilenerek gelişen dünya piyasasında da adından söz ettirmeyi başardı. e-jett hazır web ve e-ticaret sitesi ürünleri Türkiye dışında ABD ve Avrupa ülkelerinde de satılmaktadır.
Profesyonel Video Hosting servisimiz başladı (Türkiye'de ilk)e-jett V7 ile geleceğin web ve e-ticaret sitelerine bugünden ÖZGÜRCE sahip olabilirsiniz. Hazır bir web sitesi almak veya bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorsunuz... Arama motorlarında en ön sıralarda bulunmak ve çok ziyaret alan bir web sitesine sahip olmak istiyorsanız, e-jett V7 sizin için!
e-jett kullanıcı dostu bir hazır web/e-ticaret yazılımı ve içerik yöneticisidirSanal mağazanızı veya web sitenizi e-jett V7 ile hazırladıysanız artık web sitenizin patronu sizsiniz demektir. Çünkü e-jett V7 web sitenizde tüm dilediğiniz işlemleri, dilediğiniz yerden, dilediğiniz anda kolayca gerçekleştirmenizi sağlar. RETURN Group® web siteniz için her zaman daha çok ziyaretçi, daha çok müşteri hedefine sahip çözüm ortağınızdır.
e-jett kullanım klavuzu videosue-jett dinamik bir yazılımdır, sürekli güncellenmekte ve müşteri talepleri doğrultusunda geliştirilmektedir. Sürekli bir değişim söz konusu olduğundan yazılı ve görsel tüm kullanım klavuzlarımız kısa süre içerisinde güncelliğini yitirmektedir. Bu kullanım klavuzu videosunu özellikle e-jett e yeni başlayan müşteri ve test kullanıcılarımızın mutlaka izlemelerini öneririz.