• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

Bayi İşlemleri

Dünyaya ihraç edilen tek Türk malı web/e-ticaret çözümü e-jett bayileri içindir.
Bayi İşlemleri
Dünyaya ihraç edilen tek Türk malı web/e-ticaret çözümü e-jett bayileri içindir.
1998 yılında kurulan RETURN Group® tarafından 2003 yılında hayata geçirilen e-jett projesi küçük ve orta boy işletmeler için tasarlanmış en yetenekli web çözümüdür. Sektördeki 15 yılın deneyimi ile her geçen gün daha da geliştirilen e-jett bir web sitesini hazırlamanın ve yönetmenin en kolay yolunu sunan bir araçtır.

e-jett ARGE çalışmaları ve teknolojisi ile tanışın!
e-jett teknolojisinin kaşifi RETURN Group® 2003-2008 yılları arasında e-jett AR-GE çalışmaları neticesinde hem TTGV (Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı), hem TİDEP (Türkiye Teknoloji İzleme ve Değerlendirme Başkanlığı) tarafından teşvik kapsamına alınmış hem de Tübitak Teknopark'ında (Teknoloji Geliştirme Bölgesi) yer almaya hak kazanmıştır.

e-jett dünyaya ihraç edilen tek Türk Malı web çözümüdür!
RETURN Group® e-jett ürünlerini 2008 yılına kadar Türkiye üzerinden çeşitli dünya ülkelerine ihraç etmiş, 2008 yılından itibarende ABD'de kurduğu RETURN Technology LLC adıyla e-jett ürünlerini bir çok ülkeye ihraç etmeye devam etmektedir.

***

e-jett sistemindeki en kapsamlı modüllerden birisi, e-jett bayileri için geliştirilen e-jett PORTFÖYÜM'dür.

e-jett PORTFÖYÜM hem arasatıcı bayilerin, hem de web üreticilerinin ortak çözümüdür!
e-jett PORTFÖYÜM, hem arasatıcı olarak çalışacak bilgisayar firmaları hem de web üreticisi olarak çalışacak web tasarım firmaları için geliştirilmiş kapsamlı bir çözümdür. e-jett PORTFÖYÜM e-jett arabirimlerinin tüm yeteneklerini tek şifre ile yönetmenizi sağlayan; Hosting, DNS, IIS, Mail Server hizmetlerinin tümünü kendi bünyesinde barındıran sıradışı bir web çözümüdür. Dahası aklınıza gelen her türlü teknik prosesin e-jett sayesinde sadece tıklamalarla gerçekleşiyor olması size iş süreçlerinizi ve hedeflerinizi ölçümleyebilmenizi ve kontrol altınıza almanızı sağlayan bir deneyim sunacaktır.

e-jett PORTFÖYÜM kazanmak isteyenler içindir!
Html, asp, aspx tabanlı hazırlayacağınız herhangi bir web sayfasının hazırlanma süresini minimumlara (ort.%10) indirmenizi sağlayacak e-jett PORTFÖYÜM, size sadece zaman kazandırmakla kalmaz, PORTFÖYÜNÜZ büyüdükçe daha da kazandırır.

Eşsiz bir deneyime hazır olun!
e-jett PORTFÖYÜM ile tüm müşterilerinizin web çalışmalarını yine aynı şifre ile kontrol edebilir, şirketinizin tüm çalışanlarına istediğiniz anda, istediğiniz yetki ile hesap açabilirsiniz. Örnek mi? Alan adı tescil etmek, tescil ettiğiniz anda o alan adında hemen bir web sitesini yayına almak ve o alan adına tanımlı e-mail hesapları açmak, o e-mail hesaplarından e-bülten göndermek ve dahası...

Belki de hepsinden önemlisi dünyaya ihraç edilen TEK TÜRK MALI web çözümü e-jett üreticilerinin sınırsız ve ücretsiz desteği, çözüm ortaklığı...

e-jett bayiliği ile firmanızı ve pazar payınızı büyütebilir, gelirinizi artırabilir, teknoloji ile olan yakınlığınızı pekiştirir ve sektörde danışman firma olarak yerinizi alabilirsiniz. "Size reddedemeyeceğiniz bir teklifimiz var" diye düşünüyoruz.