• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-bülten gönderimi için STMP ayarlarınızı güncellediniz mi?

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » e-bülten gönderimi için STMP ayarlarınızı güncellediniz mi?
ÖNEMLİ: Bu bülten e-jett PROmax, PLUS ve e-ticaret paketleri içindir. e-posta şifreleme standartlarımızın değişmesi sonrası e-bülten gönderiminde veya siteniz üzerinden gönderilen e-postalarda sorun mu yaşıyorsunuz?
e-bülten gönderimi için STMP ayarlarınızı güncellediniz mi?
ÖNEMLİ: Bu bülten e-jett PROmax, PLUS ve e-ticaret paketleri içindir. e-posta şifreleme standartlarımızın değişmesi sonrası e-bülten gönderiminde veya siteniz üzerinden gönderilen e-postalarda sorun mu yaşıyorsunuz?

RETURN Group tarafından e-posta şifre standartlarının yeniden belirlenmesi sonrası, e-posta şifresini değiştiren, web sitesinde e-bülten veya üyelik sistemi olan paket kullanıcıları (PROmax, PLUS ve e-ticaret) için önemli hatırlatma:

e-jett "Hesaplarım / e-posta Hesaplarım" menüsü genel olarak yeni e-posta açma/kapama/güncelleme işlemlerini gerçekleştirdiğiniz paneldir.

Ancak "Hesaplarım / e-posta Hesaplarım" sayfasının adres satırında görünen sayfa e-jett.com olsa dahi, veriler e-posta sunucumuza ait online verilerdir. Bu sayfada yaptığınız her türlü değişiklik, 1 dakika içinde e-posta sunucumuzda güncellenmektedir. Bu sayfada yapılan güncellemeler "Genel Ayarlar / SMTP Ayarlarım" menüsünde değişiklik yapmamaktadır.

"Genel Ayarlar / SMTP Ayarlarım" sayfası ise, kullandığınız e-posta sunucusu RETURN Group sunucuları olsun olmasın, e-bültenlerinizde veya site üyelerinizin işlemlerinde siteniz üzerinden gönderilen e-postaların ayarlarının gerçekleştiği alandır.

Eğer siteniz adına gönderilecek e-mailler için kullandığınız e-bülten adresinize ait şifreyi "Hesaplarım / e-posta Hesaplarım" sayfasından güncelledi iseniz, "Genel Ayarlar - SMTP Ayarlarım" sayfasından da e-bülten tanımı yaptığınız adresinizin şifresini güncellemelisiniz.

EK BİLGİ

Mail sunucularımızda 15 Nisan 2015 - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında aşağıdaki 3 hata nedeniyle gönderilemeyen e-postalarda %7 artış yaşanmıştır.

  1. (550 5.7.1. We don't relay) Kimlik doğrulamasız gönderim istedi reddi
  2. (550 5.7.1. Access not allowed) erişim izni verilmedi
  3. (550 5.7.1. Permission denied) izin verilmedi yetki hatası
 

e-jett e-bülten kullanıyorsanız veya site içi üyelik sistemi kullanıyorsanız, lütfen "Genel Ayarlar / SMTP Ayarlarım" sayfasından şifrenizin geçerli olduğunu kontrol ediniz. Bu sayfada bir güncelleme yaptığınızda, eğer şifreniz doğru ise, sayfada tanımlı olan e-posta adresinize bir adet deneme e-postası gelecektir. e-posta size ulaşmadı ise, şifre veya SMTP adresiniz hatalı demektir.

3.06.2015