• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

Başarılarımız

RETURN Group® ve e-jett projesi başarıya ve ödüle doymak bilmemektedir.
Ürettiği eşsiz teknolojiler sayesinde müşterilerine her zaman rakiplerinden 1 adım önde olmalarını temin eden RETURN Group® 1996-2008 yılları arasında "Türkiye'de ilk" sloganıyla duyurduğu teknolojilerini 2008 yılından itibaren "dünyada ilk ve tek" olarak geliştirmiştir. RETURN Group® yazılımları Türkiye dışında ABD ve Fransa'da yaygın olarak ihraç edilmekte, e-jett ürünleri ise bu ülkeler dışında İngiltere, Çin ve Kanada'ya ihraç edilmektedir.

RETURN Group® 2003-2008 yılları arasında Tübitak Tenoparkında yer almıştır. e-jett ise TTGV tarafından desteklenmiş, TİDEB tarafından teşviğe layık görülmüş bir projedir. Şu anda patenti RETURN Group®'a ait 7 özel teknoloji dünyada sadece RETURN Group® müşterileri tarafından kullanılmaktadır.
Teknoloji İzleme ve Değerlendirme Başkanlığı (TİDEB) e-jett'i teşvik kapsamına aldı!
Teknoloji İzleme ve Değerlendirme Başkanlığı (TİDEB) e-jett\x27i teşvik kapsamına aldı!Tübitak bünyesindeki Teknoloji İzleme ve Değerlendirme Başkanlığı (TİDEB) e-jett'i destek ve teşvik kapsamına aldı. TİDEB teşvikleri Türkiye'de üretilen ve özgün teknoloji barındıran projelere verilmektedir. (8.09.2004)
Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) e-jett'i desteklenen projeler kapsamına aldı!
Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) e-jett\x27i desteklenen projeler kapsamına aldı!e-jett Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) tarafından destek kapsamına alındı. Dünya Bankası ve Hazine fonlarının kullandırılması ile yetkili kuruluş TTGV, 4 ay süren teknik, finansal ve yönetsel incelemeleri sonucunda e-jett'in desteklenen projeler kapsamına alınmasına karar verdi. (25.03.2004)
Tübitak Teknopark'ındaki ilk şirket RETURN Bilişim A.Ş.! (2003)
Tübitak Teknopark\x27ındaki ilk şirket RETURN Bilişim A.Ş.! (2003)Tübitak MAM (Marmara Araştırma Merkezi) kampüsünde inşa edilen Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ne (Teknopark) girmeye hak kazanan ilk şirket geliştirdiği e-jett yazılımı ve teknolojisi sayesinde RETURN Group oldu. Böylece e-jett yazılımı, geliştirdiği teknoloji ve ülke ekonomisine sağladığı doğrudan katma değer ile Tübitak'ın desteğini alarak bir Teknopark şirketi oldu. (30.12.2003)
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin KÖSELER, RETURN Group'a plaket verdi! (2003)
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin KÖSELER, RETURN Group\x27a plaket verdi! (2003)Beykoz Belediye Başkanı Sn. Alaattin Köseler, Beykoz Belediyesi'nin e-dönüşüme katkılarından ötürü RETURN Group'a plaket verdi. Plaketi RETURN Group adına Yönetim Kurulu Başkanımız Göker Güler teslim aldı. (5.09.2003)
SCSPF, Türkiye'nin ilk içerik yönetimi RGCM'e ilk ödülünü verdi! (2003)
SCSPF, Türkiye\x27nin ilk içerik yönetimi RGCM\x27e ilk ödülünü verdi! (2003)SCSPF'nin (Türkiye Sualtı Sporları Cankurtarma Sukayağı ve Paletli Yüzme Federasyonu) talebi üzerine üretimine başlanan Türkiye'nin ilk içerik yönetim yazılımı RGCM (RETURN Group Content Management) ilk ödülünü SCSPF'den aldı. (18.07.2003)
RETURN Group kuruldu (1998)
RETURN Group kuruldu (1998)ilk RETURN Group şirketi RTN Bilgisayar Sistemleri Ltd. Şti 14 Aralık 1998 tarihinde kuruldu. (14.12.1998)