• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

RSS Haberler sayfa tipinde tesbit edilen mobil uyumluluk problemleri giderildi

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » RSS Haberler sayfa tipinde tesbit edilen mobil uyumluluk problemleri giderildi
V7 RSS Haber modülünün, haber listesinin yer aldığı önizleme penceresi değiştirildi. Daha önce Flash obje kullanılan önizleme penceresi mobil uyumluluk geliştirmeleri kapsamında Flash kullanılmayan CSS3 ve HTML5 standartlarında yeni arayüzüne yükseltildi. Ayrıca sayfa üst bilgisi ile haber listesinin yeri değiştirildi.
RSS Haberler sayfa tipinde tesbit edilen mobil uyumluluk problemleri giderildi
V7 RSS Haber modülünün, haber listesinin yer aldığı önizleme penceresi değiştirildi. Daha önce Flash obje kullanılan önizleme penceresi mobil uyumluluk geliştirmeleri kapsamında Flash kullanılmayan CSS3 ve HTML5 standartlarında yeni arayüzüne yükseltildi. Ayrıca sayfa üst bilgisi ile haber listesinin yeri değiştirildi.

Bu gelişim raporu; e-jett PRO, PROMAX, PLUS ve e-ticaret paketleri için geçerlidir.

e-jett V9'u çıkarmaya hazırlandığımız bu günlerde, mobil uyumluluk geliştirmelerine devam ediyoruz. Sıradaki değişikliklerimiz Flash objelerin kaldırılması ile ilgili olacak. e-jett otomasyon sistemi tarafından web sayfalarınıza eklenen Flash objeleri birer birer kaldırmaya devam ediyoruz.

Mobil upgrade işlemlerini yürüttüğümüz müşterilerimizin internet sitelerini peryodik olarak google site yöneticisi araçlarında takip ediyor, mobil uyumlu olmayan sayfalarını tesbit ediyor ve güncellemeye devam ediyoruz. Son dönemlerde tesbit ettiğimiz bir mobil uyum hatası "V7 RSS Haberler" sayfa tipinde tesbit edilmiştir.

 

Karşılaşılan Hata Tanımları

1. HATA TÜRÜ: Flash obje kullanımı:
V7 RSS Haber önizleme penceresi (son 10 haberin 7 sn aralıklı olarak otomatik değiştiği pencere) Flash tabanlı bir script ile son 10 haberin değişmesini sağlıyordu. Ancak Flash olduğu için mobil cihazlarda görüntülenemiyor, o alan boş kutu olarak kalıyordu.

2. HATA TÜRÜ: İçerik, görünüme göre boyutlandırılmamış:
Haberlerin tümünün listelendiği sayfada, önizleme penceresinin sağ sütununda yer alan son 10 haberin metinsel başlıkları bir tablo içinde yer aldığı için düşük çözünürlüklü cep telefonlarının dikey konumunda sayfa açıldığında görüntülenemiyordu.


Sayfada Yapılan Değişiklikler

Önizleme Flash objesi kaldırıldı
Önizleme penceresi jQuery ve CSS3 stillerini kullanan yeni bir arayüz ile değiştirildi. Yeni arayüz .SWF uzantılı dosyalar yerine text tabanlı .JS (javascript) ve .CSS (stil) dosyaları kullanmaktadır. iOS (Apple cihazları) ve Android testleri gerçekleştirilmiştir.

Listeleme yöntemi değiştirildi
Daha önce bir tablo içinde gösterilen önizleme kutusu ve son 10 haberin -linkli- metinsel başlıkları tablolardan çıkarıldı, önizleme kutusunun haber başlıkları listesinin yine solunda kalacak şekilde stil ayarları ile yerleşimi sağlandı.


Bu gelişim raporu kapsamında yapılan değişiklikler otomatik olarak web sitelerinize yüklenmiştir. Bir işlem yapmanız gerekmemektedir.

 

 

Mobil uyumluluğa geçiş promosyonlarımız hakkında bilgi

Daha önce 1 Kasım'da sona ereceğini ilan ettiğimiz mobil uyumluluğa geçiş promosyonumuz olan "mobil uyumluluk hizmet paketi" için 1 USD = 2 TL sabit kuru ile, 199 USD + KDV yerine, 398 TL + KDV ödemeli promosyonumuzdan, Türkiye'deki gündem yoğunluğu nedeniyle vadesinde yararlanamayan ve başvuran tüm müşterilerimizin bu promosyondan yararlanmaları sağlanmıştır.

RETURN Group bu promosyonu 31 Aralık 2015 tarihine kadar uzatmıştır. Eğer web siteniz henüz mobil uyumlu değil ise, bu promosyonumuzdan halen yararlanabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde konu hakkında ayrıntılı bilgi verilecek ve ödeme sayfalarınıza gerekli linkler eklenecektir.

 

22.11.2015