• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett hazır web siteleri

Web tasarımı yapmak yada web sitenizi hazırlatmak mı istiyorsunuz?
RETURN Group® tarafından geliştirilen ve dünyaya ihraç edilen ilk ve tek Türk hazır web yazılımı e-jett V7 ile web sitesi gibi bir web sitesine sahip olursunuz. e-jett bir web sitesi hazırlamanın ve tasarlamanın en kolay yolunu sunan pratik bir hazır web yazılımıdır.

e-jett müşterilerinin ortak biz vizyonu söz konusudur; hacimli bir web sitesine sahip olmak ve çok ziyaret almak. Müşterilerimizin bu talep ve ihtiyacından yola çıkarak hazırladığımız e-jett ürünleri başka hiç bir üründe bulamayacağınız yüzlerce avantaj ile sizlere sunulmaktadır.
Kişisel hazır web sitesie-jett Kişisel, sevdiklerinizle resimlerinizi paylaşmanızın, akademik çalışmalarınızı ve makalelerinizi internet sitenizde yayınlamanın en kolay ve ekonomik yolunu, e-jett üst teknolojisi ve avantajları ile size sunan özel bir çözümdür.

Adı üzerinde kişisel web sitesi, siz sadece web sitenizde neleri yayınlamak istediğinizi düşünün, yeter...
KOBI hazır web sitesiRETURN Group® hem e-jett ailesine yeni katılan müşterileriyle hem de e-jett test hesabı açan kullanıcılar ile düzenli anket çalışmaları yürütmekte ve bu anket sonuçlarından gelen verilerle yeni e-jett ürünlerini tasarlamaktadır. KOBİ'lerimizle yaptığımız 100 lerce anketin neticesinde, KOBI'lerimizin talep ettikleri web sitesi özelliklerini, KOBİ'lerimize özel, ideal olarak belirttikleri fiyata hazırladık.

Üstelik lansman süreci boyunca 31 Aralık 2010'a kadar senelik sabit ücret garantisiyle 149 USD yerine sadece 119 USD ye... Ne dersiniz? "Bu fırsat kaçmaz!" değil mi?
PRO Kurumsal hazır web sitelerie-jett PRO, geleceğin web sitesidir. Hayal ettiğiniz ve hedeflediğiniz genel web sitesi araçlarının tümü e-jett PRO'da ya zaten vardır ya da siz ihtiyaç duyduğunuz anda üretilir.

e-jett PRO'yu Türkiye'nin 1 numaralı hazır web çözümü yapan ve dünyaya ihraç edilen tek Türk hazır web sitesi yapan özelliği ne arama motorlarında 1. sırada bulunmasıdır, ne içeriğindeki 1.000 lerce özellik, ne de sadece RETURN Group® tarafından sunulabilen diğer garantilerdir.

e-jett PRO'yu lider yapan özelliği müşterileri ve müşteri taleplerine olan duyarlılığıdır. Başka bir arzunuz?
PRO Ekonomik, PRO webmaster, PRO dyna, PRO Full


e-jett V7 ile;

  • 7 dakika sonra web siteniz yayında!
    e-jett alan adı arama butonuna tıkladığınız andan itibaren sadece 7 dakika içerisinde başlangıç web sitenizi seçtiğiniz alan adında yayına alır, günlerce, haftalarca, aylarca sitenizin açılmasını beklemezsiniz. Sadece 7 dakika. İsterseniz hemen 1 ay ücretsiz dene linkini tıklayarak kendiniz test edebilirsiniz.

  • Her ay ücretsiz ürün yükseltme sadece e-jett'te
    İnternet teknolojisi geliştikçe web sitelerinin durağan kalamayacağı açıktır. e-jett müşterilerinin talepleri doğrultusunda her ay güncellediğimiz ve yeni özellikler eklediğimiz e-jett nin son sürümünü her zaman ücretsiz olarak kullanım hakkına sahip olursunuz. Talepleriniz doğrultusunda her ay düzenli yenilenen e-jett ürünlerinin yeni özelliklerinin ücretsiz olarak yönetim panellerinize eklenmesinin ve her zaman en üst teknolojiye sahip olmanın keyfini ve huzurunu yaşarsınız.

  • Sadece e-jett size arama motorlarında 1. sayfada bulunma garantisi verebilir
    İnternet ürünlerine bir göz atın, "arama motoru dostu", "üst seviye arama motoru optimizasyonu (SEO) dahil" şeklinde ahkam kesenler boldur. Ama her ne hikmetse bu ürünlerin hepsi sadece reklam verdiklerinde sponsor alanlarda bulunurlar. Eğer web sitesi yaptıracaksanız kendinize mutlaka sormanız gereken bir soru vardır: "Kendi ürün ve firmasını reklamsız bulduramayan bir web yazılımı benim firmamın bulunmasını ve yeni müşterilere ulaşmamızı sağlayabilir mi?" Aslında bu sorunun yanıtını biliyorsunuz. Size arama motorlarında 1. sayfada bulunmayı garanti edebilen sadece e-jett hazır web ve e-ticaret siteleridir. Üstelik bu garanti 1-2,5-10 kelime ile de sınırlı değildir. Her eklediğiniz ürün/haber/sayfa için bu ayarı kendiniz yapabilirsiniz.

  • e-jett ile ortalama 1 saniyede açılan bir web sitesine sahip olursunuz
    RETURN Group® mühendisleri, Tübitak Teknoloji Geliştirme Bölgesinde (2003-2008) ve ABD'nin Virjinya eyaletinde (2007-) yürüttükleri AR-GE çalışmalarında sadece RETURN Group® müşterilerine sunulan bir çok teknoloji keşfetmişlerdir. 2003 yılından beri büyük bir titizlikle yürütülen bu çalışmaların sonuçlarından biri de birbirleriyle kesintisiz iletişim halindeki paralel web sunucuları teknolojisidir. Bu teknolojinin ayrıntıları ile sizi yormayalım... e-jett'e ismimi veren bu özellik herhangi bir e-jett müşterimizin herhangi bir web sayfasının 1 saniyede açılmasını sağlar. Bir düşünün bir türlü açılmayan web sayfalarına her zaman aynı sabrı gösteriyor musunuz? e-jett web sitenize gelen ziyaretçilere web sitenizi 1 saniyede açar ve ziyaretçinize sunar!

  • Web sitenize konulmuş tüm sınırlardan e-jett ile kurtulursunuz.
    İnsanlar web sitelerini kişi yada kurumların tanıtımını yapmak, daha çok kişi tarafından ziyaret almak ve yeni müşteriler kazanmak için hazırlarlar. Bu gerçeğin farkında olan e-jett ekibi size aynı anda yayın yapan birbiriyle entegreli çalışan 4 paralel e-jett web sunucusu ile kesintisiz, sınırsız web alanı ve sınırsız aylık trafik sağlar.

    RETURN Group® 2003 yılından itibaren düzenli olarak Türkiye'de ve faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde web ve e-ticaret durum anketleri hazırlamaktadır, bu anketleri global internet analizleri sunan firmaların verileriyle kıyaslayarak ürünlerini geliştirmekte ve müşterilerine ekonomik, kullanıcı dostu, arama motorlarında reklamsız bulunan (!) profesyonel web çözümleri sunmaktadır.

    Daha önce web sitesi hazırlatmış olanlar aşağıdaki diyalogları iyi bilirler:
    • Web sitem arama motorlarında ya bulunmuyor, yada tüm rakiplerimden sonra bulunuyor!!
      Olsun, size reklam satalım, en üstte bulunursunuz.

    • Web sitem ne zaman hazır olur?
      Tasarımcı arkadaşlar ilgileniyor, en kısa sürede hazırlarız, size ne zamana lazım?

    • Ben bir web sitesi hazırlatmak istiyorum, ama?
      Sitenizi yaptırmadan önce bizimle mutlaka iletişim kurun, yardımcı olalım.

    • elektronik ticaret sitemden hiç satış yapamıyorum, zaten gelen ziyaretlerde çok az!?
      Size ziyaret paketimizden daha önce bahsetmiş miydim?

      Web sitesini hazırlayan kişinin tatilde yada askerde olması, alan adını satan şirket kapandığı için ulaşamayanlar gibi örnekleri de yukarıdaki sıkıntılarınıza ekleyebiliriz.
    Artık bu diyaloglardan sıkıldıysanız; e-jett v7.0 sizin için!
    RETURN Group® 1998 yılından beri web sitelerini hazırladığı yüzlerce müşterisinden yukarıdakilere benzer sıkıntılarını dinlemekte ve çözümler sunmaktadır. Üstelik 1 ay ücretsiz deneme sürümü ile e-jett ürünlerini satın almadan önce 1 ay ücretsiz deneme sürümünü kullanarak web sitenizi hazırlayabilir, e-jett destek merkezinden her türlü soru ve sorununuz ile ilgili destek alabilirsiniz.