• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

DYNA bannerlar ile ziyaretçilerinizin dikkatini çekin! Dyna Banner yerleşim düzeni sisteme eklendi.

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » DYNA bannerlar ile ziyaretçilerinizin dikkatini çekin! Dyna Banner yerleşim düzeni sisteme eklendi.
Daha önce Bayi Panelinde yer alan Dyna (Dinamik) Banner yerleşim düzeni tüm e-jett paketlerine yüklendi. Bu gelişim raporlarında yer alan bilgiler, tüm e-jett paketleri için geçerlidir. Ancak sadece websitelerini mobil uyumlu hale getiten (V8 upgrade) web sitelerinde tüm fonksiyonlar çalışmamaktadır.
DYNA bannerlar ile ziyaretçilerinizin dikkatini çekin! Dyna Banner yerleşim düzeni sisteme eklendi.
Daha önce Bayi Panelinde yer alan Dyna (Dinamik) Banner yerleşim düzeni tüm e-jett paketlerine yüklendi. Bu gelişim raporlarında yer alan bilgiler, tüm e-jett paketleri için geçerlidir. Ancak sadece websitelerini mobil uyumlu hale getiten (V8 upgrade) web sitelerinde tüm fonksiyonlar çalışmamaktadır.

Sitenize yüklediğiniz dinamik bannerlarınızı;

1. Site içerik alanının üzerinde,
2. Eğer yatay menü kullanıyorsanız; menü üzerinde veya
3. Site içerik alanınıza dilediğiniz zaman taşıyabilirsiniz.

Daha önce bayi kontrol panelinde olan Dyna banner yerleşim düzeni, tüm e-jett paketlerinin kontrol paneline eklenmiştir.

2015 yılının internet siteleri için en önemli problemlerinden biri haline gelen konu mobil cihaz desteğidir. Artık internet kullanıcılarının %50'den fazlasının mobil cihazlarla (akıllı telefonlar, tabletler) web sayfalarını açtığı gözönüne alındığında konunun neden bu derece önemli olduğu daha rahat anlaşılmaktadır.

Sitenizde ön plana çıkarmak istediğiniz ürün ve duyurularınızı, site içerik alanına ekleyeceğiniz resimler yerine Dyna Banner menüsünü kullarak yüklerseniz, o takdirde eklediğiniz resimler mobil cihazlarda otomatik olarak daralacak ve sitenizin mobil uyumlu olma özelliğini bozmayacaktır.

Dinamik bannerlarınızı yüklerken dikkat etmeniz gereken konu, banner genişliğinizi doğru seçimi gerçekleştirmenizdir, çünkü artık ziyaretçileriniz sitenize hem mobil cihazlardan hem de laptop, masaüstü gibi geniş ekran çözünürlüğüne sahip bilgisayarlardan bağlanabilmektedir. Bu yüzden "Web Sitem - Tasarım - Şablon" menüsü altında tanımladığınız çözünürlük ne ise, o çözünürlüğün yatay genişlik değeri aynı zamanda yaklaşık olarak ideal dyna genişliğinizdir. (çözünürlük genişliği-30 piksel)

Ayrıca eğer resimleriniz çok yüksek çözünürlüklü ise resimlerinizi direkt yüklemeniz de geçerli bir yöntem olacaktır. e-jett otomatik olarak resminizi boyutlandıracak ve bannerınız için geçerli ideal genişlik ve yükseklik ölçülerine göre resimlerinizi kaydedecektir.

ÖNEMLİ NOT:

Dyna banner yerleşim düzeninizi yeniden değiştirdiğinizde, banner resim dosyalarınızı yeniden yüklemeniz gerekebilir. Özellikle daha dar bir banner boyutu olan "site içerik alanında görünüm" yerine, "içerik alanı üstünde görünüm" gibi banner kullanım alanının daha geniş olacağı durumlarda banner dosyalarınızı yeniden yüklemenizi tavsiye ederiz.

e-jett'ten 12. yıldönümümüze özel, 4-4lük bir kampanya!

Tüm upgrade hizmetlerinde DOLAR KURUNU SABİTLEDİK! 1 USD = 2 TL!

Henüz web sitelerini mobil uyumlu hale getiremeyen müşterilerimiz için Nisan ayından bu yana geçerli olan sizin adınıza tasarımınızın bizim tarafımızdan upgrade edilmesi hizmeti 199 USD + KDV sabit fiyat ile sunulmaktadır.

Eylül ve Ekim ayında, e-jett'in 12. yıldönümüne özel olarak bu hizmet 1 USD = 2 TL sabit kuru ile satın alınılabilir. Yani mobil upgrade çalışmalarınızın RETURN Group tarafından gerçekleştirilmesini tercih ettiğinizde ödemeniz gereken tutar 199 USD x 3,0173(*) = 600 TL + KDV yerine 31 Ekim'e kadar 199 USD x 2 = 398 TL + KDV olarak hesaplanacaktır.

(*) 16 Eylül 2015 TCMB Efektif USD satış kuru = 3,0173 TL'dir.

Web sitenizin genel tasarımının e-jett V8 tasarımlara upgrade edilmesi, sayfa içeriklerinizde yer alan mobil cihazlarda görünüm sorununa yol açan geniş objelerin (resim, tablo, vb)tesbiti ve değiştirilmesi V8 upgrade paketi kapsamına dahildir.

e-jett üreticisi RETURN Group, bu promosyonu değiştirme, sonlandırma hakkını elinde tutar.
 

 

16.09.2015