• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett ve Return Bilişim A.Ş. 12 yaşında!

e-jett » RETURN Group® » Makalelerimiz » e-jett ve Return Bilişim A.Ş. 12 yaşında!
2 Eylül 2003'te Cebit Bilişim Fuarı'nda ilk kez lansmanını gerçekleştirdiğimiz e-jett'in ilk versiyonunun üzerinden 12 yıl geçmiş, dile kolay.
e-jett ve Return Bilişim A.Ş. 12 yaşında!
2 Eylül 2003'te Cebit Bilişim Fuarı'nda ilk kez lansmanını gerçekleştirdiğimiz e-jett'in ilk versiyonunun üzerinden 12 yıl geçmiş, dile kolay.

1998 yılında kardeşimle beraber kurduğumuz RTN İnternet Hizmetleri Limited Şirketi, zaman içerisinde yeni ortaklarımızın da katılımı ile 2003 yılında kurduğumuz RETURN Bilişim A.Ş. ile internet hizmetlerinin yanı sıra endüstriyel internet yazılımları pazarına atıldı.

2003 yılında Türkiye'de başlattığımız e-jett sürecine, 2006 yılında Int Conseil ile gerçekleştirdiğimiz Fransa distribütörlük anlaşması ile ihracat sürecine adım attık. 2008 yılında ABD'de kurduğumuz RETURN Technology LLC firması ile ABD'de e-jett'in örgün satışına başladık.

Bir yazılım firmasının Türkiye'den yola çıkarak, dünyanın bir çok ülkesinde kullanılmaya başlaması tabi ki kolay uygulanabilir değildi. Biz bu hayallerimizi paylaşırken, sanki bir ütopyadan bahsettiğimizi düşünenler de oldu, harekete geçmemiz için bizi teşvik edenler de...

Şimdi arkaya dönüp baktığımda, aslında bu genişleme hareketinin arkasında yatan dinamiği daha rahat görebiliyorum. Türkiye'ye geldiğim zamanlar görüşme imkanı bulabildiğim bir çok müşterimizin de bu konuda benimle hemfikir olmasından çok memnunum.

RETURN Group, kurulduğundan itibaren özellikle e-jett PRO isimli ürünün her zaman asıl sahibinin ürünü kullanan müşteriler olduğunu düşünerek, tüm gelişim raporlarını mevcut müşterilerin talepleri doğrultusunda geliştirdi. Bu da 3., 4. kez sitelerini e-jett'le yenileyen, 2003-2004-2005 yıllarından beri kesintisiz olarak e-jett'i kullanan nice e-jett takipçisi müşterimizin oluşmasını sağladı.

Siz değerli müşterilerimizin bu kesintisiz desteği ile talepleriniz çerçevesinde 12. yılında e-jett'in 8. versiyonunu yayınladık. Tabi e-jett'in 8. versiyonunu hazırlamak, diğer versiyonlara nazaran daha farklı idi, çünkü artık ziyaretçi profillerinin yarısının mobil cihazlar ile sisteme bağlandığı gözlemlediğimiz e-jett'in aynı anda hem mobil hem desktop kullanıcılarına hitap etmesi gerekiyordu.

e-jett 8'i yayınladığımız andan itibaren gerçekleştirdiğimiz gözlemlerle e-jett 9'un ön taslaklarını planlamaya başladık. Şimdiden şunu söyleyebilirim ki e-jett 9, daha önceki e-jett versiyonlarının tümünden farklı olarak mobil ve masaüstü versiyonu olarak 2 ayrı program olarak tasarlanmaya başladı.

e-jett 8 ile başlattığımız internet sitenizi, internet sitenizin simülasyonu üzerinde güncellenmeye başlanması özelliğini aldığımız geri bildirimler neticesinde genel olarak beğenmenizden büyük memnuniyet duyuyor, e-jett 9'da bu simülasyonun hem mobil cihazlar için hem de masaüstü cihazlar için 2 ayrı yerden ulaşılacağını sevinerek sizlerle paylaşmak istiyorum.

e-jett'in 12. yıldönümünü bizlerle kutlayan, yıllardır beraber çalıştığımız tüm müşterilerimize teşekkür ederek esenlikler dilerim.

Göker Güler

2.09.2015

HakkımızdaRETURN Group®, web sitenizi rakiplerinizin önüne çıkarmak için kesintisiz AR-GE faaliyetlerine devam eden, ürettiği internet yazılımları ile müşterilerine katma değer sağlayan bir şirketler topluluğudur. En bilindik ürünü e-jett Türkiye, ABD ve Fransa'da satılmakta, e-jett Türkiye'nin ender bilişim ihracatları arasındaki yerini güçlendirmektedir.
Başarılarımız Ürettiği eşsiz teknolojiler sayesinde müşterilerine her zaman rakiplerinden 1 adım önde olmalarını temin eden RETURN Group® 1996-2008 yılları arasında "Türkiye'de ilk" sloganıyla duyurduğu teknolojilerini 2008 yılından itibaren "dünyada ilk ve tek" olarak geliştirmiştir. RETURN Group® yazılımları Türkiye dışında ABD ve Fransa'da yaygın olarak ihraç edilmekte, e-jett ürünleri ise bu ülkeler dışında İngiltere, Çin ve Kanada'ya ihraç edilmektedir.

RETURN Group® 2003-2008 yılları arasında Tübitak Tenoparkında yer almıştır. e-jett ise TTGV tarafından desteklenmiş, TİDEB tarafından teşviğe layık görülmüş bir projedir. Şu anda patenti RETURN Group®'a ait 7 özel teknoloji dünyada sadece RETURN Group® müşterileri tarafından kullanılmaktadır.
MakalelerimizRETURN Group® yöneticilerinin sektördeki 10 yılı aşkın bilgi ve tecrübelerini sizlerle paylaştığı "Makaleler" alanı, web sitenizden daha fazla verim ve kazanç üretebilmeniz için öneriler barındırmaktadır.
ReferanslarımızŞu anda bağlı olduğunuz e-jett-1 ana makinasındaki referanslarımıza veya tüm RETURN Group® referanslarına bu menü vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Eğer herhangi bir hazır web sitesi veya e-ticaret yazılımızı lisanslı kullanıyorsanız ve RETURN Group® sayfasında linkiniz yer almıyor ise, destek ekibimize konuyu ileterek, sitenizin referanslar sayfamıza eklenmesini hızlandırabilirsiniz.
e-jett Referanslarımız (1000+), Tüm RETURN Group® Referanslarımız (TR-ABD) (FR Eksik) (2000+)
Bize ulaşınRETURN Group® müşteri hizmetleriyle temasa geçerek, online olarak teklif alabilir, e-jett kullanımı veya web sitenizle ilgili bilgi almak istediğiniz her konuda bize ulaşabilirsiniz.
www.return.com.trRETURN Group® hakkında daha ayrıntılı Türkçe bilgiyi, RETURN Group® Türkiye - RETURN Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kurumsal web sitesi www.return.com.tr adresinden temin edebilirsiniz.
  • Mobil uyumluluğa geçiş hakkında pratik bilgiler
  • RSS Haberler sayfa tipinde tesbit edilen mobil uyumluluk problemleri giderildi
  • RETURN Group Mail Sunucuları Kullanım Politikasında Değişiklik Bilgisi
  • e-jett e-ticaret ve Plus paketin Üye Sözleşmeleri ve Yasal Evraklar modülü güncellendi
  • DYNA bannerlar ile ziyaretçilerinizin dikkatini çekin! Dyna Banner yerleşim düzeni sisteme eklendi.
  • e-bülten gönderimi için STMP ayarlarınızı güncellediniz mi?
  • Ücretsiz mobil upgrade promosyonumuz sona ermiştir.
  • "Paylaş" ve "Yazdır" özellikleri "Sayfa Başlığı" alanına taşındı.
  • e-jett 8.1 servis paketi sisteme yüklenmiştir.
  • Mobil uyumluluk testleri 6 farklı mobil cihaz simülasyonu olarak sisteme eklendi.
  • e-jett'te yeni bir hazır sayfa tipi: Anketlerim (e-jett dyna yenilikleri-10)
  • e-jett ile mobil uyumluluğa pratik geçiş klavuzu posta adreslerinize gönderilmiştir.
  • CSS3 stiller / internet sitenizin arkaplan özellikleri - 2 (e-jett dyna yenilikleri-9)
  • internet sitenizin arkaplan özellikleri - 1 (e-jett dyna yenilikleri-8)
  • Bar Objelerim stilleriniz tümüyle yenilendi (e-jett dyna yenilikleri-7)
  • Sosyal Ağlarınıza site tasarımınız üzerinde linkler verin (e-jett dyna yenilikleri-6)
  • e-bülten ve e-ticaret menüleri birleştirildi. (e-jett dyna yenilikleri-5)
  • e-jett email kapasiteleriniz 2X arttırıldı! (e-jett dyna yenilikleri-4)
  • e-jett hazır web sitesi kontrol paneli menü yapısı (e-jett dyna yenilikleri-3)
  • Kullanımınıza sunulan yeni web tasarım buttonları (menüleri) (e-jett dyna yenilikleri-2)