• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

RETURN Group®

RETURN Group® teknolojik keşiflerin yapılması için kurulmuş AR-GE şirketleri gurubudur.
RETURN Group®, internet hizmetleri, kurumsal internet yazılımları, hazır web, hazır e-ticaret, içerik yönetimi, kurumsal kimlik çalışmaları, e-iş danışmanlığı ve arama motoru optimizasyonu dallarında faaliyet gösterir. Piyasada en bilindik ürünü olan e-jett Türkiye'nin lider web markası olmasının yanısıra ABD ve Fransa'ya da ihraç edilmektedir.
RETURN Group®
RETURN Group®, internet hizmetleri, kurumsal internet yazılımları, hazır web, hazır e-ticaret, içerik yönetimi, kurumsal kimlik çalışmaları, e-iş danışmanlığı ve arama motoru optimizasyonu dallarında faaliyet gösterir. Piyasada en bilindik ürünü olan e-jett Türkiye'nin lider web markası olmasının yanısıra ABD ve Fransa'ya da ihraç edilmektedir.
Müşterilerine her zaman en üst teknolojiyi en ekonomik koşullarda sunmayı amaçlayan RETURN Group® bir çok teknolojik keşif gerçekleştirmiştir. ARGE çalışmalarını 2003-2008 yılları arasında Tübitak Teknoloji Bölgesi'nde sürdürmüş, bu süreç zarfında geliştirdiği yazılımlar TTGV (Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı) ve TİDEB (Türkiye Teknoloji İzleme ve Değerlendirme Başkanlığı) tarafından desteklenen projeler kapsamına alınmıştır. 2006 yılında Fransa çözüm ortakları vasıtasıyla toplu ihracat sürecine başlamış olan RETURN Group® 2008 yılında ABD'nin Virjinya eyaletinde kurduğu gurup şirketiyle ürünlerini ABD'ye ihraç etmeye başlamış ve e-jett ürünleri ABD'de de web sitelerine hayat vermeye başlamıştır.
Hakkımızda
RETURN Group®, web sitenizi rakiplerinizin önüne çıkarmak için kesintisiz AR-GE faaliyetlerine devam eden, ürettiği internet yazılımları ile müşterilerine katma değer sağlayan bir şirketler topluluğudur. En bilindik ürünü e-jett Türkiye, ABD ve Fransa'da satılmakta, e-jett Türkiye'nin ender bilişim ihracatları arasındaki yerini güçlendirmektedir.
Başarılarımız
Ürettiği eşsiz teknolojiler sayesinde müşterilerine her zaman rakiplerinden 1 adım önde olmalarını temin eden RETURN Group® 1996-2008 yılları arasında "Türkiye'de ilk" sloganıyla duyurduğu teknolojilerini 2008 yılından itibaren "dünyada ilk ve tek" olarak geliştirmiştir. RETURN Group® yazılımları Türkiye dışında ABD ve Fransa'da yaygın olarak ihraç edilmekte, e-jett ürünleri ise bu ülkeler dışında İngiltere, Çin ve Kanada'ya ihraç edilmektedir.

RETURN Group® 2003-2008 yılları arasında Tübitak Tenoparkında yer almıştır. e-jett ise TTGV tarafından desteklenmiş, TİDEB tarafından teşviğe layık görülmüş bir projedir. Şu anda patenti RETURN Group®'a ait 7 özel teknoloji dünyada sadece RETURN Group® müşterileri tarafından kullanılmaktadır.
Makalelerimiz
RETURN Group® yöneticilerinin sektördeki 10 yılı aşkın bilgi ve tecrübelerini sizlerle paylaştığı "Makaleler" alanı, web sitenizden daha fazla verim ve kazanç üretebilmeniz için öneriler barındırmaktadır.
Referanslarımız
Şu anda bağlı olduğunuz e-jett-1 ana makinasındaki referanslarımıza veya tüm RETURN Group® referanslarına bu menü vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Eğer herhangi bir hazır web sitesi veya e-ticaret yazılımızı lisanslı kullanıyorsanız ve RETURN Group® sayfasında linkiniz yer almıyor ise, destek ekibimize konuyu ileterek, sitenizin referanslar sayfamıza eklenmesini hızlandırabilirsiniz.
Bize ulaşın
RETURN Group® müşteri hizmetleriyle temasa geçerek, online olarak teklif alabilir, e-jett kullanımı veya web sitenizle ilgili bilgi almak istediğiniz her konuda bize ulaşabilirsiniz.
www.return.com.tr
RETURN Group® hakkında daha ayrıntılı Türkçe bilgiyi, RETURN Group® Türkiye - RETURN Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kurumsal web sitesi www.return.com.tr adresinden temin edebilirsiniz.