• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

Gelişim raporları

AR-GE çalışmalarını kesintisiz yürüten RETURN Group®, piyasadaki en bilindik teknolojik ürünü e-jett ürününü geliştirmeye devam etmektedir. RETURN Group®, geliştirdiği yeni teknolojilerini e-jett müşterilerine ek ücret almaksızın sunmaktadır.
Mobil uyumluluğa geçiş hakkında pratik bilgiler
Mobil uyumluluğa geçiş hakkında pratik bilgilerEğer e-jett kullanıcısı iseniz mevcut internet sitenizin mobil uyumluluk ayarlarını sadece bir kaç saat içerisinde tamamlayabilir, arama motorlarında en üst sıralarda bulunursunuz. Bu gelişim raporunda e-jett web sitenizi pratik bir şekilde mobil uyumlu hale nasıl getirebileceğiniz yer almaktadır. (24.11.2015)
RSS Haberler sayfa tipinde tesbit edilen mobil uyumluluk problemleri giderildi
RSS Haberler sayfa tipinde tesbit edilen mobil uyumluluk problemleri giderildiV7 RSS Haber modülünün, haber listesinin yer aldığı önizleme penceresi değiştirildi. Daha önce Flash obje kullanılan önizleme penceresi mobil uyumluluk geliştirmeleri kapsamında Flash kullanılmayan CSS3 ve HTML5 standartlarında yeni arayüzüne yükseltildi. Ayrıca sayfa üst bilgisi ile haber listesinin yeri değiştirildi. (22.11.2015)
RETURN Group Mail Sunucuları Kullanım Politikasında Değişiklik Bilgisi
RETURN Group Mail Sunucuları Kullanım Politikasında Değişiklik Bilgisie-jett mail hesap yönetim paneli ile webmail arasındaki bir uyumsuzluk tesbit edilmiş ve hem e-jett üzerinde hem webmail ayarlarında güncelleme yapılarak, 15 Nisan 2015'de başlayacağını duyurduğumuz yeni e-posta sunucusu kullanım politikası standartlarımız güncellenmiştir. (20.11.2015)
e-jett e-ticaret ve Plus paketin Üye Sözleşmeleri ve Yasal Evraklar modülü güncellendi
e-jett e-ticaret ve Plus paketin Üye Sözleşmeleri ve Yasal Evraklar modülü güncellendiSite içi üyelik özelliği olan e-jett e-ticaret, B2B ve Plus paketlerinin üyelik kontrol modüllerinde bazı değişiklikler gerçekleştirilmiştir. "Genel Ayarlar - Üyelik Ayarları" menü grubuna taşınan menüleri kullanarak üyelik ayarlarınızı güncelleyebilir, üyelik veya son kullanıcı satış sözleşmesi, iade şartları gibi yasal evraklarınızı sitenizin yayın yaptığı tüm diller için ayrı ayrı yükleyebilirsiniz. (27.10.2015)
DYNA bannerlar ile ziyaretçilerinizin dikkatini çekin! Dyna Banner yerleşim düzeni sisteme eklendi.
DYNA bannerlar ile ziyaretçilerinizin dikkatini çekin! Dyna Banner yerleşim düzeni sisteme eklendi.Daha önce Bayi Panelinde yer alan Dyna (Dinamik) Banner yerleşim düzeni tüm e-jett paketlerine yüklendi. Bu gelişim raporlarında yer alan bilgiler, tüm e-jett paketleri için geçerlidir. Ancak sadece websitelerini mobil uyumlu hale getiten (V8 upgrade) web sitelerinde tüm fonksiyonlar çalışmamaktadır. (16.09.2015)
e-bülten gönderimi için STMP ayarlarınızı güncellediniz mi?
e-bülten gönderimi için STMP ayarlarınızı güncellediniz mi?ÖNEMLİ: Bu bülten e-jett PROmax, PLUS ve e-ticaret paketleri içindir. e-posta şifreleme standartlarımızın değişmesi sonrası e-bülten gönderiminde veya siteniz üzerinden gönderilen e-postalarda sorun mu yaşıyorsunuz? (3.06.2015)
Ücretsiz mobil upgrade promosyonumuz sona ermiştir.
Ücretsiz mobil upgrade promosyonumuz sona ermiştir."Web sitenizin e-jett dyna (e-jett v8) güncellemelerinin ve mobil uyumluluk ayarlarının RETURN Group® tarafından gerçekleştirilmesini ister misiniz?" sloganıyla duyurduğumuz ücretsiz upgrade promosyonumuz sona ermiştir. (1.06.2015)
"Paylaş" ve "Yazdır" özellikleri "Sayfa Başlığı" alanına taşındı.
\x22Paylaş\x22 ve \x22Yazdır\x22 özellikleri \x22Sayfa Başlığı\x22 alanına taşındı.e-jett mobil özelliklerin devreye girmesi sonrası, "Sayfa özelleştir" ve "Klasör özelleştir" menülerinden sayfanıza eklediğiniz, ancak mobil gösterimde "Bar objeleri görünmesin" ayarı nedeniyle cep telefonlarında gösterilmeyen "Yazdır" ve "Paylaş" özellikleri mobil cihazlar için yeniden yapılandırıldı. (25.05.2015)
e-jett 8.1 servis paketi sisteme yüklenmiştir.
e-jett 8.1 servis paketi sisteme yüklenmiştir.e-jett'in 8. versiyonu için HD olmayan ekranlar için 8.1 numaralı service paketi sisteme yüklenmiştir. 8.1 kodlu servis paketi e-jett-8 menüleri yeniden sayfa üstüne taşınmış, içerik güncelleme alanınız genişlemiştir. (16.05.2015)
Mobil uyumluluk testleri 6 farklı mobil cihaz simülasyonu olarak sisteme eklendi.
Mobil uyumluluk testleri 6 farklı mobil cihaz simülasyonu olarak sisteme eklendi.Google'ın arama sonuç sıralamalarını mobil uyumluluk kriterine göre değiştirdiği 22 Nisan 2015 tarihinden itibaren destek merkezimize gelen sorular çoğunlukla mobil uyumluluk konusu ile ilgili. e-jett'te sitenizi güncellerken yaptığınız değişiklikleri online olarak test edebilmeniz için mobil uyumluluk test aracı e-jett kontrol paneline eklenmiştir. (12.05.2015)
e-jett'te yeni bir hazır sayfa tipi: Anketlerim (e-jett dyna yenilikleri-10)
e-jett\x27te yeni bir hazır sayfa tipi: Anketlerim (e-jett dyna yenilikleri-10)e-jett web sitelerinin arama motorlarında ilk sıralarda kendi aralarında yarışmalarının en büyük nedenlerinden birisi de önceden hazırlanmış sayfa tipleridir. e-jett 8 ile sisteme eklenmiş hazır sayfa tiplerinden birisi anketlerim hazır sayfa tipidir. (7.05.2015)
e-jett ile mobil uyumluluğa pratik geçiş klavuzu posta adreslerinize gönderilmiştir.
e-jett ile mobil uyumluluğa pratik geçiş klavuzu posta adreslerinize gönderilmiştir."Mobil uyumluluk işlemlerini nasıl yapabilirim?" sorusu neredeyse tüm müşterilerimizin ortak gündemi oldu. Mobil uyumluluğa geçiş konusunun çözümü olarak, yazılımcılarımız size sitenizi mobil uyumlu hale getirebilmeniz için bir pratik klavuz hazırladılar. (23.04.2015)
CSS3 stiller / internet sitenizin arkaplan özellikleri - 2 (e-jett dyna yenilikleri-9)
CSS3 stiller / internet sitenizin arkaplan özellikleri - 2 (e-jett dyna yenilikleri-9)Doğru arkaplan kullanımı, bir web sitesininin içerik alanını ön plana çıkararak o bölüme dikkatin artmasını sağlar. Bu gelişim raporumuzda e-jett-8'in zengin arkaplan seçenekleri ve kullanımı yer almaktadır. (16.04.2015)
internet sitenizin arkaplan özellikleri - 1 (e-jett dyna yenilikleri-8)
internet sitenizin arkaplan özellikleri - 1 (e-jett dyna yenilikleri-8)Web sitenizin genel görünümünde, arkaplan resimlerinin etkisi büyüktür. e-jett dyna yenilikleri kapsamında sisteme yüzlerce hazır arkaplan dosyası eklendiği gibi, sizin de istediğiniz zaman kendi arkaplan resimlerinizi göndermeniz sağlandı. (14.04.2015)
Bar Objelerim stilleriniz tümüyle yenilendi (e-jett dyna yenilikleri-7)
Bar Objelerim stilleriniz tümüyle yenilendi (e-jett dyna yenilikleri-7)65 farklı stile sahip yeni bar objelerim sistemi, e-jett'in önceki sistemlerinden alışkın olduğunuz üzere yine şeffaf olarak hazırlandı ve beraberinde sunduğu 800 renkten oluşan renk kartelası ile sınırsız görünüm seçeneği sunmaktadır. (10.04.2015)
Sosyal Ağlarınıza site tasarımınız üzerinde linkler verin (e-jett dyna yenilikleri-6)
Sosyal Ağlarınıza site tasarımınız üzerinde linkler verin (e-jett dyna yenilikleri-6)Daha önce e-jett sayfa içlerine, bar objelerine linkler verebildiğiniz sosyal ağlarınız artık sitenizin künye alanında yer buluyor, ziyaretçileriniz tüm sayfalarınızdan size bağlanabilsinler diye... (9.04.2015)
e-bülten ve e-ticaret menüleri birleştirildi. (e-jett dyna yenilikleri-5)
e-bülten ve e-ticaret menüleri birleştirildi. (e-jett dyna yenilikleri-5)ProMax, PLUS ve e-ticaret kullanıcılarımızın üye işlemelerini daha rahat organize edebilmeleri için, e-jett kontrol paneline yeni bir ana menü eklenmiştir; Üyelerim. (8.04.2015)
e-jett email kapasiteleriniz 2X arttırıldı! (e-jett dyna yenilikleri-4)
e-jett email kapasiteleriniz 2X arttırıldı! (e-jett dyna yenilikleri-4)Artık iş hayatının en önemli parçası belki de e-mail hesaplarımız. Yüksek e-posta kapasitelerimiz sayesinde sayısı hayli azalmış olsa bile nadiren destek hattımıza "e-posta kapasitem doldu." mesajı gelmektedir. Dedik ki artık e-jett müşterilerinin e-posta kapasiteleri dolmasın. Nasıl mı? (7.04.2015)
e-jett hazır web sitesi kontrol paneli menü yapısı (e-jett dyna yenilikleri-3)
e-jett hazır web sitesi kontrol paneli menü yapısı (e-jett dyna yenilikleri-3)e-jett.com sitesinde yer alan menüler, üye girişi öncesi ve sonrası olarak iki ayrı fonksiyon ve görünüm kazanmıştır. Yazılım ekibimiz üye girişi sonrası tüm sistem menülerine, çalışma alanınızın cep telefonlarında dahi yeterli olabilmesi için açılıp kapanma özelliği eklemiştir. (5.04.2015)
Kullanımınıza sunulan yeni web tasarım buttonları (menüleri) (e-jett dyna yenilikleri-2)
Kullanımınıza sunulan yeni web tasarım buttonları (menüleri) (e-jett dyna yenilikleri-2)e-jett ile hazırladığınız internet sitenizde kullanmanız için teknik açıdan tüm cihazlarla uyumlu estetiksel açıdan birbirinden güzel onlarca yeni menü hazırladık. Yazılım ekibimiz e-jett dyna'yı geliştirirken hem e-jett.com adresinde hem de sizlerin sitelerinde kullanılabilecek onlarca yeni menü tasarladı. (2.04.2015)
e-jett editörü yenilendi! (e-jett dyna yenilikleri-1)
e-jett editörü yenilendi! (e-jett dyna yenilikleri-1)İnternet sitenizi güncellerken performansınızı en çok etkileyen unsur kullandığınız editör. Bu bilginin ışığında yazılımcılarımız sizin için çok esnek ve yetenekli bir editör hazırladı. e-jett kontrol panelinizde varsayılan editörünüz e-jett dyna editörü olarak güncellenmiştir. (1.04.2015)
e-jett dyna (e-jett v8) çıktı! (Kesinlikle 1 Nisan şakası değildir.)
e-jett dyna (e-jett v8) çıktı! (Kesinlikle 1 Nisan şakası değildir.)2003 yılında başladığımız e-jett serüveninde 8. nesil e-jett; "e-jett dyna" 1 Nisan 2015 tarihinde sunucularımıza yüklenmiş ve tüm özellikleriyle kullanımınıza açılmıştır. (1.04.2015)
RETURN Group e-posta sunucusu taşınmıştır
RETURN Group e-posta sunucusu taşınmıştırRETURN Group-Türkiye bünyesinde yeni e-posta sunucusu devreye alınmıştır. 15 Mart 2015 tarihine kadar hem eski hem yeni e-posta sunucumuz birlikte çalışacak, 15 Mart 2015 tarihinde eski sunucu devreden çıkarılacaktır. 15 Mart 2015 tarihinden geçerli olmak üzere e-posta şifreleriniz için parola kuralları değiştirilecektir, yeni şifrelerin en az 1 harf ve en az 1 rakam içeren şifreler olması gerekmektedir. (4.03.2015)
ns1.arztalep.com ve ns2.arztalep.com isim sunucuları ve hosting IP adreslerimiz değişmiştir
ns1.arztalep.com ve ns2.arztalep.com isim sunucuları ve hosting IP adreslerimiz değişmiştirGeçen hafta Türkiye sunucularımız değişiyor başlıklı duyurumuzda da belirttiğimiz üzere RETURN Group 2014 yılında tüm sunucularını yenileme çalışmalarını sürdürmüş ve 28 Eylül 2014 tarihinde Türkiye isim sunucularının da güncellenmesi ile tüm sunucuların yenilenmesi çalışmalarını tamamlamıştır. (28.09.2014)
Türkiye Sunucularımızda yapılacak çalışmalar hakkında Acil-Önemli Bilgi
Türkiye Sunucularımızda yapılacak çalışmalar hakkında Acil-Önemli BilgiRETURN Group'a ait 1. isim sunucumuz ns1.arztalep.com ve e-jett-1 sunucuları bu haftasonu yenilenecektir. Veri transferleri 20-21 Eylül ve 27-28 Eylül tarihlerinde gece yarısından sonra gerçekleştirilecektir. Çalışmalar esnasında veri kaybınız veya mail kaybınız yaşanmayacaktır. Bilgilerinize sunarız. (18.09.2014)
RETURN Group Türkiye, Merak Mail Server ve webmail yazılımlarını güncelledi
RETURN Group Türkiye, Merak Mail Server ve webmail yazılımlarını güncellediRETURN Group Türkiye en üst performansla hizmet sunmak için 2014 yılında tüm teknoloji altyapısını yenileme kararı almış, bu kapsamda Türkiye'deki tüm web sunucuları ve Türkiye'ye hizmet sunan mail sunucuları sıra ile güncellenmektedir. (30.05.2014)
Mail Server ve Webmail yazılımlarımız güncelleniyor
Mail Server ve Webmail yazılımlarımız güncelleniyorRETURN Group Türkiye, sizi teknolojinin zirvesine götürüyor. RETURN GRoup'un 2014 yılında başlatıtığı tüm teknolojik altyapının güncellenmesi kapsamında sıradaki çalışma; Mail Server ve Webmail yazılımları. Yükleme tarihi: 28 Mayıs 2014 (25.04.2014)
e-jett V8 lansmanı 8 Haziran 2014 tarihine ertelenmiştir
e-jett V8 lansmanı 8 Haziran 2014 tarihine ertelenmiştirRETURN Group tarafından geliştirilen e-jett yazılımının 8. sürümünün (e-jett V8) yayına alınma tarihi 8 Haziran 2014 olarak ileri alınmıştır. (20.04.2014)
e-jett V8 için geri sayım başladı! e-jett V8; 20 Nisan 2014'te çıkıyor!
e-jett V8 için geri sayım başladı! e-jett V8; 20 Nisan 2014\x27te çıkıyor!Sizlere teknolojide RETURN Group farkını yaşatacak yeni bir e-jett'i, e-jett V8'i 20 Nisan 2014'de çıkarıyoruz. Geri sayım başladı... (20.03.2014)
e-jett siteniz üzerinden gönderilen e-bülten ve e-postaların gönderim prosedürleri değiştirilmiştir
e-jett siteniz üzerinden gönderilen e-bülten ve e-postaların gönderim prosedürleri değiştirilmiştire-jett sistem çekirdeği kullanılarak üretilen e-postaların gönderim prosedürlerinde bazı iyileştirilme çalışmaları gerçekleştirilmiş, "e-posta iletildi" doğrulama özelliği ve tekrar gönderim özelliği eklenmiştir. Bu gelişim raporu bilgi amaçlı hazırlanmıştır ve bilgisayarlarınızda veya sitenizde bir ayar değişikliği gerçekleştirmenize gerek yoktur. (2.03.2014)
e-jett web Sunucusu ve ArzTalep isim sunucuları yenileniyor
e-jett web Sunucusu ve ArzTalep isim sunucuları yenileniyorRETURN Group, e-jett V8 ürün lansmanı öncesi Türkiye web ve isim sunucularını değiştirme kararı almıştır. 9 Mart 2014 tarihinde e-jett web sunucusu, 23 Mart 2014 tarihinde ns1.ArzTalep.com isim sunucusu daha yüksek kapasiteli yeni sunucular ile değiştirilecektir. (1.03.2014)
e-jett Hesap Yönetimi ve Ödemelerim menüleri güncellendi
e-jett Hesap Yönetimi ve Ödemelerim menüleri güncellendie-jett "Hesaplarım-Ödemelerim" menüsünde yer alan sepet görünümü sizlerden gelen talep üzerine fatura görünümü ile benzer hale getirildi ve e-jett üzerinden kesilen faturalar 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren e-jett hesap yönetim panelinize yüklenmeye başlandı. (1.01.2014)
Eczacılar ve Eczanelerin internet sitesi açmaları yasaklandı
Eczacılar ve Eczanelerin internet sitesi açmaları yasaklandı18 Ocak 2014 tarihinde resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6197 Sayılı Kanunun 24. maddesinde yer alan "İlaçların internet veya başkaca herhangi bir elektronik ortamda satışı yapılamaz. Eczane eczacıları ve eczaneler adına internet sitesi açılamaz." ifadesiyle eczane ve eczacıların web sitesi açmaları yasaklanmıştır. (19.01.2014)
Yeni e-posta sunucu ve webmail ayarları hakkında bilgilendirme
Yeni e-posta sunucu ve webmail ayarları hakkında bilgilendirmeRETURN Group mail server (fiziksel sunucu) değişimi ile mail server (27 Nisan 2013), webmail, antivirüs, antispam (27 Nisan - 15 Mayıs) yazılımları kurulumları tamamlanmıştır. Mail server üzerindeki tüm ayarlar eski mail standartlarınıza geri getirilmiştir. Kişiselleştirilmiş ayarlarınız, adres defterleriniz ve gelen/giden posta kutularınız geri yüklenmiştir. Lütfen webmaile bağlanarak tüm ayarlarınızı kontrol ediniz. (22.05.2013)
RETURN Group Yeni Mail Sunucusu 21 Nisan 2013'te devreye giriyor!
RETURN Group Yeni Mail Sunucusu 21 Nisan 2013\x27te devreye giriyor!Geçtiğimiz haftalarda siparişi verilen yeni mail sunucumuz testleri tamamlanarak kullanıma hazır hale gelmiştir. Yeni mail sunucumuz daha yüksek band kapasitesiyle bu pazar günü (21 Nisan 2013) tam randımanlı olarak hizmete alınacaktır. Mail sunucusu transfer çalışmaları 20 Nisan 2013 Cumartesi'yi 21 Nisan Pazar gecesine bağlayan geceyarısı başlayacak ve transfer süresi 8 saat olarak planlanmaktadır. (18.04.2013)
MSN Destek Hizmeti sona erdi
MSN Destek Hizmeti sona erdiMicrosoft MSN Messenger ile Skype servislerinin birleştirilmesi neticesinde msn'in web tabanlı uygulamaları işlevini yitirmiştir. e-jett Destek Merkezi'nden bu uygulama çıkarılmıştır. (22.03.2013)
Virüs kaynaklı boş mail problemi giderildi.
Virüs kaynaklı boş mail problemi giderildi.Posta kutularına takılan ve POP3/IMAP protokolleri ile e-mail dosyalarının bilgisayara indirilmesini kilitleyen boş mail dosyaları engellendi. (28.02.2013)
Web tasarım araçlarından e-jett HTML editöründe resim ekle/flash ekle problemi giderildi
Web tasarım araçlarından e-jett HTML editöründe resim ekle/flash ekle problemi giderildiGeçtiğimiz hafta yüklemesi gerçekleştirilen e-jett HTML editörü güncellemesi sonrasında bazı sayfa tiplerinde resim ekle/flash ekle özelliği görünmez olmuştur. 13 Ocak 2013 Pazar günü gerçekleştirilen yeni e-jett güncelleme paketinde problem giderilmiştir. (13.01.2013)
e-mail server erişim sorunu - Calpop
e-mail server erişim sorunu - Calpop7 Mart 2012 Çarşamba Türkiye saati ile sabah 06:00 - 11:00 arasında Calpop firması tarafından acil kategorili bir network donanım çalışması gerçekleştirilmiştir. Erişim sorunu düzeltilerek, destek kayıtları kapatılmıştır. (7.03.2012)
V7 Slayt Gösterisi tüm e-jett paketlerinde kullanıma açıldı...
V7 Slayt Gösterisi tüm e-jett paketlerinde kullanıma açıldı...Eski “Slayt Gösterisi” sayfa tipimizin geliştirilmiş hali olan “V7 Slayt Gösterisi” hazır sayfa tipi tüm e-jett paketlerinde (şu anda sürümde olmayan e-jett paketleri dahil) kullanımınıza açılmıştır. (23.09.2011)
İstanbul Anadolu yakası ve Kocaeli'nde ADSL kaynaklı e-posta sorunu bilgisi
İstanbul Anadolu yakası ve Kocaeli\x27nde ADSL kaynaklı e-posta sorunu bilgisiBugün destek kaydı bırakan ve telefon ile görüştüğümüz bir çok müşterilerimizden aldığımız bilgiye göre, İstanbul Anadolu yakası ve Kocaeli bölgesinden sunucularımıza bağlanan müşterilerimiz özellikle emaillerin download edilmesinin çok uzun vakit aldığını hatta bir çok defa bağlantının kesildiğini rapor etmişlerdir. Konu ile iligli Türk Telekom'un ADSL destek hattından bilgi ve yardım alabilirsiniz. (14.09.2011)
e-mail gönderim ayarları düzeltilmiştir.
e-mail gönderim ayarları düzeltilmiştir.e-posta sunucularımızın barındırıldığı sistem odasının sahibi CalPop firması dünyanın önde gelen sistem odalarından birinin sahibidir ve binlerce sunucuya ev sahipliği yapmaktadır. Bu sunuculardan birisi tarafından bir dizi SPAM e-posta gönderilmiştir. SPAMHAUS isimli SPAM listeleme organizasyonu bu SPAM e-postalar sebebi ile SPAM göndericisi IP adresi yerine, bizim sunucularımızında dahil olduğu bir IP bloğunu SPAM göndericisi olarak işaretlemiş ve bunun neticesinde harici sunuculara attığım...
e-posta gönderim ve alım sorunları
e-posta gönderim ve alım sorunlarıe-posta sunucumuzun yer aldığı Calpop Inc firmasının sistem odasındaki bir diğer sunucudan gönderilen SPAM mailler nedeniyle SPAMHaus isimli SPAM filtre organizasyonu Calpop firmasına ait bir çok IP bloğuna FİLTRE (engel) tanımlamıştır. Bu filtre sadece SPAM göndericisi makinaların değil, RETURN Group'un da aynı Router'ı kullanan bir çok firmayı kapsamaktadır. Calpop ve SpamHaus ile ayın 14'ünde irtibata geçilmiştir. Yanıtları bize ulaştığı anda sizlerle paylaşacağız. (15.08.2011)
e-ticaret'te yeni bir özellik: Ölçülere göre ürün çeşitleme
e-ticaret\x27te yeni bir özellik: Ölçülere göre ürün çeşitlemee-jett e-ticaret kullanıcılarımız için, yönetim paneline satış prosedürlerini hızlandıracak yeni bir özellik eklenmiştir: Ölçülere göre ürün çeşitleme. Bu yeni özellik ile aynı genel özelliklere sahip ve fiyatı aynı olan ürününüzü "ölçülere göre ürün çeşitle" özelliğini aktifleyerek çoğaltabiliyorsunuz. Ölçü türünüzü istediğiniz şekilde tayin edebilirsiniz: giriş/çıkış değerleri, elekriksel değerler, ayakkabı, t-shirt ölçüleri ve benzer... (15.04.2011)
Galcomm'dan gelen "Alan adı tescil bilgilerinizi güncelleyin" mesajıyla ilgili bilgilendirme
Galcomm\x27dan gelen \x22Alan adı tescil bilgilerinizi güncelleyin\x22 mesajıyla ilgili bilgilendirme.com, .net, .org, .eu, vb. alan adları için bayisi olduğumuz Galcomm firması, yazılımında güncellemeye gitmiştir. Alan adı kayıtlarında tescil sahibine ait iletişim bilgilerindeki "adres", "posta kodu" ve "telefon" değerlerinin boş veya geçersiz olmaması gerekmektedir. (7.03.2011)
Google Maps® ile işyerinizi haritada gösterin!
Google Maps® ile işyerinizi haritada gösterin!Google Maps®, Yahoo Maps® gibi dijital haritalar ile artık bir yerden bir yere ulaşmak çok kolaylaştı. Sitenize yükleyeceğiniz dijital haritanız ile ziyaretçileriniz size ulaşmak istedikleri adresten sizin adresinize yol tarifi alabilirler, harita veya uydu görüntüleriyle bulunduğunuz yer hakkında bilgi edinebilirler. (17.02.2011)
RETURN Group Mail Sunucuları Hakkında Açıklama ve Devam Eden Çalışmalar
RETURN Group Mail Sunucuları Hakkında Açıklama ve Devam Eden ÇalışmalarTüm e-mail hesapları sisteme yüklenmiştir, web mail servisi yeniden çalıştırılmıştır. Ayrıca bu sayfadan gelişmeler duyurulacaktır. (12.02.2011)
Mail sunucumuzun kurulum çalışmaları sürmektedir, bazı mail servisleri çalıştırılmıştır.
Mail sunucumuzun kurulum çalışmaları sürmektedir, bazı mail servisleri çalıştırılmıştır.RETURN Group Mail Sunucusunun yer aldığı sistem odasında dün akşam aşırı elektirik yüklenmesinden dolayı ufak çaplı bir yangın çıkmış ve sistem odasındaki bir çok kablo yanmıştır. Hasar gören sunuculardan birisi de RETURN Group mail sunucusudur. CalPOP ve RETURN Group destek ekibi, konu üzerinde çalışmalarına devam etmektedir. (11.02.2011)
Web Tasarımında hem görsel, hem teknik zerafet: V7 DYNA (1 ay ücretsiz deneyin)
Web Tasarımında hem görsel, hem teknik zerafet: V7 DYNA (1 ay ücretsiz deneyin)RETURN Group tarafından geliştirilen yeni nesil web tasarımı V7 DYNA, e-jett PRO, e-jett PLUS, e-jett e-ticaret ve e-jett ZERO paketlerine eklenebilen hem teknik hem estetik zenginliklerle donatılmış bir üründür. e-jett DYNA'nın web sitenize kazandıracağı yararları -satın almadan önce 1 ay ücretsiz deneme- talepleriniz neticesinde V7 DYNA için 1 ay ücretsiz deneme sürümü geliştirilmiştir. Dış tasarım gövdesi değiştirilmeksizin dyna anasayfa (1-2) modülünü 1 ay süre ile test etmek için Destek ...
Profesyonel Video Hosting, SÜRE SINIRSIZ e-jett V7 Video aktivasyonu için 28 Şubat 2011 son gün!
Profesyonel Video Hosting, SÜRE SINIRSIZ e-jett V7 Video aktivasyonu için 28 Şubat 2011 son gün!Süre sınırsız V7 Video promosyonu 30 Haziran 2010 tarihinde sona erdikten sonra senelik ücretlendirme ile V7 video kullanımına geçmiş bazı müşterimiz promosyonun yaz tarihlerine denk gelmesinden dolayı yararlanamadıklarını ileten veya yeni hizmeti test edebilecek yeterli süre talebinde bulunan kullanıcılarımız da olmuştur. "1 ay ücretsiz deneme" opsiyonu ile beraber "süre sınırsız V7 Video Hosting" promosyonu 28 Şubat 2011 tarihine kadar yeniden düzenlenmektedir. (21.12.2010)
Alan adı tescili ve alan adı sorgulama menüleri yenilendi, yeni alan adı uzantıları eklendi...
Alan adı tescili ve alan adı sorgulama menüleri yenilendi, yeni alan adı uzantıları eklendi...Alan adı yönetim merkezine yeni eklenen sekmeler ve "işlem durum göstergesi" ile artık alan adı işlemlerinizi daha pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Alan adı sorgula sistemine ilave edilmiş ".CO", ".ME", ".BIZ.TR", ".NAME.TR" gibi yeni alan adı uzantılarıyla artık alan adınızı bulmak daha kolay! (22.11.2010)
Web tasarımınızı DYNA'ya terfi edin, hedefinizi tam 12'den vurun!
Web tasarımınızı DYNA\x27ya terfi edin, hedefinizi tam 12\x27den vurun!e-jett DYNA, eski adı akıllı anasayfa olan dinamik anasayfa özelliğinin pratik güncellenebilir Flash objeleriyle desteklenmiş halidir. DYNA adını dinamik anasayfa ve dinamik Flash banner isimlerinin kesişiminden almıştır. DYNA serisi tasarımlar ile isterseniz resimleriniz, isterseniz slogan metinleriniz, isterseniz her ikisi birden hareketli ve dikkat çekici olabilmektedir. (11.11.2010)
e-jett İNDİRİM YILLARI BAŞLIYOR!!!
e-jett İNDİRİM YILLARI BAŞLIYOR!!!RETURN Group her zaman en üst teknolojiyi, en uygun fiyatlar ile ve en üst kalite standartında sunmayı amaç edinmiştir. Dünya çapında internet hizmeti veren kuruluşların tamamı "alan adı" harici tüm servislerini aylık, 1 yıllık veya en fazla 2 yıllık satılabilirken, RETURN Group'un hesap yönetiminde 2025 yılı valörlü hesaplar dahi yer almaktadır. Bu güven ve sevgi ilişkisi içerisinde biz ve müşterilerimiz yıllardır beraberce büyüdük, büyümekteyiz. 3 Kasım 2010 günü gerçekleştirdiğimiz Genel K...
e-jett, e-posta ve hosting şifrelerinizi kimseyle paylaşmayın, ek kullanıcı açın!
e-jett, e-posta ve hosting şifrelerinizi kimseyle paylaşmayın, ek kullanıcı açın!e-jett adıyla son kullanıcılara yönelik olarak çıkarttığımız içerik yöneticimizin ilk versiyonlarından itibaren ek kullanıcı desteği vardır. e-jett paketlerinin farklı özellikleri dolayısıyla farklı ek kullanıcı hakları vardır. Sitenizi güncellemek, web tasarım ayarlarınızı değiştirmek, siteniz üzerinden gelen mesajlarınızı veya siparişlerinizi takip etmek için görevlendirdiğiniz personelinize ANA KULLANICI şifrenizi vermeyiz. (18.10.2010)
e-jett'i daha verimli kullanmak ve etkin bir SEO çalışması için Görev Yöneticisini izleyin!
e-jett\x27i daha verimli kullanmak ve etkin bir SEO çalışması için Görev Yöneticisini izleyin!Arama motorlarında istediğiniz kelimelerde bulunmak istediğinizi de, e-jett in püf noktalarını öğrenerek daha etkin ve estetik web sitelerine sahip olmak istediğinizi de biliyoruz. Sizin de bildiğiniz üzere artık e-jett in aynı zamanda birden çok modülünde gelişmelerin olduğu çok özel ve yoğun bir dönem yaşıyoruz. Şimdi ise sizlerle daha dinamik bir iletişim kanalı oluşturuyoruz: e-jett Görev Yöneticisi... (10.10.2010)
Yenilenen Site Haritanızı web sitenize bar objesi olarak ekleyin!
Yenilenen Site Haritanızı web sitenize bar objesi olarak ekleyin!e-jett Bar Objelerim listenize 2 yeni bar objesi eklenmiş, "Site Haritası" isimli hazır sayfa tipiniz güncellenmiştir. e-jett'e yeni eklediğimiz her iki bar objesinde de sitenizde yeni oluşturduğunuz web sayfalarınızın google ve diğer arama motorları tarafından daha hızlı bir biçimde bulunmasını sağlayacak "Site haritası" özelliği vardır. Web sitenize bu 2 bar objesinden birini eklemenizi öneririz. (22.09.2010)
17 Eylül 2010 tarihili e-posta erişim problemi
17 Eylül 2010 tarihili e-posta erişim problemiBugün gün içerisinde e-posta alım ve gönderim ile ilgili bir çok sorun firmamıza iletilmiştir. e-posta sunucumuzda herhangi bir kesinti yoktur. Görüştüğümüz müşterilerimizin bağlantı kuramadıkları durumla ilgili ilettikleri hata kodları hep "0x800..." şeklindedir. (17.09.2010)
Sosyal Paylaşım Ağları desteği: Facebook ve diğer sosyal ağlar
Sosyal Paylaşım Ağları desteği: Facebook ve diğer sosyal ağlarSosyal paylaşım ağları olan Facebook, Twitter, google'da paylaş, Digg ve Delicious artık günümüz internet kullanıcılarının yoğun vakit geçirdiği, eğlence ve paylaşım alanlarıdır. Talepleriniz üzerine e-jett V7 yazılımına 2 ayrı "Sosyal Paylaşım Ağı" özelliği ekledik. (5.08.2010)
Klasik "Haberler" sayfa tipinde revizyon yapıldı
Klasik \x22Haberler\x22 sayfa tipinde revizyon yapıldıe-jett'in en yaygın olarak kullanılan sayfa tiplerinden "Haberler" sayfa tipinde, daha iyi bir arama motoru optimizasyonu için manşet haber, sayfalama özelliği ve linkler başlıklı bazı revizyonlar gerçekleştirdik. (18.07.2010)
Ekstra SEO+ ile web siteniz google'da öne çıksın!
Ekstra SEO+ ile web siteniz  google\x27da öne çıksın!Ekstra SEO, e-jett yazılımının içinde tümleşik olan ve ücretsiz olarak tüm e-jett ürünlerinde yer alan sıradışı arama motoru optimizasyonunun sizin web siteniz için özelleştirilmesini sağlayan yepyeni bir uygulamadır. Yani bir diğer ifadeyle sitenizin google da bulunan sonuçlarının sıralamasını sizin yönetmenize yardımcı olan yeni SEO aracınızdır. (10.07.2010)
e-jett V7 Video nasıl kullanılır?
e-jett V7 Video nasıl kullanılır?e-jett V7 Video, e-jett V7 ailesinin en yeni üyelerinden biridir. V7 kategorisinde yapılan değişikliklerden tek ücretli olandır. 31 Mayıs a kadar devam eden süre sınırsız V7 Video promosyonumuzla e-jett V7 Video ya senelik ödeme kapsamının dışında sahip olabilirsiniz. (25.05.2010)
e-jett'in yeni V7 sayfa tipleriyle tanışın!
e-jett\x27in yeni V7 sayfa tipleriyle tanışın!Yaklaşık son 1 aydır ABD sunucularımızda pilot sitelerde test ettiğimiz V7 sayfa tiplerimizin e-jett'e yüklenmesi ve mevcut sayfalarınızın yeni modüllere upgrade işlemleri bu pazar günü (16 Mayıs 2010) gerçekleştirilecek ve e-jett V7'ın tüm özellikleri e-jett Türkiye'de de kullanımınıza açılmış olacaktır. (14.05.2010)
e-jett V7 güncelleme özeti
e-jett V7 güncelleme özetiRETURN Group'un yıllar süren mühendislik ve ARGE çalışmalarının son ürünü e-jett V7'ı bildiğiniz üzere yazılım hacminden dolayı kademeli olarak web sitelerinize adapte etmeye devam ediyoruz. e-jett V7'ın son eklenen ve revize edilen arabirimleri aşağıda listelenmiştir. (29.04.2010)
Yeni V7 özellikleri-2 / e-posta kapasiteleri
Yeni V7 özellikleri-2 / e-posta kapasitelerie-jett V7'ın yeni özelliklerini kullanımınıza açmaya devam ediyoruz. e-jett menülerinize bu hafta eklenen özelliklerden en önemlisi kuşkusuz email kapasiteleriniz. Son 2 yıllık destek kayıtlarında en fazla alt konu başlığı oluşturan e-posta boyutlarını yönetme konusunda artık daha özgürsünüz. (20.04.2010)
e-jett V7 çekirdeği başarıyla çalıştırıldı.
e-jett V7 çekirdeği başarıyla çalıştırıldı.e-jett V7.0 çekirdeği (EJett Kernel 7.0) 15 Nisan 2010'da gece 02.00 itibariyle çalıştırıldı. Mevcut web sitelerinin ve sayfaların bu yeni çekirdekte çalışması için hazırladığımız versiyon uyarlama programcıklarımızın işlemi sabah 09:16'da tamamlanarak, tüm web sitelerimizin V7 ürün yükseltilmeleri tamamlandı. Tüm mevcut web sitelerinin kontrolü tamamlandıktan sonra e-jett V7.0 yönetim ve kontrol paneliniz pazar gecesi 02:00'de çalıştırılacaktır. (15.04.2010)
e-jett v7.0, 15 Nisan 2010'da çıkıyor!
e-jett v7.0, 15 Nisan 2010\x27da çıkıyor!e-jett v7.0 sürümü, Türkiye'nin ilk ve tek hazır web ve e-ticaret sitesi markası e-jett in üstün yazılımsal yeteneklerine güçlü tasarım yeteneklerinin eklenmiş halidir. e-jett v7.0, Türkiye'nin lider web üreticisi RETURN Group tarafından 15 Nisan 2010 tarihinde aynı anda hem ABD'de, hem Türkiye'de piyasaya sürülecektir. (29.03.2010)
e-jett Destek Merkezi taşınmıştır
e-jett Destek Merkezi taşınmıştıre-jett Destek Merkezi taşınma süreci tamamlanmıştır. Yeni e-jett destek telefon numaranızı ajandanıza kaydediniz: +90 (312) 319 00 41 e-jett hizmetlerinde desteğe ihtiyaç duyduğunuzda e-jett destek kayıt servisimizi kullanmaya özen gösteriniz, yanıtlarlardaki servis kalitesiyle ilgili oy vererek bize geri bildirimde bulununuz. (24.03.2010)
Anti SPAM yazılımımız upgrade edilmiştir
Anti SPAM yazılımımız upgrade edilmiştire-posta sunucularımızla entegreli çalışan Icewarp Anti VIRUS yazılımının yeni versiyonu cumartesi gecesi WebMail sunucunuza entegre edilmiştir. Bu yeni versiyon ile gelen kutunuza kabul edilen istenmeyen maillerde %40-%70 azalma olması beklenmektedir. (20.03.2010)
e-posta kurulum ve yardım klavuzları güncellendi
e-posta kurulum ve yardım klavuzları güncellendie-jett Destek Merkezimize bu güne kadar en çok bırakılan sorulardan derleyerek hazırladığımız güncelleştirilmiş e-jett destek ve yardım rehberini kullanımınıza açıyoruz. İlk rehber sizler tarafından en çok destek istenen konu olan e-posta kurulum, ayarlar ve yardım... (10.03.2010)
Mail Sunucularımız yenilendi
Mail Sunucularımız yenilendiMail sunucularımızı değiştiriyoruz. Destek ekibimizin çalışmaları tamamlanana kadar bazı servislerimiz geçici olarak hizmet dışı kalacaktır. Bu evrede mail alımlarınızda kayıp oluşmayacaktır. (15.02.2010)
e-bülten ve site üyelerine e-bülten yenilendi
e-bülten ve site üyelerine e-bülten yenilendie-jett Plus ve üstü paketlerde yer alan toplu bülten göndericileri olan e-bülten göndericisi ve site üyelerine e-bülten göndericisi yenilendi. (15.11.2009)
Alan adı tescil ve güncelleme servisi çalıştırıldı
Alan adı tescil ve güncelleme servisi çalıştırıldıTürkiye ana bayisi olduğumuz alan adı yazmanı Galcomm firmasının mevcut yazılımında gerçekleştirdiği güncellemeler nedeni ile bir süredi online olarak çalışmayan alan adı servislerinin tümü devreye yeniden alınmıştır. (9.10.2009)
SMTP portunuzu 25 yerine 587 olarak değiştirin!
SMTP portunuzu 25 yerine 587 olarak değiştirin!Türk Telekom Türkiye'den SPAM gönderimini azaltmak için 25 numaralı varsayılan SMTP portunu, Türkiye'de tüm bölgelerde sıra ile kapatacakdır. Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız, email gönderiminde sorun yaşamamak için ayarlarınızda bazı değişiklikler gerçekleştirmelisiniz. (9.08.2009)
e-jett FX Genel Gelişim Raporu
e-jett FX Genel Gelişim RaporuSite üyelerim "e-posta doğrula" ayarındaki bir bug tesbit edildi ve çözüldü, e-ticaret müşterileri için YTL-TL dönüşümü gerçekleştirildi, google yeni kriterleri için 1. AKA optimizasyonu tamamlandı. (5.02.2009)
Merak mail server service pack
Merak mail server service packÖzellikle 15 Mayıs-15 Haziran 2008 tarihleri arasında yüklenen son mail server ile ilgili hem Türkçe karakter problemleri, hem de anti-spam filtre seviyesi hakkında sizler tarafından bir çok destek kaydı açılmıştır. Icewarp firması 20 Haziranda bu konular ile ilgili olarak servis yaması üretmiş ve sunucularımıza yüklenmiştir. (20.06.2008)
Bize ulaşın formlarınıza güvenlik doğrulaması
Bize ulaşın formlarınıza güvenlik doğrulamasıBilgisayarlara yüklenen bazı programlar vasıtası ile bir web sayfasında yer alan "misafir defteri", "bize ulaşın" şeklindeki formların, o sayfa açılmaksızın, doldurulması ve otomatik olarak kaydettirilmesi mümkündür. Veritabanlarımızı kontrol ettiğimizde bu tarz web-spam olarak adlandırılan uygulamaların arttığını tesbit ettiğimiz için "bize ulaşın" formlarınıza otomatik çalışan güvenlik doğrulaması ekledik. (25.05.2008)
AKA kurulum ayarları tamamlandı
AKA kurulum ayarları tamamlandı01-30 Ekim 2007 tarihleri arasında düzenlediğimiz "google uyumlu XML site haritası" hediyeli e-jett AKA tanıtım promosyonumuz kapsamında Profesyonel hizmetlerimizden herhangi birini satın almış tüm müşterilerimizin AKA aktivasyonları tamamlanmıştır. 1. ayın en iyi AKA kullanıcısı tesbit edilmiştir. (23.11.2007)
e-jett kullanım kılavuzu
e-jett kullanım kılavuzuYeni ürünler modülü sizi arama motorlarında üst sıralara taşıyacak (3.11.2007)
e-jett Fx yayında...
e-jett Fx yayında...RETURN Group®, Windows Vista ve Windows XP kullanıcılarının aynı anda kullanabildiği, güvenlik seviyeleri yükseltilmiş yeni bir e-jett versiyonunu piyasaya sürdü. e-jett Fx®... e-jett Fx, e-jett istemcisinin hem web izleticisinin, hem de yönetim panellerinin tümüyle yenilendiği üst yeteneklerle donatılmış bir içerik yöneticisi ve yayımcısıdır. (18.09.2007)
e-jett web sunucusu taşındı.
e-jett web sunucusu taşındı.Sizlere daha hızlı ve kaliteli hosting hizmeti vermek için tüm e-jett web siteleri daha hızlı ve daha yüksek kapasiteli bir sunucuya transfer edilmiştir.. (24.06.2007)
e-ticaret ürünlerine taksit seçenekleri
e-ticaret ürünlerine taksit seçenekleriDaha önce e-ticaret sitenizin sadece ödeme öncesi sepet onayı sayfalarında görüntülenen bankalara göre taksit seçenekleri özelliğine, ziyaretçileriniz artık ürünlerinizi görüntüledikleri sayfalardan da ulaşabiliyor. Bankalara göre taksit seçeneklerini görüntüleme özelliği ürünlerinizin hem katalog şeklindeki toplu gösterildiği, hem de tek ürünün ürün detayı ve açıklaması şeklinde gösterildiği sayfalarda "sepete ekle" özelliğinin yardımcı fonksiyonu olarak eklendi. (1.06.2007)
e-jett e-ticaret özet satış raporu
e-jett e-ticaret özet satış raporuRETURN Group'un geliştirdiği en kapsamlı hazır elektronik ticaret (online alışveriş) yazılımı olan e-jett e-ticaret e web sitenizde gerçekleşen alışverişlerin üretim ve sevkiyat organizasyonuna katkı sağlayacak yeni bir özellik eklendi... Son 7 gün için gün bazında özet satış raporları! (25.02.2007)
Dataform'a yeni özellik; "Dinamik Filtre"
Dataform\x27a yeni özellik; \x22Dinamik Filtre\x22Neredeyse tümü MSSQL Server veri tabanında kayıtlı olan verileri, yüksek hızda güncelleme ve webde yayınlama algoritmalarımız, yıllar süren yoğun AR-GE (¹) çalışmaları sonucu üretilmiştir. Özellikle benzer verilerinizi (haber, ürün, soru-cevap, vb.) olağanüstü hızlarda güncelleyebilmeniz için geliştirdiğimiz e-jett Dataform'a işinizi çok kolaylaştıracak yeni bir özellik daha ekledik; "Dinamik Filtre" (15.02.2007)
e-posta yönetim paneli yenilendi.
e-posta yönetim paneli yenilendi.Yeni e-posta sunucumuzun devreye alınması nedeniyle yeni e-posta yönetim panelinizi XML tabanlı web teknolojisini kullanarak geliştirdik. Yeni yapı sizlere bir kaç ek özellik kazandırmaktadır. Bunlar aynı sayfada birden çok alan adına ait e-posta hesaplarını yönetebilme, daha kapsamlı e-posta alanı paylaşım, toplam adet ve kapasite hesabı özellikleridir. (25.01.2007)
Destek kayıt ve arşiv servisimiz açıldı.
Destek kayıt ve arşiv servisimiz açıldı.Toplam kalite yönetimi anlayışımız çerçevesinde müşteri memnuniyetini arttırmak hedefi ile geliştirmiş olduğumuz destek kayıt servisimiz kullanımınıza açılmıştır. Destek kayıt servisimizi kullanarak ileteceğiniz tüm sorular ve operatörlerimiz tarafından verilen yanıtlar kayıt altına alınır. Aldığınız yanıt probleminizi çözene kadar aynı konu ile ilgili tekrar açıklama yapmaksızın alt sorular iletebilirsiniz. Probleminiz çözüldüğünde ise aldığınız yanıtlar ile ilgili olarak destek hizmetimize ...
Yeni e-posta sunucusu devreye alındı.
Yeni e-posta sunucusu devreye alındı.2006 yılında hem web, hem e-posta sunucularımızın kullanım yoğunluğundaki artış nedeni ile "mail.x37.com" isimli yeni posta sunucumuz 15-25 Aralık 2006 tarihleri arasında test edildikten sonra, 25.12.2006 tarihi itibari ile kullanımıza açılmıştır. İsim sunucularımıza kayıtlı tüm alan adlarının yeni "mail exchanger (MX)" kayıtları 25-31 Aralık 2006 tarihleri arasında düzenlenmiştir. (31.12.2006)
Alan adlarım yönetim paneli yenilendi
Alan adlarım yönetim paneli yenilendiÖzellikle çok sayıda alan adı sahibi müşteri ve bayilerimizin kullanımı için, Tescil sahibi veritabanı (NICK Handle) uygulaması başlatıldı. Yeni uygulama ile kayıtlı (.com, .net, .org, .eu) alan adlarınızın tescil bilgilerini toplu güncelleyebilir ve yeni alan adlarınızı form doldurmaksızın tescil edebilirsiniz. (17.10.2006)
e-jett yazılım çekirdeği yenilendi...
e-jett yazılım çekirdeği yenilendi...RETURN Group'un hem Türkiye'nin en çok web sitesi üreten yazılımı olan, hem de bir yandan ihracatına başlanan hazır web ve içerik yöneticisi yazılımı e-jett' in 2007 versiyonu çıktı. e-jett 2007 güçlü özelleştirilebilirlik ve kişiselleştirme yeteneklerinin yanısıra, kullanıcılarına arama motorlarında çok önemli bir avantaj sağlıyor. (2.09.2006)