• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett'in yeni V7 sayfa tipleriyle tanışın!

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » e-jett'in yeni V7 sayfa tipleriyle tanışın!
Yaklaşık son 1 aydır ABD sunucularımızda pilot sitelerde test ettiğimiz V7 sayfa tiplerimizin e-jett'e yüklenmesi ve mevcut sayfalarınızın yeni modüllere upgrade işlemleri bu pazar günü (16 Mayıs 2010) gerçekleştirilecek ve e-jett V7'ın tüm özellikleri e-jett Türkiye'de de kullanımınıza açılmış olacaktır.
e-jett'in yeni V7 sayfa tipleriyle tanışın!
Yaklaşık son 1 aydır ABD sunucularımızda pilot sitelerde test ettiğimiz V7 sayfa tiplerimizin e-jett'e yüklenmesi ve mevcut sayfalarınızın yeni modüllere upgrade işlemleri bu pazar günü (16 Mayıs 2010) gerçekleştirilecek ve e-jett V7'ın tüm özellikleri e-jett Türkiye'de de kullanımınıza açılmış olacaktır.

Bu işlemler esnasında, bir çakışma veya veri kaybı yaşamamanız için pazar günü saat 02:00 - 22:00 arasında web sitem - web sayfalarım modülü yönetim menülerinizde yer almayacaktır. Bu işlemler esnasında mevcut web sitenizin yayınında kesinti olmayacak, gece yarısı 10 dakika süreyle "e-jett 1" isimli sunucumuz kapatılacak, V7 özelliklerinin daha performanslı çalışması için e-jett 1 isimli sunucumuzda bazı donanım takviyeleri gerçekleştirilecektir.

ABD sunucularımızdan hizmet alan müşterilerimiz için gerekli donanım yükseltilmesi işlemleri Ocak ayında toplu olarak gerçekleştirilmiştir, ABD sunucularımız bu haftasonu çalışmalarından etkilenmeyecektir.

Sağlıklı ve keyifli bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle,

Murat Engin
RETURN Bilişim A.Ş.

Yeni V7 Sayfa tiplerini tanıyalım

1. V7 Video

Video yayıncılığı, kesintisiz veri akışı (straming) söz konusu olduğundan standart üstü bir hosting yayıncılığıdır ve klasik web sunucuları ve internet kapasitesinin üst sınırlarında donanım ve sistem özellikleri gerektirir. Bu özelliği nedeniyle ücretli olan tek V7 sayfa tipidir. PRO, PLUS ve e-ticaret paketlerine entegre edilebilir. V7 Video sayfa tipi 2 alt segmente sahiptir.

  1. 10 Videoluk V7 Video: senelik ücreti 79 USD + KDV'dir. 31 Mayıs 2010 tarihine kadar 1 kereye mahsus özel promosyonumuzla 179 USD + KDV'ye ürünü süre sınırsız olarak satın alabilirsiniz.
  2. 50 Videoluk V7 Video: senelik ücreti 179 USD + KDV'dir. 31 Mayıs 2010 tarihine kadar 1 kereye mahsus özel promosyonumuzla 479 USD + KDV'ye ürünü süre sınırsız olarak satın alabilirsiniz.
  3. 100 Videoluk V7 Video: senelik ücreti 249 USD + KDV'dir. 31 Mayıs 2010 tarihine kadar 1 kereye mahsus özel promosyonumuzla 749 USD + KDV'ye ürünü süre sınırı olmaksızın satın alabilirsiniz.

Not: V7 Video'nun Video dosyaları ve video straming yayıncılığı 2 ay önce devreye alınan e-jett web sunucusundan bağımsız bir sunucuda gerçekleştirileceğinden web sitelerinizin JET hızında bir yavaşlamaya neden olmayacaktır. Geçmişte anti-spam promosyonumuzda olduğu gibi "1 kereye mahsus süre sınırsız" promosyonu son katılım tarihimiz değişmeyecektir. Bu tarz promosyonları sadece yeni ve hacimli yatırımlarımız sonrasında kısa süreli olarak sunmaktayız. Pazartesi gününden itibaren login olduktan sonraki "hoşgeldin" sayfanızda ürün detayı ve satın alma opsiyonlarına erişebilirsiniz.

2. V7 Mağaza / Reyon

e-jett'in online katalog sayfa tipi ile benzer fonksiyonlara sahip bu sayfa tipimiz ürünlerinizin google, yahoo ve bing'de bulunma sıralamalarında kontrolün sizin elinizde olmasını sağlayacaktır.

Önemli Not: V7 mağaza/reyon modülünü sitenize ilk kez eklediğinizde eski online katalog sayfa tiplerinizin arama motoru kayıtları silinecek ve yeni adreslemeler arama motorlarına kaydedilecektir. Bu kayıt değişim prosedürü 2-3 hafta sürebilir. Faaliyet alanınız sezonluk işler kategorisinde ise V7 mağaza/reyon modülüne sitenizi upgrade etmeden önce mutlaka operatörlerimizle temasa geçiniz.

3. V7 RSS Haber

e-jett'in mevcut online katalog, haberler ve referanslar sayfa tiplerimizde arama motorlarında zaten 1. sayfada bulunuyorsunuz. Hedef yükseltmeye ve şartları zorlamaya hazır mısınız? O halde XML destekli V7 RSS Haber modülü için şimdiden haber metinlerinizi ve 320x240 resimlerinizi hazırlamaya başlayınız.

Not: Mevcut haberler modülümüz sayfa tipi listenizden kalmaay devam edecek, bu sayfa tipi sisteme ilave edilecektir.

4. V7 Slayt Gösterisi

e-jett'in mevcut slayt gösterisi sayfasının estetik ve performans kriterleriyle yeniden hazırlanmış halidir.

14.05.2010