• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett Fx yayında...

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » e-jett Fx yayında...
RETURN Group®, Windows Vista ve Windows XP kullanıcılarının aynı anda kullanabildiği, güvenlik seviyeleri yükseltilmiş yeni bir e-jett versiyonunu piyasaya sürdü. e-jett Fx®... e-jett Fx, e-jett istemcisinin hem web izleticisinin, hem de yönetim panellerinin tümüyle yenilendiği üst yeteneklerle donatılmış bir içerik yöneticisi ve yayımcısıdır.
e-jett Fx yayında...
RETURN Group®, Windows Vista ve Windows XP kullanıcılarının aynı anda kullanabildiği, güvenlik seviyeleri yükseltilmiş yeni bir e-jett versiyonunu piyasaya sürdü. e-jett Fx®... e-jett Fx, e-jett istemcisinin hem web izleticisinin, hem de yönetim panellerinin tümüyle yenilendiği üst yeteneklerle donatılmış bir içerik yöneticisi ve yayımcısıdır.
Aşağıda e-jett Fx in bazı özellikleri yer almaktadır.

  • Sayfalama (paging)
    Web sitelerinizin çok sayıda alt veri içerebilen sayfa tiplerine (haberler, ürünler) eklenen sayfalama (paging) özelliği ile artık web siteleriniz hem daha estetik, hem daha hızlı!

  • Albüm (grid), Liste (list), başlık (title) görünüm seçenekleri
    Ürünlerinizin toplu sergilendiği ürün grupları sayfalarınıza eklenen yeni görünüm seçenekleri ziyaretçilerinize web sitenizi izlerken sayfaları kişiselleştirme olanağı sağlıyor.

  • e-jett e-ticaret paketine "Çok sayıda ürün resmi" desteği
    e-jett e-ticaret görünüm seçeneklerine ilave olarak tek ürün sayfasına girildiğinde "çok sayıda ürün resmi" gösterme özelliğiniz aktifse, ürün resimleriniz slayt gösterisi olarak görüntülemektedir.

  • e-jett e-ticaret paketine "Çoklu ürün açıklaması" desteği
    e-jett e-ticaret ayrıca tek ürün sayfasına girildiğinde "çoklu ürün açıklaması" özelliğiniz aktifse, ürün tanımlarınızı dinamik tab kontrollü olarak gösterir. Bu sayede bir ürüne birden fazla açıklama sayfası ekleyebilir, aynı sayfa üzerinden satışa yönelik ürün tanıtımınızı gerçekleştirirken, aynı zamanda da ürününüz ile ilgili teknik, vb. bilgileri sunabilirsiniz.

  • e-jett ürünler modülüne "Çoklu dil" desteği
    Özellikle hem yurtiçi, hem yurtdışı satış organizasyonu yürüten müşterilerimiz için ürünler modülü yenilendi. Yeni modülde ürüne ait ortak özellikler (ürün resimleri, ürün kodu, vb.) özellikler ortak bir havuza kaydediliyor, ardından o ürünü seçerek istediğiniz dillerde (örn. Türkçe ve İngilizce) açıklama ekleyerek, pratik bir şekilde ürünüzü web sitenizde kullanabiliyorsunuz.

  • Tercihe bağlı HTML editörü
    Aynı şekilde e-jett yönetim panelinize de yeni bir editör daha ekledik. Özellikle Windows Vista® işletim sistemi kullanan müşterilerimizin işletim sistemlerinin güvenlik ayarlarında değişiklik yapma durumunda kalmalarını önlemek için eklediğimiz yeni HTML editörünüz aynı zamanda HTML kod doğrulaması yapıyor, "sayfa içi ara", "kayıt öncesi önizleme" gibi yeni özellikleri ile de e-jett kullanım performansınıza katkı sağlıyor.

    Üstteki "Genel ayarlar" ana menünüzden "varsayılan editör" menüsüyle, her 2 editörü kıyaslayabilir, istediğiniz zaman ve sıklıkla tercih ettiğiniz editörü varsayılan olarak atayabilirsiniz.

  • Hızlı yardım ve bilgi alanları
    e-jett in özellikle yeni eklenen ve yenilenen arayüzlerine sayfa kullanımınızı pratikleştimek için "anında yardım" menüsü eklendi. İçinde bulunduğunuz sayfanın kendi yardım desteği mevcut ise "ana menü" satırınızın en sağında "anında yardım" ifadesi yer alacaktır. Farenizi bu alanda tutarak mevcut sayfanın kullanımı hakkında daha fazla bilgiyi edinebilirsiniz.

  • e-jett AKA® (e-jett Anahtar Kelime Analizi) - kurulum ücretli, aylık rapor ücretli
    Ücretli servis olarak sunacağımız e-jett AKA, e-jett içeriğinde varolan arama motoru optimizasyonu özelliğini desteklemek ve web site içeriğinizi sistematik ve kontrollü olarak yönetmenizi sağlamak için geliştirildi. e-jett AKA ile google Adwords(³) programına kayıtlı kelimelerin kıymet sıralamasına göre web sitenizin bulunma sırasını (ilk 20 kelime için) analiz eder, o kelimeler aratıldığında arama sonuçları sıralamasındaki yükseliş ve düşüşlerin (listeden çıkarma), kurum stratejilerinizle paralel olmasını destekler.

    Yeni kullanım klavuzunuz en kısa sürede size e-posta ile gönderilecektir.
  • 18.09.2007