• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett'i daha verimli kullanmak ve etkin bir SEO çalışması için Görev Yöneticisini izleyin!

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » e-jett'i daha verimli kullanmak ve etkin bir SEO çalışması için Görev Yöneticisini izleyin!
Arama motorlarında istediğiniz kelimelerde bulunmak istediğinizi de, e-jett in püf noktalarını öğrenerek daha etkin ve estetik web sitelerine sahip olmak istediğinizi de biliyoruz. Sizin de bildiğiniz üzere artık e-jett in aynı zamanda birden çok modülünde gelişmelerin olduğu çok özel ve yoğun bir dönem yaşıyoruz. Şimdi ise sizlerle daha dinamik bir iletişim kanalı oluşturuyoruz: e-jett Görev Yöneticisi...
e-jett'i daha verimli kullanmak ve etkin bir SEO çalışması için Görev Yöneticisini izleyin!
Arama motorlarında istediğiniz kelimelerde bulunmak istediğinizi de, e-jett in püf noktalarını öğrenerek daha etkin ve estetik web sitelerine sahip olmak istediğinizi de biliyoruz. Sizin de bildiğiniz üzere artık e-jett in aynı zamanda birden çok modülünde gelişmelerin olduğu çok özel ve yoğun bir dönem yaşıyoruz. Şimdi ise sizlerle daha dinamik bir iletişim kanalı oluşturuyoruz: e-jett Görev Yöneticisi...

RETURN Group'un asla vazgeçmediği ilkelerinden birisi toplam kalite yönetimidir. Sizlerin talepleri her zaman e-jett idarecilerince izlenir ve kategorize edilerek analiz edilir. Hazırlanan raporlar üretim planlama toplantılarında mutlaka ele alınır ve üretilecek veya değiştirilecek modüllerin iş sırası belirlenir.

Bu politikamızla sadece son 6 ayda hazırlanan klavuzlar ve gelişim raporları kanalıyla artan müşteri sayısına rağmen destek kayıtlarında %30-40 azalma gerçekleşmiştir.

Destek kanallarımıza ayrıca hazır olan bir modülün nasıl kullanılacağı konusunda da yardım talepleri de gelmektedir. Şu anda 7. versiyonunu kullandığınız e-jett, ilk içerik yönetim araçlarını hazırladığımız 10 yılı aşkın bir süredir üretilmekte ve geliştirilmektedir, 2003'ten itibaren de e-jett adıyla son kullanıcılara sunulmuştur. Doğal olarak ister e-jett'e yeni başlamış olun, ister yıllardır e-jett kullanıyor olun, biz e-jett operatörleri olarak web sitenizi geliştirmenizde size yardımcı olmak için hazırız. Bu amaçla e-jett'ten en yüksek faydayı kazanmanız için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yine de sizlerin sorularının özellikle yoğunlaştığı bölümler için daha anlaşılır ve örnek resimlerle açıklanan bir dizi kullanım klavuzumuzu (varsa güncelleyerek) farkettiğiniz üzere devreye aldık. Bu klavuzları kullanım istatistiklerinize ve gelen destek kayıtlarındaki azalmayı göz önüne alarak daha etkin bir iletişim kanalı oluşturmaya karar verdik: e-jett Görev Yöneticisi

e-jett Görev Yöneticisi nedir?
e-jett Görev Yöneticisi, web sitenizi istediğiniz standartlarda geliştirmeniz için size yön gösterecektir.

e-jett Görev Yöneticisi temel anlamda müşterilerimizin ortak ihtiyaçlarını hızlı bir biçimde karşılamak üzere RETURN Group'un size iletmek istediği bilgilerin tümünün özet olarak listelendiği alandır. Hoşgeldin ekranınızın orta-sağ sütunundan veya "Sanal Müdür-Görev Yöneticisi" menüsüyle erişebileceğiniz Görev Yöneticiniz size aşağıdaki başlıklarda bilgi verecek ve yönlendirme linkleri ile o işleme hızlıca ulaşmanızı sağlayacaktır.

  1. Vadesi dolan/dolmak üzere olan hesaplarınızı tarih sırasına göre listelemek
  2. Okumanızda yarar gördüğümüz kullanım klavuzlarını ve kurulum sihirbazlarını listelemek
  3. e-jett gelişim raporlarına eklenen son özellikleri raporlamak
  4. Web sitenize eklemenizde yarar gördüğümüz bileşenleri tanıtmak ve nasıl ekleneceğini göstermek
  5. Arama motoru optimizasyon ayarlarınızı referans alarak size yön göstermek
  6. Çeşitli peryotlarda e-jett te kayıtlı iletişim bilgilerinizin halen geçerli olup olmadığını teyit etmek

e-jett Görev Yöneticisi ile %100 otomasyon
e-jett Görev Yöneticisi, kendi kendine çalışan bir uygulamadır...

Görev Yöneticisi uygulamasının sunucularımıza yüklendiği 2 Eylül 2010 tarihinden itibaren ana kullanıcı e-posta adresinize yaklaşık 10 adet e-posta gelmiş olmalıdır. Görev Yöneticisinin en önemli özelliği e-jett operatörlerinden bağımsız olarak çalışmasıdır, e-jett yazılımına eklenen özellikleri, gelişim raporlarını, sona eren hesaplarınızı, yeni kullanım klavuzlarını tarayarak sizlere aktarılması "önemli" olarak işaretlenen tüm bilgileri ulaştırır, ayrıca her haftasonu bir özet rapor ile "bekleyen iş sayınızı" raporlar.

Bu işlemleri gerçekleştirirken e-jett operatörlerinin sisteme müdahalesine gerek duymaksızın çalışan Görev Yöneticisi'nin biri e-jett in içerisinde sizin erişebileceğiniz alanda, biri tüm sunucularımıza ayrı ayrı install edilerek çalışan servis uygulamaları şeklinde 2 arabirimi vardır.

  1. Servisler
    Servis uygulamaları iş listelerinizi planlayarak sizlere e-postaları göndermekte, vadelerine göre hesap ayarlarınızı kontrol etmekte ve RETURN Group sunucularında gerçekleştirmek istediğiniz admin işlemlerini yürütmektedir. (Yeni alan adı satın almış kullanıcılarımız, destek operatörlerimizle temasa geçmeden sitesinin yayına alındığını ve e-posta kayıtlarının oluşturulduğunu tesbit etmişlerdir)
     
  2. e-jett yönetim paneli
    e-jett yönetim paneliniz içindeki görev yöneticisi ise "servislerin" hazırladığı işleri kategorize edilmiş ve tarih sırasına göre dizilmiş olarak size sunan arabirimdir. Görev yöneticinizi takip etmeniz zorunlu değildir, ancak genel olarak web sitenize ve e-işinize getireceği faydalar nedeniyle RETURN Group, Görev Yöneticinizi kullanmanızı önermektedir.

e-jett Görev Yöneticisi ile hedeflenen faydalar
e-jett Görev Yöneticisi'nin size en büyük yararı zaman kaybınıı önlemek olacaktır...

Öncelikle Görev Yöneticisi uygulamasını geliştiriken gözettiğimiz 3 amaç söz konusudur.

  1. Hesap yönetimi gecikiminden doğan kayıpları azaltmak
    RETURN Group'un Türkiye ve ABD'deki sunucularında çok sayıda alan adı, e-posta, hosting ve web sitesi servisleri senelik hizmetler kategorisinde hesap yönetimlerinize bağlanmıştır. Her ne kadar çeşitli önlemler alsakta 2009 yılı içerisinde müşterilerimize ait halen 30 adet civarında alan adı kaybedilmiş ve bu alan adları açık arttırma sitelerinde satılmıştır. RETURN Group kendi kontrolündeki verileri 1 yıl süre ile muhafaza ederek müşterilerinin mucbir sebepleri dolayısıyla kayba uğramasına engel olmaya çalışmakla beraber alan adı gibi servisler RETURN Group'un bayi ve/veya aracı sıfatıyla hizmetini sunduğu ancak hizmet sağlayıcısının kendisinin olmadığı durumlardır. Hesap yönetimini sisteme devrettiğimiz tarihten itibaren bu kayıplar azalmış olsa da yine de çok az oranlarda halen devam etmektedir. Bir hesabının hesap dolum tarihini kontrol etmek müşterilerimize düşen bir yükümlülüktür.
     
  2. Destek kayıtlarında öne çıkan soruların yanıtlarını etkin bir şekilde tüm müşterilerimize ulaştırmak
    Sizlerden aldığımız sorular aynı veya yakın zaman dilimlerinde bir çok müşterimizin benzer konularla ilgilendiğini ve eğilimlerin ve beklentilerin genel olarak benzerlik gösterdiğini bize göstemektedir. Bu sorulardan özellikle web sitelerinin daha estetik görünümü ile ilgili olanları ve arama motorlarında öncelikli bulunmak gibi müşterilerimizin ortak faydasına olan başlıkları daha etkin bir şekilde tüm müşterilerimize eş zamanlı olarak ulaştırabilmek görev yöneticisini geliştirmekteki 2. amacımızdır.
     
  3. Yoğun iş temposu içerisinde sıraya alamadığınız işlemleri size hatırlatmak
    e-jett bağlantı logları bir çok müşterimizin haftada en az 1 defa e-jett'e login olarak e-jett'e eklenen tüm özellikleri takip ettiklerini ve web sitelerinde bu uygulamaları kullanıklarını bizlere göstermektedir. Ancak sayıları az olmakla beraber bazı müşterilerimiz ayda 1 kere veya daha seyrek olarak e-jett oturumlarını açmaktadır. e-jett'e bağlanmanızdan 2-3 ay önce size gönderilmiş bir e-mail'de yapmanızı önerdiklerimizi hatırlamamanız da son derece doğaldır. Görev yöneticiniz "tamamlanmış" ve "tamamlanmamış" görevler başlıkları altında topladığı iş listelerinizle henüz işlem yapmadığınız tüm rapor ve bilgileri sizin için saklamaktadır, taa ki siz o işlemi tamamlayana kadar.

Görev yöneticinizle ilgili olarak şimdi ne yapmalısınız?

  • Şimdi hemen Görev Yöneticinizi ziyaret ederek tamamlanmamış işler listenize göz atın ve ilk arama motoru optimizasyon ayarlarınızı Görev Yöneticinizde belirtilen şekilde ve size gelen kullanım klavuzları doğrultusunda gerçekleştirin.
  • Posta kutunuza Görev yöneticinizin gönderdiği emailler ulaşmamış ise "Genel Ayarlar - Kullanıcı Yöneticisi - Kişisel Bilgilerim" bölümündeki e-posta adresinizin geçerli olduğunu kontrol ediniz ve e-jett harici bir uygulamadan e-posta hesabı hizmeti kullanıyorsanız, istenmeyen e-posta klasörünüzü kontrol ediniz.

10.10.2010