• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett FX Genel Gelişim Raporu

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » e-jett FX Genel Gelişim Raporu
Site üyelerim "e-posta doğrula" ayarındaki bir bug tesbit edildi ve çözüldü, e-ticaret müşterileri için YTL-TL dönüşümü gerçekleştirildi, google yeni kriterleri için 1. AKA optimizasyonu tamamlandı.
e-jett FX Genel Gelişim Raporu
Site üyelerim "e-posta doğrula" ayarındaki bir bug tesbit edildi ve çözüldü, e-ticaret müşterileri için YTL-TL dönüşümü gerçekleştirildi, google yeni kriterleri için 1. AKA optimizasyonu tamamlandı.

Site üyelerim "e-posta doğrula" ayarındaki bir bug tesbit edildi ve çözüldü.
Site üyelik ayarlarında (Plus ve üstü) "e-posta doğrula" ayarını aktif tutan müşterilerimizden gelen uyarı sonucunda, sitenize üye olmaya çalışan kişinin e-postasını üye olmaya çalıştığı esnada doğrulamaması durumunda, daha sonraki dönemde bu imkana sahip olamadıkları ve üyeliklerini başlatamadıkları saptandı, sorun kişinin yeniden üyelik başvuru hakkı tanınması ile çözüldü.

e-ticaret müşterileri için YTL-TL dönüşümü gerçekleştirildi.
1 Ocak 2009 tarihi ile uygulamaya geçen "TL" dönüşümü kapsamında e-jett web sitelerinin tümünde YTL ibareleri otomatik olarak TL olarak değiştirilmiştir.

google yeni kriterleri için 1. AKA optimizasyonu tamamlandı.
Google firması 2008 sonbarında arama motoru bulunma ve öncelik kriterlerinde bir takım değişiklikler gerçekleştirdi. AKA kullanan müşterilerimiz için, google ın yeni kriterleri kapsamında tüm AKA uygulamalarında gerekli görülen uyum değişiklikleri tamamlanmıştır.

e-jett ürünler modülünü için önemli uyarı ve hatırlatma
Google firması 2008 sonbaharında arama sonuç listesinde bulunma ve öncelik kriterlerinde bazı değişiklikler gerçekleştirdi. Bu değişikliklere nedeniyle e-jett ürünler modülü havuz kapsamından çıkarılarak, web sayfalarıma aktarılacaktır. Google da ön sıralarda yer almanın sizin için önemli olduğunu düşünüyor ve bir ürün grubunuzu birden çok sayfada kullanıyor iseniz size önerimiz, Şubat sonuna kadar ürün grubunuzu tek sayfada bırakarak tekrarları sitenizden kaldırmanızdır.

Not: Ürün havuzlarının web sayfalarım modülüne transferi 28 Şubat 2009 gecesi otomatik olarak gerçekleştirilecektir. Tekrar sayfalarınızı bu tarihten önce sitenizden kaldırmalısınız.

5.02.2009