• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett hazır web sitesi kontrol paneli menü yapısı (e-jett dyna yenilikleri-3)

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » e-jett hazır web sitesi kontrol paneli menü yapısı (e-jett dyna yenilikleri-3)
e-jett.com sitesinde yer alan menüler, üye girişi öncesi ve sonrası olarak iki ayrı fonksiyon ve görünüm kazanmıştır. Yazılım ekibimiz üye girişi sonrası tüm sistem menülerine, çalışma alanınızın cep telefonlarında dahi yeterli olabilmesi için açılıp kapanma özelliği eklemiştir.
e-jett hazır web sitesi kontrol paneli menü yapısı (e-jett dyna yenilikleri-3)
e-jett.com sitesinde yer alan menüler, üye girişi öncesi ve sonrası olarak iki ayrı fonksiyon ve görünüm kazanmıştır. Yazılım ekibimiz üye girişi sonrası tüm sistem menülerine, çalışma alanınızın cep telefonlarında dahi yeterli olabilmesi için açılıp kapanma özelliği eklemiştir.

e-jett.com sitesinde yer alan menülere gelirsek;


A. e-jett Menü Görünümü

Daha önce üst sütunda yatay olarak bulunan aynı yerleşime ve görünüme sahip olan üye girişi öncesi ve üye girişi sonrası menüler birbirinden ayrıldı. Üye girişi öncesi menüler eskisi gibi yine sayfada üstte yer alırken, üye girişi sonrası menüler ise sol sütüna dikey menü olarak yerleştirildi.

Üye girişi sonrası menülerde en önemli 2 değişiklik şunlardır:
1. Üye girişi sonrası yeni menüler 1 ana ve 2 seviye alt menü olmak üzere toplam 3 seviye barındırmaktadır. e-jett FX adını verdiğimiz bir önceki sistemde menüler 1 ana, 1 alt olmak üzere toplam 2 seviye idi.
2. Üye girişi sonrası menüler tümüyle gizlenebilme özelliğine sahiptir, böylece çalışma alanınızı ihtiyaç duyduğunuzda genişletebilirsiniz.

 

İPUCU:
Üye girişi sonrası e-jett logosuna tıklayarak menüleri gizleyerek çalışma alanınızı genişletebilir, yine e-jett logosunu tıklayarak menüleri görünür yapabilirsiniz.

 

B. e-jett Anamenü Başlıkları

Yeni e-jett menülerini sisteme eklerken e-jett kullanım alışkanlıklarınızı sürdürebilmeniz için genel olarak mevcut ana menü başlıklarını korumaya çalıştık. Plus ve e-ticaret paketi müşterilerimiz için eski ana menülerden e-bülten ve e-ticaret anamenüleri birleştirilerek yeni sistemde "Üyelerim" ana menü başlığı ile yer almaktadır.

C. Yeni Menüler

Hesaplarım Anamenüsü

Hesaplarım / Alan adlarım / *: Alt menülere ayrıldı.

Hesaplarım / Alan adlarım / PreOrder: Silinme listesine alınmış ve askıdan silinmek üzere olan alan adlarını her gün takip etmenize gerek yok, sizin için bu işi e-jett yapsın.

Hesaplarım / Faturalarım: RETURN Group tarafından adınıza/şirketinize kesilmiş faturalara ulaşabileceğiniz bölümdür.

 

Havuzlarım Anamenüsü

Havuzlarım / Belgelerim / V8 Dyna Banner: V8 DYNA (Dinamik Banner) resimlerinizi sisteme yükleyeceğiniz alandır.

Havuzlarım / Belgelerim / Arkaplan Resimleri: Web sitenizin arkaplanında kullanılacak arkaplan resimlerinizi sisteme yükleyeceğiniz alandır.

 

Web Sitem Anamenüsü

Web Sitem / Önizleme *: Web site tasarımınızı ve web sayfa içeriklerinizi e-jett'ten çıkış yapmaksızın görerek, anında değiştirmek istediğiniz bölümü değiştirmenizi sağlar.

Web Sitem / Web Sayfalarım *: Web sitenizin gerçek görünümü içinde sayfalarınızı güncelleyeceğiniz alandır.

Web Sitem / Tasarım / *: Web sitenizin tasarımının tüm ayrıntılarını teknik bilgi ihtiyacı olmaksızın gerçekleştirebilirsiniz.

Web Sitem / Tasarım / Dil Seçenekleri: Web sitenize yeni bir dilde içerikler ekleyebilirsiniz.

 

Üyelerim Anamenüsü

Üyelerim / e-bülten Üyelerim / *: Eski e-bülten anamenüsünün geliştirilmiş yeni halidir. e-bülten üye listelerini download edebilme ve toplu e-bülten üyesi silme imkanı sunmaktadır.

Üyelerim / Site Üyelerim: Eski e-ticaret anamenüsünün geliştirilmiş yeni halidir. Site üye listelerini download edebilme ve toplu üye silme imkanı sunmaktadır.

 

Genel Ayarlar Anamenüsü

Genel Ayarlar / Sosyal Ağlar: Web sitenizden sosyal ağlarınıza linkler verebileceğiniz bölümdür.

Genel Ayarlar / Editör Seç: e-jett kontrol panelinizde sayfalarınızı güncellerken kullanacağınız editörü değiştirebilirsiniz.

Genel Ayarlar / Mobil Ayarlar: Web sitenizin cep telefonları-tabletler gibi cihazlarda görünüm ayarlarını yapabileceğiniz bölümdür.

 

Bayi İşlemleri Anamenüsü

Bayi İşlemleri / Çözüm Ortaklığı *: Müşterilerinizin web sitesi görünüm ayarlarını, o müşterinizi devralmaksızın gerçekleştirmenizi sağlayan menüdür.

Bayi İşlemleri / Hızlı Araçlar *: Site yayına alma, Müşterilerinizin web adres değişiklikleri, Müşterinizin sitesine yeni bir dil ekleme (mevcut bir dili kopyalama) gibi araçların yer aldığı menüdür.

Bayi İşlemleri / Lisanslar: e-jett Bayilik Lisans bilgilerinize bu bölümden ulaşabilirsiniz.


Bunların dışında geçici olarak e-jett kullanım klavuzu Destek Merkezi menüsünden çıkarılmıştır, yeni klavuzumuz sisteme yüklendiğinde aynı menüde eski sırasında yer alacaktır.

* ifadesi; bu işaretin kullanıldığı menülerde, o menünün yeni birden çok alt menüsü olduğunu göstermektedir.

 

5.04.2015