• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett Referanslarımız (1000+)

e-jett zengin ürün yelpazesiyle ve sınırsız kullanım özellikleriyle kendi çizginizi webinize yansıtmanızı sağlar.
Aşağıda RETURN Group® tarafından web tasarımı ve/veya web tabanlı yazılımları üretilmiş referanslarımızdan sadece e-jett-1 isimli sunucumuzdaki referanslarımız yer almaktadır. Tüm referanslarımıza "RETURN Group® Referanslarımız" linki ile ulaşabilirsiniz.
B2B (e-iş)
e-jett yazılımının size sağladığı en büyük avantajlardan biri de geliştirilebilir bir mimaride tasarlanmış olmasıdır. PRO, PLUS ve e-ticaret paketlerine haricen eklenebilen e-jett uyumlu hazır veya ihtiyaçlarınız doğrultusunda hazırlanan özel yazılımlar sayesinde e-gazete, e-emlak, e-otomobil, e-rehber portaline e-jett teknolojisi ile sahip olabilirsiniz.
Kamu Kurumu
e-jett Kamu Kurumu çözümleri, belediye, federasyon ve diğer kamu kurumlarının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde geliştirilmiştir. Bilgi edinme başvurularından çözüm masalarına bir çok hazır arabirim ile, kurumunuzda oluşturduğunuz iş dağılım şemanızın bir benzerini artık web sitenize uygulayabilirsiniz. e-jett Kamu, tüm web formlarının kopyalarını ayrı mail adreslerine göndermenize olanak vermesinin yanısıra, kurum için alt bölümlerinizin birbirinden bağımsız olarak kendi bölümlerinde güncelleme yapmalarına olanak tanır.
e-ticaret Sitesi
e-ticaret sitesi kuran herkesin öncelikli hedefi kar etmektir. Peki, herhangi bir web sitesine sahip olduğunuzda gerçekten e-ticaret yapabilir misiniz? Dünyada ilk ve tek olarak arama motorlarında 1. sayfada bulunma garantisi veren e-jett sizin web sitenizi 110.000.000 web sitesi arasından öne çıkaracak tek farktır. e-jett e-ticaret, e-ticaret yapmayı düşünenlerin değil, e-ticaret yapmaya karar verenlerin doğru tercihidir. -Ücretsiz destek hattımızdan e-jett e-ticaret avantajlarını öğrenin!-
Klüp, Dernek, Organizasyon
Federasyon, klüp, dernek ve organizasyonlar için önerdiğimiz çözüm platformu PLUS günlük 2500 adet e-bülten gönderim yeteneği ile, kurumunuz ve üyeleriniz arasındaki bağı sıkılaştıran gelişmiş bir portal çözümüdür. Her sayfaya eklenen "ziyaretçiler görsün/görmesin", "üyeler görsün/görmesin" özellikleriyle hem ziyaretçilerinize, hem üyelerinize aynı site üzerinden hitap edebilir, üyelere özel sayfa tipleri ile de üyelerinizi sitenize daha sık gelmeye teşvik edebilirsiniz.
Basın Yayın
e-jett basın-yayın sektöründe faaliyet gösteren kuruluşlara bir çok özel çözüm sunmaktadır.
Ticari İşletme (Kurumsal)
Ticaret hayatında başarı, doğru rekabet yöntemlerini kullanarak rakiplerin önünde yer almaya bağlıdır. Dünyada sadece e-jett arama motorlarında özellikle de google da 1. sayfada bulunmanızı garanti eder. Bir diğer deyişle "e-jett web sitenizi 110 milyon web sitesi arasından öne çıkaran farktır". Aylık reklam harcamalarınıza bir göz atın, sadece e-jett'e terfi ederek bu giderlerinizi ne oranda azaltabileceğinizi değerlendirin. Sizi de RETURN Group® mutlu müşteri referansları arasında görmek isteriz. Hemen PRO ürününü ücretsiz deneyin.
Kişisel Web Sitesi
Bir web sitesi hazırlamak, makalelerinizi ve resimlerinizi mi yayınlamak istiyorsunuz? "e-jett BASIC" ve "e-jett Kişisel" kendi çizgilerinize göre özelleştirebileceğiniz, size özel web sitesi sunar.