• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

PRO Kurumsal hazır web siteleri

Hayal ettiğiniz web sitesine bir tık uzaklıktasınız! e-jett PRO, profesyoneller ve ne istediğini bilenler için!
e-jett PRO, geleceğin web sitesidir. Hayal ettiğiniz ve hedeflediğiniz genel web sitesi araçlarının tümü e-jett PRO'da ya zaten vardır ya da siz ihtiyaç duyduğunuz anda üretilir.

e-jett PRO'yu Türkiye'nin 1 numaralı hazır web çözümü yapan ve dünyaya ihraç edilen tek Türk hazır web sitesi yapan özelliği ne arama motorlarında 1. sırada bulunmasıdır, ne içeriğindeki 1.000 lerce özellik, ne de sadece RETURN Group® tarafından sunulabilen diğer garantilerdir.

e-jett PRO'yu lider yapan özelliği müşterileri ve müşteri taleplerine olan duyarlılığıdır. Başka bir arzunuz?

499,00 USD


e-jett'i 30 gün ücretsiz denemek ister misiniz?
PRO dynaRETURN Group® tarafından geliştirilmiş en üst tasarım segmenti V7 DYNA, e-jett web sitelerinin mukayese edilemez teknik becerilerine sıradışı görsel zenginlik katılmış halidir.
e-jett PRO RETURN Group® tarafından geliştirilen Türkiye'nin 1 numaralı hazır web çözümüdür.

RETURN Group® kurucuları 2002 yılında bir hayal üzerinde birleştiler, öyle bir web sitesi yapacaklardı ki, asla yaşlanmayacak, her zaman dinamik olacak ve her zaman piyasanın tüm ihtiyaçlarına yanıt verecekti.

İşte bu misyonla bir araya gelen RETURN Group® kurucu ortakları 2 Eylül 2003'te Türkiye'nin alışkın olmadığı bir ürün çıkardılar, adına da e-jett PRO dediler, adı üzerinde e-jett in JET teknolojisi ve PROfesyonellerin PRO'su.
Nedir e-jett'i JET, PRO yu profesyonel kılan?
Öncelikle RETURN Group® yöneticilerinin e-jett PRO için söylediklerine göz atalım:

Biz e-jett'i geliştirirken tek bir amaç gözettik. Kişi ve kurumlara en fazla faydayı sağlayabilmek...
Göker GÜLER - CEO

En fazla faydayı sağlamak! İşte e-jett PRO'nun başarısının sırrı bu cümlede saklıdır. RETURN Group® destek merkezi'ne bırakılan her talep, mutlaka ürün geliştirme toplantılarında ele alınır, tek bir kriter vardır. Bu özelliği geliştirir ve müşterilerimizin web sitelerine eklersek, bu özellik müşterilerimize fayda sağlar mı? Bu sorunun yanıtı EVET ise mutlaka e-jett PRO ya eklenir. Bu yüzden e-jett PRO müşterilerinin web siteleri ASLA eskimez.

e-jett adı, elektronik JET adından geliyor. Herhangi bir teknik bilgisi olmayan, bilgisayar okur-yazarı dediğimiz kişinin kendi web sitesini profesyonelce oluşturmasını yada elektronik ticaret yapabilmesini sağlayan olağanüstü bir araç. Ben temelde mali müşavirim, buna rağmen örneğin 40 sayfalık hacimli bir web sitesini 2 saatte yayına alabiliyorum. İkincisi hızı tabiki bu 30-40 sayfalık web sitesi diğer araçlarla belki günlerce süren bir çalışma sonucu yapılabilecek iken e-jett ile bu süre 2 saate iniyor. Bir diğer en önemli özelliği kuşkusuz: Özgürlük... e-jett ile ihtiyacınız ne olursa olsun, kimseye ihtiyaç duymadan, (sadece internet bağlantınız olması yeterli) dilediğiniz işlemi anında istediğiniz yerden gerçekleştirirsiniz.
İlkay YILMAZ

"Ben sadece reklam alanına para ödedikçe mi web sitemin bulunmasını istiyorum, yoksa her zaman mı?" Bu soruyu kendinize samimi olarak sorduğunuzda artık e-jett PRO'ya doğru bir yolculuğa başladınız demektir. Siz web sitenizi güncellemeye hazırsanız, e-jett yazılımı ve tüm e-jett ekibi 365 gün sizin için seferber olacaktır.
Murat ENGİN

30099
499,00 USD
Hemen satın al
 
Ücretsiz dene!