• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

Ücretsiz mobil upgrade promosyonumuz sona ermiştir.

e-jett » Yardım ve Destek Merkezi » Gelişim raporları » Ücretsiz mobil upgrade promosyonumuz sona ermiştir.
"Web sitenizin e-jett dyna (e-jett v8) güncellemelerinin ve mobil uyumluluk ayarlarının RETURN Group® tarafından gerçekleştirilmesini ister misiniz?" sloganıyla duyurduğumuz ücretsiz upgrade promosyonumuz sona ermiştir.
Ücretsiz mobil upgrade promosyonumuz sona ermiştir.
"Web sitenizin e-jett dyna (e-jett v8) güncellemelerinin ve mobil uyumluluk ayarlarının RETURN Group® tarafından gerçekleştirilmesini ister misiniz?" sloganıyla duyurduğumuz ücretsiz upgrade promosyonumuz sona ermiştir.

1 Nisan 2015 - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında kullandığınız e-jett ürününü 3 yıllık uzatma seçiminizde, web sitenizin mobil uyumluluk ayarları RETURN Group® tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirileceğine dair duyurumuz sonrası internet sitelerini 3 yıl veya daha uzun süre ile uzatan müşterilerimizin mobil uyumlu site ayarları RETURN Group tarafından hızlı bir şekilde teslim edilmektedir.

Promosyonumuz sona erdiği için, talep eden müşterilerimiz "Mobil uyumluluk klavuzumuzu" ve "Web Sitem / Mobil cihaz simülasyonu" sayfamızı kullanarak kendileri ücretsiz olarak sitelerini mobil uyumlu hale getirebilmektedir.

Yine müşterilerimiz 1 Nisan tarihinde duyurduğumuz üzere talep ederlerse bu hizmetin RETURN Group tarafından gerçekleştirilmesini 199 USD+KDV hizmet bedeli ile satın alabilirler.

Tüm e-jett paketleri mobil uyumluluk araçlarını desteklemektedir. Sitenizi mobil uyumlu hale dönüştürürken, her zaman Skype destek hattımızda operatörlerimizden destek alabilirsiniz. Logo, alınlık ve künye alanlarında kullanmak istediğiniz resimlerinizi boyutlandırmayı bilmiyorsanız, destek merkezimize email ile dosyanızı göndererek genişliğini mobil cihazlarda görünecek şekilde küçültülmesini yine ücretsiz talep edebilirsiniz.

 

ÖNEMLİ NOT

Bir önceki bültenimizde duyurduğumuz üzere (312) 319-0041 numaralı destek hattımızdaki arıza giderilmiştir, destek taleplerinizi yazılı olarak iletebileceğiniz gibi destek merkezimize telefon ile de ulaşabilirsiniz.
 

 

1.06.2015