• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

Faturalar ve İadeler

e-jett » e-jett kullanım klavuzu » EKLER (2) » Faturalar ve İadeler
RETURN Group® müşteri numaraları tekildir, o müşteri numarası yalnız size aittir.
Toplam Kalite Yönetimi ilkeleri dahilinde sistemlerini geliştiren RETURN Group®, her zaman %100 müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. 3. şirketlerden satın aldığımız "alan adı" ve "SSL sertifikası" haricinde kalan tüm ürün ve hizmetlerimiz için 30 gün ücretsiz deneme veya satın alındıktan sonra 30 gün içerisinde iade etme hakkınız vardır.
Faturalar ve İadeler
Toplam Kalite Yönetimi ilkeleri dahilinde sistemlerini geliştiren RETURN Group®, her zaman %100 müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. 3. şirketlerden satın aldığımız "alan adı" ve "SSL sertifikası" haricinde kalan tüm ürün ve hizmetlerimiz için 30 gün ücretsiz deneme veya satın alındıktan sonra 30 gün içerisinde iade etme hakkınız vardır.

FATURALAR

RETURN Group® müşteri numaraları dünyanın neresinde olursanız olun tekildir, o müşteri numarası size aittir, RETURN Group® web sitelerinden herhangi birinde o müşteri numarasını yazmanız durumunda operatörlerimiz, size ait iletişim bilgilerine ve kullanmakta olduğunuz tüm aktif hesaplarınıza ait bilgilere ulaşabilirler. RETURN Group® tarafından size sunulan hizmetlerin ödeme merkezini veya hizmet verilen ülkeyi dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

RETURN Group® Türkiye ve ABD'de kendi ismiyle, Fransa'da ise bayilerinin ismiyle faaliyet göstermektedir. Hizmetin verildiği ülke neresi olursa olsun, ödeme merkezi olarak herhangi bir RETURN Group® kuruluşu olarak tayin edebilirsiniz.

  • Ödeme merkeziniz ABD ise faturanız 1 gün sonra e-fatura olarak e-posta adresinize gönderilir.
    RETURN Group® web sitelerinin herhangi birinden bir ürün veya hizmet satın aldığınızda ödeme yapılan ülke faturaların e-posta ile gönderilmesini (e-fatura: e-posta ile gönderilen dijital fatura) kanunen destekliyor ise (ABD'de e-fatura kanunen desteklenmektedir), satın alım tarihinizden 1 gün sonra e-fatura gönderir.
  • Ödeme merkeziniz Türkiye ise faturanız ödemenizden 7 gün sonra yazıcı çıktısı olarak hazırlanır ve kargoya verilir.
    RETURN Group® web sitelerinin herhangi birinden bir ürün veya hizmet satın aldığınızda ödemenizi Türkiye ödeme merkezimize gerçekleştirdiğinizde, ödemeniz ödeme tarihinizden itibaren ilk 7 gün iade olasılığına karşın ödemeniz provizyon olarak bekletilir, 8. gün hesaplarımıza aktarılır ve faturalarınız yazılı olarak basılır, genelde aynı gün kargoya verilir.

    İADELER

    RETURN Group® web sitelerinde RETURN Group® tarafından geliştirilmiş ürün ve hizmetlerin yanısıra, distribütörü olduğumuz firmalara ait alan adı, SSL sertifikası gibi bazı senelik kiralanan ürünler satılır. Satın alınan ürünün marka bölümünde RETURN Group® ibaresini gördüğünüz; e-jett, RETURN Group® hosting şeklindeki tüm ürün ve hizmetler satın alım tarihinizden itibaren 30 gün içerisinde talebiniz neticesinde iade edebilirsiniz.

    İadesi kabul edilmeyen mallar/hizmetler

  • Her türlü alan adları: Uzantısına (.TR, .com, vb) bakılmaksızın alan adı ödemeleri için iade yapılmaz. Alan adları tescili online bir prosestir ve bir çok yazman arasındaki bir korelasyon ağı mevcuttur, en az 1 yıl sürelik olmak üzere bir alan adı tescil edildiğinde tüm yazmanlara iletilir, alan adı yazmanları alan adları için "iade" imkanı sunmazlar.
  • Her türlü SSL sertifikaları: Distribütörü olduğumuz Thawte firmasına ait SSL sertifikaları iade edilemez.
    Lisanslı kullanıma geçişLisanslı bir e-jett kullanıcısı olmaya karar verdiğinizde, aşağıda yer alan işlem listesini takip ederek ve destek operatörlerimizden gerçekleştirdiğiniz işlemlerin kontrolünü isteyerek e-jett avantajlarını daha erken yaşamaya başlayabilirsiniz.
    Web Sitenizi transfer ederkenİlk kez bir web sitesi hazırlıyor/hazırlatıyor iseniz bu bölümü dikkate almayınız, eğer mevcut bir alanadında yayın yapan bir web sitesini transfer etmek istiyorsanız aşağıdaki açıklamaları mutlaka okuyarak transfer sürecinizde tümünü uygulayınız.
    Faturalar ve İadelerToplam Kalite Yönetimi ilkeleri dahilinde sistemlerini geliştiren RETURN Group®, her zaman %100 müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. 3. şirketlerden satın aldığımız "alan adı" ve "SSL sertifikası" haricinde kalan tüm ürün ve hizmetlerimiz için 30 gün ücretsiz deneme veya satın alındıktan sonra 30 gün içerisinde iade etme hakkınız vardır.
    Bülten ve DuyurularımızRETURN Group® çeşitli zamanlarda tüm müşterilerini kapsayan genel veya sadece size özel duyurular gönderir. Bu duyurulardan bazılarını almanız opsiyoneldir ve "Genel Ayarlar - Kullanıcı Yöneticisi - Bülten/Duyuru ayarlarım menüsünden ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Duyuruların bir kısmı ise satın aldığınız hizmetlerle ilgili bilgileri içerir, sistem tarafından otomatik olarak tüm müşterilerimize gönderilir. (örn sunucu çalışmaları, yeni gelişim raporu, yaklaşan son ödeme tarihi)