• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

Bülten ve Duyurularımız

e-jett » e-jett kullanım klavuzu » EKLER (2) » Bülten ve Duyurularımız
RETURN Group® tarafından size yollanan e-postalarda "Ekli Dosyalar" bulunmaz ve asla üye girişi dışında bir ödeme sayfasına linkler yer almaz!
RETURN Group® çeşitli zamanlarda tüm müşterilerini kapsayan genel veya sadece size özel duyurular gönderir. Bu duyurulardan bazılarını almanız opsiyoneldir ve "Genel Ayarlar - Kullanıcı Yöneticisi - Bülten/Duyuru ayarlarım menüsünden ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Duyuruların bir kısmı ise satın aldığınız hizmetlerle ilgili bilgileri içerir, sistem tarafından otomatik olarak tüm müşterilerimize gönderilir. (örn sunucu çalışmaları, yeni gelişim raporu, yaklaşan son ödeme tarihi)
Bülten ve Duyurularımız
RETURN Group® çeşitli zamanlarda tüm müşterilerini kapsayan genel veya sadece size özel duyurular gönderir. Bu duyurulardan bazılarını almanız opsiyoneldir ve "Genel Ayarlar - Kullanıcı Yöneticisi - Bülten/Duyuru ayarlarım menüsünden ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Duyuruların bir kısmı ise satın aldığınız hizmetlerle ilgili bilgileri içerir, sistem tarafından otomatik olarak tüm müşterilerimize gönderilir. (örn sunucu çalışmaları, yeni gelişim raporu, yaklaşan son ödeme tarihi)
RETURN Group® tarafından size yollanan e-postalar "ödeme hatırlatması" dahi olsa asla sizi bir ödeme sayfasına gönderecek link içermez. Tüm müşterilerimizin, RETURN Group® bünyesindeki tüm hesapları mutlaka e-jett yönetim panelinizde "Hesaplarım - Ödemelerim" ekranınızda yer almaktadır. Bir ödemenizi gerçekleştirmeden önce mutlaka bu menüye bağlanarak ödeme tutarınızı teyit ediniz.

RETURN Group® duyuruları iki kategoriye ayrılır:
  1. Tüm müşterilerimize gönderilen genel duyurular
  2. Sadece size gönderilen özel duyurular
Genel Duyurular
  1. e-jett Gelişim Raporları ve yeni Kullanıcı Klavuzları: e-jett gelişim raporlarını web sitenizden en yüksek faydayı alabilmek için mutlaka okumalısınız. e-jett yazılımı RETURN Group® mühendislerince kesintisiz olarak geliştirilmektedir ve sisteme eklenen yeni özellikler "gelişim raporu" adını verdiğimiz bu bültenlerle duyrulmaktadır. Bir özelliğin e-jett yazılımına dahil edilmesi için ön ve temel şart "Bu özelliğin müşterilerimize ne faydası olacak?" sorusuna tatminkar bir karşılık sunabilmesidir. Bu yüzden e-jett gelişim raporu içerisinde yer alan özelliklerin çok büyük bir bölümü aynı zamanda tüm müşterilerimizin web sitelerine eklemelerinde yarar gördüğümüz özellikleri içerir. Klasik bir gelişim raporunun son bölümünde "sitenize eklemenizde yarar var", "talep ederseniz sitenize ekleyebilirsiniz" veya "tüm müşterilerimizin web sitelerine eklenmiştir" ifadelerinden biri yer alır. RETURN Group® çok büyük bir ihtiyaç veya kısmı bir güvenlik konusu durumlarında müşterileri adına karar vermekte, ama zorunlu bir surum söz konusu olmadıkça her zaman seçimi (yeni özelliği ekleme-eklememe) müşterilerine bırakmaktadır.

    Gelişim raporlarını takip ederek ve sitenize uygulayarak yaşlanmayan bir web sitesine sahip olabilirsiniz.

  2. Kampanyalar/Genel duyurular: Kampanya maillerini ve virüs uyarıları gibi genel duyuruların size gönderilip gönderilmemesi seçiminize bağlıdır. Size RETURN Group® tarafından gönderilen bir kampanya veya duyuru ilgili bir email ulaştığında o e-postanın en altında yer alan "bülten/duyuru ayarlarını değiştir" linki ile hangi kategorilerde e-posta alıp almamak istediğinizin tercihlerinizi yapabilirsiniz.

  3. Sunucu çalışmaları: RETURN Group® sunucularından "lisanslı" e-jett veya hosting veya e-posta hizmetlerinden bir veya birden fazlasını alıyorsanız, tüm müşterilerimize gönderilen "Sunucu çalışmaları" duyurumuzu alırsınız. Bu duyuruların en önemli noktası hangi gün ve saatte hangi sunucuda çalışma olacağı bilgisi hangi saatler arasında hangi hizmetlerde kesinti olabileceği bilgisidir. Genel olarak e-jett operatörlerinin en büyük kurulumlarda dahi çalışmaları 1 saati aşmamakla beraber ortalama çalışma süreleri 15 dakikanın altındadır ve senede 4 adetten fazla olmamaktadır.
Özel duyurular
  1. e-jett web sitenizle ilgili ziyaretçilerin gerçekleştirdiği işlemlerden sonra gönderilen duyurular: Web sitenizde ziyaretçilerin gerçekleştirdiği bazı olayların neticesinde lisanslı e-jett müşterilerinin ana kullanıcılarının e-posta adreslerine bazı e-postalar gönderilir. Bu e-postalar genel olarak bilgi vermek amacıyla gönderilen e-postalardır, sitenizden tamamlanan alışveriş gibi bazı durumlarda ise amaç sadece bilgi vermek değil, işlem yapmanız gerekektiğini de hatırlatmaktır. Ayrıntılı bilgiler mutlaka size gönderilen e-postaların içeriğinde yer alır.
    Lisanslı kullanıma geçişLisanslı bir e-jett kullanıcısı olmaya karar verdiğinizde, aşağıda yer alan işlem listesini takip ederek ve destek operatörlerimizden gerçekleştirdiğiniz işlemlerin kontrolünü isteyerek e-jett avantajlarını daha erken yaşamaya başlayabilirsiniz.
    Web Sitenizi transfer ederkenİlk kez bir web sitesi hazırlıyor/hazırlatıyor iseniz bu bölümü dikkate almayınız, eğer mevcut bir alanadında yayın yapan bir web sitesini transfer etmek istiyorsanız aşağıdaki açıklamaları mutlaka okuyarak transfer sürecinizde tümünü uygulayınız.
    Faturalar ve İadelerToplam Kalite Yönetimi ilkeleri dahilinde sistemlerini geliştiren RETURN Group®, her zaman %100 müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. 3. şirketlerden satın aldığımız "alan adı" ve "SSL sertifikası" haricinde kalan tüm ürün ve hizmetlerimiz için 30 gün ücretsiz deneme veya satın alındıktan sonra 30 gün içerisinde iade etme hakkınız vardır.
    Bülten ve DuyurularımızRETURN Group® çeşitli zamanlarda tüm müşterilerini kapsayan genel veya sadece size özel duyurular gönderir. Bu duyurulardan bazılarını almanız opsiyoneldir ve "Genel Ayarlar - Kullanıcı Yöneticisi - Bülten/Duyuru ayarlarım menüsünden ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Duyuruların bir kısmı ise satın aldığınız hizmetlerle ilgili bilgileri içerir, sistem tarafından otomatik olarak tüm müşterilerimize gönderilir. (örn sunucu çalışmaları, yeni gelişim raporu, yaklaşan son ödeme tarihi)