• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

Profesyonel Video Hosting servisimiz başladı (Türkiye'de ilk)

e-jett V7 ile geleceğin web ve e-ticaret sitelerine bugünden ÖZGÜRCE sahip olabilirsiniz.
e-jett V7 ile geleceğin web ve e-ticaret sitelerine bugünden ÖZGÜRCE sahip olabilirsiniz. Hazır bir web sitesi almak veya bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorsunuz... Arama motorlarında en ön sıralarda bulunmak ve çok ziyaret alan bir web sitesine sahip olmak istiyorsanız, e-jett V7 sizin için!
Profesyonel Video Hosting servisimiz başladı (Türkiye'de ilk)
e-jett V7 ile geleceğin web ve e-ticaret sitelerine bugünden ÖZGÜRCE sahip olabilirsiniz. Hazır bir web sitesi almak veya bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorsunuz... Arama motorlarında en ön sıralarda bulunmak ve çok ziyaret alan bir web sitesine sahip olmak istiyorsanız, e-jett V7 sizin için!
e-jett V7 kurumsal bir web sitesine veya bir e-ticaret sitesine sahip olmak için en ideal araçtır. e-jett V7 basit bir "şablon (template) seç - site kur" programı değildir, hacimli ve ziyaret edilen bir web sitesi kurmanızı ve hazırlamanızı sağlar.

e-jett V7 ile size ve şirketinize konulan tüm sınır ve engelleri tek seferde aşmış olursunuz. Örnek mi?
  1. Web alanı SINIRSIZ!
    Bugün ülkemizde site sahipleri 50MB, 100MB, 200 MB gibi web alanlarına hapsedilmiştir, bir çok kullanıcı sadece bu nedenle web sitesini büyütememekte ve web sitesi kısa süre içerisinde atık hale gelmektedir. e-jett V7'da web alanı sınırsızdır, MSSQL Server alanı sınırsızdır, bir çok müşterimizin 1.000'lerce hatta 10.000 lerce farklı web sayfası zaman içerisinde oluşmakta ve bu sayede müşterilerimizin web sitelerine günlük toplam 10 milyondan fazla tekil ziyaret yönlendirmekteyiz. Biz şu gerçeğin fakındayız, ziyaret edilmeyen bir web sitesi müşterilerimize sadece senelik maliyet oluşturmaktadır, bu yüzden RETURN Group her zaman yeni ürün adaptasyonlarında nasıl müşterilerimizin web sitelerine daha fazla müşteri/ziyaretçi çekebiliriz sorusu sorulmaktadır.
  2. Aylık Trafik (bandwith) SINIRSIZ
    Düşük kapasiteli internet işletmelerinin ve Türkiye'deki fahiş iletişim ücretlendirmelerinin doğal bir sonucu olarak karşımıza çıkan trafik sorunu Türkiye'deki web sitelerini ziyaret edilmez, kartvizit siteleri haline dönüştürmüştür. Konuyu daha iyi anlamanıza yardımcı olalım; 2010 yılı itibariyle dünyada 100.000.000 dan fazla alan adı tescil edilmiş durumdadır. Bu 100 milyon alan adından en çok ziyaret edilen ilk 1.000.000 web sitesi, günlük ortalama web trafiğinin %90'dan fazlasını karşılamaktadır ve bu ilk 1.000.000 site içerisinde sadece 20.000 adet Türk web sitesi vardır. Türkiye'nin kalkınmasının önündeki en büyük engel de, yaşanan ekonomik sıkıntıların da en büyük nedeni aslında Türkiye'nin internette hala yerini alamamış olmasından, ziyaret edilen web sitelerinde çok az bir paya sahip olmasındandır. Bu gerçeği örtbas etmek isteyen uyanık işletmeler size sürekli reklam ve sanal trafik satmaya çalışırlar. Oysa sadece e-jett V7 ın size sunabileceği avantaj, gerçek kullanıcıların, gerçek ziyaretidir. Çok ziyaret edilen bir siteye sahip olmak arzusundaysanız, hemen e-jett V7'a terfi edebilirsiniz.
  3. A+ Arama motorunda bulunma optimizasyonu ÜCRETSİZ
    RETURN Group müşterileri arama motorlarına reklam ücreti ödeseler de, ödemeseler de arama sonuçlarında 1. sayfada bulunurlar. Özellikle google da üst satı alan ve sağ sütun reklam alanıdır, bir internet terimi arattığınızda bu reklam alanlarında bir çok internet hizmetleri şirketiyle karşılaşırsınız ve hepsinin arama motorlarında bulunma konusunda "çok iyi", "harika", "mükemmel", "arama motoru dostu" şeklinde vaadleri ile karşılaşırsınız, oysa bu firmaların hiç birini sarı sponsor alan bittikten sonraki arama sonuçları ilk sayfasında bulamazsınız. "Terzi kendi söküğünü dikemez" lafı uydurmadır, ilk 5 sonuç arasında her zaman bir RETURN Group sonucu mutlaka vardır. Reklamınızı yine verin yada vermeyin, ama e-jett V7 ile biz size arama motorlarında sonuç listesinde 1. sayfada bulunmanızın garantisini veriyoruz. Web sitenizin bulunmasını ve ziyaret almasını ister misiniz?
e-jett V7 ile sadece size ve şirketinize konulan yukarıdaki tüm sınır ve engelleri tek seferde aşmış olmazsınız, aşağıdaki sıkıntı verici diyaloglardan da tümüyle kurtulursunuz.
  1. - Sitem arama motorlarında ya bulunmuyor, yada tüm rakiplerimden sonra bulunuyor!!
    - Olsun, size reklam satalım, en üstte bulunursunuz.
    e-jett V7 ise size reklam satmaz, sizin sitenizi 1. sonuç sayfasında buldurur.

  2. - Sitem ne zaman hazır olur?
    - Tasarımcı arkadaşlar ilgileniyor, en kısa sürede hazırlarız, size ne zamana lazım?
    e-jett V7 ile web sitenizi sadece 7 dakikada yayına kendiniz alabilirsiniz.

  3. - Ben bir site yaptırmak istiyorum, ama?
    - Sitenizi yaptırmadan önce bizimle mutlaka iletişim kurun, yardımcı olalım.
    Biz e-jett V7'ı size 1 ay ücretsiz veriyoruz, önce sitenizi hazırlayın, takıldığınız her noktada operatörlerimizden sınırsız destek alın, sadece sitenizden %100 memnun olduğunuz noktada e-jett V7'ı satın alın. Satın almadan önce web sitenizi görme fırsatını size e-jett V7 sunuyor.

  4. - Sitemden hiç satış yapamıyorum, zaten ziyaretlerde çok az
    - Size sanal ziyaretçi paketimizden daha önce bahsetmiş miydim?
    e-jett V7 sanal mağazalar kurar ama ne ziyaretçinin ne de müşterinin sanalını size sunmaz, gerçeğini sitenize getirir.

  5. Webi hazırlayan kişinin tatilde yada askerde olması, alan adını satan şirket kapandığı için ulaşamayanlar gibi örnekler çoğaltılırsa liste uzar gider... Bu güne yaşadığınız tüm web sitesi sıkıntılarını unutup e-jett V7 ile şirketinize yeni bir sayfa açın, RETURN Group mühendislerinin sizler için geliştirdiği e-jett V7 ile tüm kontrolü elinize almanın keyfini ve huzurunu yaşayacaksınız.
RETURN Group kurulduğu 1998 yılından itibaren tüm yeni müşterilerinden yukarıdaki gibi veya benzer sıkıntılarını dinlemekte ve internet sitesi bir maliyet sorunu haline dönüşmüş bir çok müşterisinin sıkıntılarına en ekonomik ve en ideal çözümleri sunmaktadır. e-jett V7 ile;
  • Beklemek Yok! Aynı gün site teslimi ayrıcalığına sahip olacaksınız.
  • Bulunmama Yok! Google da 1. sayfada bulunma garantisine sahip olacaksınız.
  • Sıkıntı Yok! Alan adınıza, e-postalarınıza ve web sitenize %100 kontrolün sahibi olacaksınız.
RETURN Group e-jett projesine 2002 yılında başlamıştır, e-jett V7 teknolojisi kanıtlanmış 8 yıllık bir AR-GE çalışması ürünüdür. RETURN Group geliştirdiği e-jett projesi ve keşfettiği özgün teknolojileriyle 2003-2008 yılları arasında Tübitak Teknoparkına kabul edilmiş ve bu yıllarda ARGE çalışmalarını Tübitak'ta yürütmüştür. e-jett ürünleri ABD ve Avrupa ülkelerinde yaygın olarak satılan nadir Türk malı teknoloji ürünlerinden biridir.

Web sitenizi e-jett ile kendiniz hazırladığınızda aşağıdaki avantajlara sahip olursunuz:
  • Web sitenizin hazırlanması günler, haftalar, aylar sürmez... İşlemlere başlarsınız ve aynı saat içerisinde sitenizi yayına alırsınız.
  • e-jett on-line çalışır, sizi teknik prosedürlerden, ayrıntılardan kurtarır.
  • e-jett bir internet sitesi ile beraber olması gereken tüm altyapı hizmetlerini beraberinde ücretsiz sunar.
  • Satış sonrası ücretsiz destek hattımız ve ücretsiz destek kayıt arşivi hizmetimiz her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazırdır.
  • e-jett altyapısı günün teknolojisini sunar. e-jett sürekli geliştirilir, yeni yetenekler için sizden ek ücret talep edilmeyeceği gibi, gelecekte yapılacak fiyat artışlarından da etkilenmezsiniz.
Başka bir arzunuz?
Profesyonel Video Hosting servisimiz başladı (Türkiye'de ilk)e-jett V7 ile geleceğin web ve e-ticaret sitelerine bugünden ÖZGÜRCE sahip olabilirsiniz. Hazır bir web sitesi almak veya bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorsunuz... Arama motorlarında en ön sıralarda bulunmak ve çok ziyaret alan bir web sitesine sahip olmak istiyorsanız, e-jett V7 sizin için!
e-jett kullanıcı dostu bir hazır web/e-ticaret yazılımı ve içerik yöneticisidirSanal mağazanızı veya web sitenizi e-jett V7 ile hazırladıysanız artık web sitenizin patronu sizsiniz demektir. Çünkü e-jett V7 web sitenizde tüm dilediğiniz işlemleri, dilediğiniz yerden, dilediğiniz anda kolayca gerçekleştirmenizi sağlar. RETURN Group® web siteniz için her zaman daha çok ziyaretçi, daha çok müşteri hedefine sahip çözüm ortağınızdır.
e-jett kullanım klavuzu videosue-jett dinamik bir yazılımdır, sürekli güncellenmekte ve müşteri talepleri doğrultusunda geliştirilmektedir. Sürekli bir değişim söz konusu olduğundan yazılı ve görsel tüm kullanım klavuzlarımız kısa süre içerisinde güncelliğini yitirmektedir. Bu kullanım klavuzu videosunu özellikle e-jett e yeni başlayan müşteri ve test kullanıcılarımızın mutlaka izlemelerini öneririz.