• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett kullanım klavuzu videosu

İlk kez e-jett kullanan ve web sitesini daha yüksek performansla kullanmak isteyenler için
e-jett dinamik bir yazılımdır, sürekli güncellenmekte ve müşteri talepleri doğrultusunda geliştirilmektedir. Sürekli bir değişim söz konusu olduğundan yazılı ve görsel tüm kullanım klavuzlarımız kısa süre içerisinde güncelliğini yitirmektedir. Bu kullanım klavuzu videosunu özellikle e-jett e yeni başlayan müşteri ve test kullanıcılarımızın mutlaka izlemelerini öneririz.
e-jett kullanım klavuzu videosu
e-jett dinamik bir yazılımdır, sürekli güncellenmekte ve müşteri talepleri doğrultusunda geliştirilmektedir. Sürekli bir değişim söz konusu olduğundan yazılı ve görsel tüm kullanım klavuzlarımız kısa süre içerisinde güncelliğini yitirmektedir. Bu kullanım klavuzu videosunu özellikle e-jett e yeni başlayan müşteri ve test kullanıcılarımızın mutlaka izlemelerini öneririz.
Bu video içeriğinde yer alan menülerin kullanım şekli, sayfa yönetimleri ve kullanılan terimler, e-jett'in 2. versiyonundan beri genel prensip olarak aynıdır.

e-jett Dinamik bir yazılımdır ve sürekli güncellenmektedir.
e-jett Dinamik bir yazılımdır. İhtiyaçlarınız ve müşteri taleplerimiz doğrultusunda sürekli yenilenmekte ve üst versiyonları hazırlanarak kullanımınıza sunulmaktadır. Üstelik bu ürün güncellemeleri mevcut müşteriler için %100 ÜCRETSİZdir.

e-jett müşterilerinin web siteleri yaşlanmaz.
e-jett in sürekli güncellenmesi web sitenizin de güncellenmesi anlamına geldiğinden web siteniz, e-jett gelişim raporlarını takip eden bir müşterimizseniz asla yaşlanmaz. Arkamıza dönüp baktığımızda e-jett in atası olan "arztalep - web yönetim" arabirimini ilk kez çıkardığımız 2001 yılından bu yana e-jett' e yeni katılan birçok yeni müşterimiz, her 2 her 3 yılda bir gelişen ihtiyaçları doğrultusunda sitelerini yenilediklerini ve bu durumun web sitelerinin şirket bütçesinde olağan bir madde haline dönüştüklerinden yakınırlardı, oysa aynı müşterilerimiz şimdi 3., 5., 7. yıllarını e-jett ile yaşlanmayan ve sürekli gelişen bir web sitesine sahip olmanın keyfi ile sürdürmektedirler.

e-jett üretim faaliyetleri reel müşteri talepleri doğrultusunda gerçekleşir:
RETURN Group® her zaman 1. önceliği müşteri memnuniyeti olarak görmektedir. Bir müşterimizden gelen bir ihtiyaç talebi ulaştığında o an için talep edilen arabirim e-jett içeriğinde olmasa dahi mutlaka kayıt altına alınır ve üretim planlama toplantılarında ele alınır. Üst paketlerle çakışmayan ve müşterimize pozitif katkısı olacağı öngörülen tüm talepler sıra ile üretim planına alınır.

e-jett üretim faaliyetlerini yaşanmış örneklerle ifade edelim:
Konuyu daha aydınlatmak için geçmişten 2 örnek verelim.
  1. Örnek 1: PRO paket kullanıcısı bir müşterimiz web sitesi üzerinden e-posta üyeliği açmak ve üyelerine toplu e-bülten ler göndermek istediğinde, bu talebi PLUS paketin özelliği olduğu için kendisine PLUS ve PRO paket ürün özellikleri iletilerek, diğer PLUS avantajlarıyla ürün yükseltilmesi önerilmişti.
  2. Örnek 2: Aynı müşterimiz fabrika seviyesinde bir imalatçı olduğu için ürünler sayfalarında birden birden çok ürün resmine ihtiyaç duyduğunu ve hem son kullanıcılar için genel bir açıklama ve hem de bayileri için teknik açıklamalar şeklinde 2 ayrı açıklama bölümü ihtiyacı duyduğunu iletti. İlk üretim toplantısında müşterimizin ürünleri toplantının ana maddesi olmuştu ve e-jett ürünler modülü amazon.com a benzer bir çalışma prensibi ve + ilave özellikler ile yeniden hazırlandı. Ve diğer tüm müşterilerimize de bu özellikler ücretsiz opsiyon olarak sunuldu.
Evet, talep eden müşterilerimiz tek ürün resmi, talep edenler çok ürün resmi, aynı şekilde talep edenler için tek açıklama alanı, talep edenler için çok açıklama alanı... e-jett web sitelerinin özgünlüklerinin arkasında biraz da bu esneklik yatmaktadır. Siz ne dersiniz?

e-jett Kullanım klavuzunun en güncel hali her zaman e-jett tedir. Bir sayfanızı hazırlarken yardım ikonunu tıklayarak o sayfa hakkında en güncel kullanım klavuzuna ulaşabilirsiniz.

e-jett'in BASIC ve PRO hazır web sitesi çözümü, PLUS hazır portali ve hazır e-ticaret şeklinde geniş bir ürün segmenti vardır.

e-jett'i ilk kez satın almadan önce ücretsiz deneme sürümü ile web sitenizi hazırlar ve %100 tatmin olduğunuz noktada e-jett ürününüzü satın alırsınız.

Profesyonel Video Hosting servisimiz başladı (Türkiye'de ilk)e-jett V7 ile geleceğin web ve e-ticaret sitelerine bugünden ÖZGÜRCE sahip olabilirsiniz. Hazır bir web sitesi almak veya bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorsunuz... Arama motorlarında en ön sıralarda bulunmak ve çok ziyaret alan bir web sitesine sahip olmak istiyorsanız, e-jett V7 sizin için!
e-jett kullanıcı dostu bir hazır web/e-ticaret yazılımı ve içerik yöneticisidirSanal mağazanızı veya web sitenizi e-jett V7 ile hazırladıysanız artık web sitenizin patronu sizsiniz demektir. Çünkü e-jett V7 web sitenizde tüm dilediğiniz işlemleri, dilediğiniz yerden, dilediğiniz anda kolayca gerçekleştirmenizi sağlar. RETURN Group® web siteniz için her zaman daha çok ziyaretçi, daha çok müşteri hedefine sahip çözüm ortağınızdır.
e-jett kullanım klavuzu videosue-jett dinamik bir yazılımdır, sürekli güncellenmekte ve müşteri talepleri doğrultusunda geliştirilmektedir. Sürekli bir değişim söz konusu olduğundan yazılı ve görsel tüm kullanım klavuzlarımız kısa süre içerisinde güncelliğini yitirmektedir. Bu kullanım klavuzu videosunu özellikle e-jett e yeni başlayan müşteri ve test kullanıcılarımızın mutlaka izlemelerini öneririz.