• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

GİRİŞ

Bu kullanım klavuzu en son 31 Ağustos 2010 tarihinde güncellenmiştir.
e-jett V7 işlevsel bir web sitesi tasarlama, içeriğini hazırlama ve yayınlamanın ek kolay yolunu sunan kullanıcı dostu bir web içerik yöneticisidir. e-jett üye girişini gerçekleştirdiğiniz andan itibaren RETURN Group® internet sunucularının tümünde -yetkiniz dahilinde olmak üzere- aynı anda oturum açmış olursunuz.
GİRİŞ
e-jett V7 işlevsel bir web sitesi tasarlama, içeriğini hazırlama ve yayınlamanın ek kolay yolunu sunan kullanıcı dostu bir web içerik yöneticisidir. e-jett üye girişini gerçekleştirdiğiniz andan itibaren RETURN Group® internet sunucularının tümünde -yetkiniz dahilinde olmak üzere- aynı anda oturum açmış olursunuz.
e-jett V7 size web sitenizi hazırlarken özgürlük kazandıran bir güçtür. 1000 lerce modülüyle dünyanın sayılı içerik yöneticileri arasında yer alan e-jett V7 ABD'de ve Fransa'da yaygın olarak satılan, Türkiye'nin ithal ettiği ilk (muhtemelen halen tek) içerik yöneticisi ve web derleyicisi yazılımıdır.

Ancak e-jett ürününü eşsiz yapan teknolojisinden ziyade size sağladığı "yapabilirlik" dir. Bu kullanım klavuzunu okudukça yapabilir olduklarınızın sınırlı bir çerçeve olmadığını farkedecek ve sitenizle ilgili hedeflerinizin günden güne gelişimini göreceksiniz.

Nasıl ki tüm personelinizin gerçekleştirdikleri müşteri faaliyetleri ile ilgili raporlar alıyor ve yeni gün/hafta için görevleri belirliyorsanız, e-jett web sitenizi de bir pazarlama ve satış personeliniz olarak düşünün, ondan raporlar alın ve ona görevler verin. Hangi ürünlerde öne çıkmak istediğinizi adım adım belirleyin ve e-jett görevlendirdiğiniz her adımı gerçekleştirdiğinde ona yeni görevler vermeye devam edin.

Unutmayın! İşinizi sizden iyi kimse bilemez...

İşinizin bir parçası, şirketinizin bir şubesi olan web sitenizin nasıl olması gerektiğini de sizden daha iyi kimse bilemez. Biz RETURN Group® olarak size önerilerde bulunabiliriz ancak işin sahibi sizsiniz ve web siteniz sizin sanal şubeniz. Bu sebeple normal ticari faaliyetinizde firmanızı, ürünlerinizi nasıl tanıyor; müşterilerinizle nasıl iletişim kuruyor iseniz; web sitenizden de müşterilerinize aynı şekilde sesleniniz.

e-jett, bu noktada size özel bir elektronik jet uçağıdır. Bir araçtır. Bu aracı kullanacak kişi ise sizsiniz. Bu klavuz ile birlikte her bölümde yeni e-jett yetenekleri keşfedecek, e-jett kullanımına alıştıktan sonra hayal gücünüz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda neler yarattığınızı keyifle izleyeceksiniz.
e-jett V7 Kullanımına Başlarkene-jett hız, teknoloji ve yapabilirlikler açısından size internette yeni bir ufuk açmaktadır. e-jett dünyada arama motorlarında 1. sayfada bulunma garantisi sunan tek web sitesi çözümüdür. 2010 yılı itibarıyle dünyadaki 100 milyondan fazla web sitesi arasından sizin sitenizi 1 adım öne çıkarmak için size e-jett yeterlidir. Bu kullanım klavuzunda yer alan adımları takip ederek, daha şık, ziyaretçileriyle daha sık etkileşim kuran ve arama motorlarında 1. sayfada bulunan bir web sitesine sahip olabilirsiniz.
Temel İnternet TerimleriBazı temel internet terimlerini nadiren de olsa bilmeyen veya gerçek anlamında kullanmayanları gözlemlemekteyiz. Bu sayfada yer alan temel internet terimlerine göz atarak bilgi haznenizi gözden geçirebilirsiniz.
Güvenlik, Gizlilik, HaklarWeb sitenizde yer alan her türlü içerikten T.C. yasalarına, telif haklarına, genel ahlak ve adaba aykırı davranmamayı aksi takdirde doğacak her türlü zarardan ve bu sebeple RETURN Group® şirketlerinin uğrayabileceği zararlardan sorumlu olduğunuzun bilinciyle davranmalısınız. RETURN Group® bu kapsamda herhangi bir uyarı yapmaksızın genel ahlaka aykırı veya yasadışı içerik yer alan web sitelerinin yayınını sonlandırır ve gerekli görüldüğü takdirde suç duyurusunda bulunur.