• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

Güvenlik, Gizlilik, Haklar

e-jett » e-jett kullanım klavuzu » GİRİŞ » Güvenlik, Gizlilik, Haklar
Bu uyarıları okuyarak ve uygulayarak kendinizi ve firmanızı hukiki yaptırımlardan koruyabilirsiniz.
Web sitenizde yer alan her türlü içerikten T.C. yasalarına, telif haklarına, genel ahlak ve adaba aykırı davranmamayı aksi takdirde doğacak her türlü zarardan ve bu sebeple RETURN Group® şirketlerinin uğrayabileceği zararlardan sorumlu olduğunuzun bilinciyle davranmalısınız. RETURN Group® bu kapsamda herhangi bir uyarı yapmaksızın genel ahlaka aykırı veya yasadışı içerik yer alan web sitelerinin yayınını sonlandırır ve gerekli görüldüğü takdirde suç duyurusunda bulunur.
Güvenlik, Gizlilik, Haklar
Web sitenizde yer alan her türlü içerikten T.C. yasalarına, telif haklarına, genel ahlak ve adaba aykırı davranmamayı aksi takdirde doğacak her türlü zarardan ve bu sebeple RETURN Group® şirketlerinin uğrayabileceği zararlardan sorumlu olduğunuzun bilinciyle davranmalısınız. RETURN Group® bu kapsamda herhangi bir uyarı yapmaksızın genel ahlaka aykırı veya yasadışı içerik yer alan web sitelerinin yayınını sonlandırır ve gerekli görüldüğü takdirde suç duyurusunda bulunur.
Web sitenizde yer alan her türlü yazı, resim, animasyon vb objelerin yani içeriğin tamamının sorumlusunun size ait olduğunun bilincinde olmalısınız.

Telif Hakları
İnternette en çok telif hakkı sorunu resimler, videolar ve müzik dosyaları üzerinden yaşanmaktadır.

Özellikle foto galerisi sunan sitelerdeki güzel fotoğrafları site sahibine lisans bedeli ödemeksizin alıp kullanmanız durumunda, site sahibi tarafından dava konusu edilebilir ve yüklü tazminat ödemek durumunda kalabilirsiniz. Bu yüzden sitenizde yayınlayacağınız resimlerin genel olarak siz veya bir personeliniz tarafından çekilmiş olmasına özen göstermelisiniz.

Ayrıca daha şık olması için profesyonel resimlere ihtiyaç duyarsanız, internette birim fiyatı 2-3 USD'den başlamak üzere digital resim satan bir çok firma yer almaktadır. Ücretini ödeyerek kullandığınız harici resimlerin ileride şirketinizi "telif hakları" kapsamlı dava ve yasal cezai yaptırımlardan kurtaracağını göz önüne almalısınız.

Genel Ahlak
RETURN Group® web sunucularında her türlü pornografi veya genel ahlak kaidelerine aykırı içerik barındıran web sitelerinin barındırılması prensip olarak yasaktır. Site içeriğinizde genel ahlaka aykırı içerik olduğunu tesbit eden operatörlerimiz herhangi bir açıklama yapmaksızın o web sitesini yayından alma, verileri silme ve gerekli görüldüğünde suç duyurusunda bulunma hakkını her zaman saklı tutmaktadır.

Tüketici Hakları
Web sitenizde sergilediğiniz ürün ve hizmetlerin müşterileriniz tarafından herhangi bir yanlış anlamaya mahal vermeyecek şekilde yer aldığına emin olunuz.

Özellikle e-ticaret paketi kullanıyor iseniz web siteniz üzerinden on-line satış yapacağınız için müşterinizle satış öncesi yanlış anlamaları ortadan kaldıracak telefon görüşmeleri yapma durumunuz olmayabileceğinden bu konuya özen gösteriniz.

Örneğin, satışa sunduğunuz bir ürün başka bir ürünün bir parçası ise veya başka bir ürünle birlikte kullanılıyor ise bu iki ürünün birlikte çekilmiş bir fotoğrafını koymak isteyebilirsiniz. Bu durumda müşteriniz on-line olarak satın alma işlemi yapar iken her 2 ürünü de satın aldığını düşünebilir. Kendisine tek bir ürün geldiği zaman da size tüketici hakları mahkemesinde dava açabilir.
e-jett V7 Kullanımına Başlarkene-jett hız, teknoloji ve yapabilirlikler açısından size internette yeni bir ufuk açmaktadır. e-jett dünyada arama motorlarında 1. sayfada bulunma garantisi sunan tek web sitesi çözümüdür. 2010 yılı itibarıyle dünyadaki 100 milyondan fazla web sitesi arasından sizin sitenizi 1 adım öne çıkarmak için size e-jett yeterlidir. Bu kullanım klavuzunda yer alan adımları takip ederek, daha şık, ziyaretçileriyle daha sık etkileşim kuran ve arama motorlarında 1. sayfada bulunan bir web sitesine sahip olabilirsiniz.
Temel İnternet TerimleriBazı temel internet terimlerini nadiren de olsa bilmeyen veya gerçek anlamında kullanmayanları gözlemlemekteyiz. Bu sayfada yer alan temel internet terimlerine göz atarak bilgi haznenizi gözden geçirebilirsiniz.
Güvenlik, Gizlilik, HaklarWeb sitenizde yer alan her türlü içerikten T.C. yasalarına, telif haklarına, genel ahlak ve adaba aykırı davranmamayı aksi takdirde doğacak her türlü zarardan ve bu sebeple RETURN Group® şirketlerinin uğrayabileceği zararlardan sorumlu olduğunuzun bilinciyle davranmalısınız. RETURN Group® bu kapsamda herhangi bir uyarı yapmaksızın genel ahlaka aykırı veya yasadışı içerik yer alan web sitelerinin yayınını sonlandırır ve gerekli görüldüğü takdirde suç duyurusunda bulunur.