• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

e-jett V7 Kullanımına Başlarken

e-jett » e-jett kullanım klavuzu » GİRİŞ » e-jett V7 Kullanımına Başlarken
e-jett hayalinizdeki web sitesini hazırlayabilmenize aracı olur.
e-jett hız, teknoloji ve yapabilirlikler açısından size internette yeni bir ufuk açmaktadır. e-jett dünyada arama motorlarında 1. sayfada bulunma garantisi sunan tek web sitesi çözümüdür. 2010 yılı itibarıyle dünyadaki 100 milyondan fazla web sitesi arasından sizin sitenizi 1 adım öne çıkarmak için size e-jett yeterlidir. Bu kullanım klavuzunda yer alan adımları takip ederek, daha şık, ziyaretçileriyle daha sık etkileşim kuran ve arama motorlarında 1. sayfada bulunan bir web sitesine sahip olabilirsiniz.
e-jett V7 Kullanımına Başlarken
e-jett hız, teknoloji ve yapabilirlikler açısından size internette yeni bir ufuk açmaktadır. e-jett dünyada arama motorlarında 1. sayfada bulunma garantisi sunan tek web sitesi çözümüdür. 2010 yılı itibarıyle dünyadaki 100 milyondan fazla web sitesi arasından sizin sitenizi 1 adım öne çıkarmak için size e-jett yeterlidir. Bu kullanım klavuzunda yer alan adımları takip ederek, daha şık, ziyaretçileriyle daha sık etkileşim kuran ve arama motorlarında 1. sayfada bulunan bir web sitesine sahip olabilirsiniz.
e-jett size arama motorlarında 1. sayfada bulunan bir web sitesi sağlar
2002 yılında bir fikir ile başlattığımız e-jett projesinde ortak hedefimiz, müşterilerimize en çok yararı sağlayacak bir çözüm üretmekti. Her zaman bu gaye ile sizlerin taleplerinizi gözlemleyedik, üretim planlarımızı gerçekleştirdik, maliyet-kazanç noktalarınıza bağlı ihtiyaçlarınızı her zaman öncelikli olarak gelişen teknolojimizle çözümlemeye çalıştık. Bugün artık sadece Türkiye'nin değil dünyanın bir çok ilkine imza atmaya başlayan RETURN Group®, dünyanın ilk ve tek arama motorlarında 1. sayfada bulunma garantisi veren e-jett V7 yazılımı ile, ziyaretçilerinizin ve internet gelirlerinizin artmasını hedefleyen ve sağlayan tek kuruluştur.

e-jett size 7 dakika içerisinde yayına alabileceğiniz profesyonel bir web sitesi sahibi olmanızı sağlar
e-jett V7, daha önceki e-jett versiyonlarının ötesinde yeteneklerle donatılmıştır. Sıfırdan bir web sitesini test hesabı için gerekli formların doldurulması süresine indirmiş, alan adı tescili gerçekleştirdiyseniz, alan adınızda web sitenizi prototip olarak 7 dakika içerisinde yayına alan bir noktadadır. Tabi sadece sitenin yayına alınması değil, e-posta hesaplarınızı açabileceğiniz sistemlerin aktivasyonu, paketiniz destekliyorsa e-bülten gönderimine başlamanız, dosya yöneticinizin oluşturulması,ve bu klavuzun içersinde ayrıntılarıyla öğreneceğiniz 1000lerce e-jett özelliği bu 7 dakika içerisinde kullanımınıza açılmaktadır.

e-jett size web tasarımınızı dilediğiniz şekil ve renklerde yapmanızı sağlar
Sadece e-jett size kendi tasarımınızı oluşturmanızı sağlar. e-jett basit bir "şablon seç-site oluştur" yazılımı değildir, daha ilk kurulum anından itibaren kendi şablonunuzu kendiniz oluşturabilir, seçtiğiniz tüm objeleri birbirlerinden bağımsız olarak boyayabilirsiniz. Bizim "şeffaf tasarım objeleri" adını verdiğimiz, yıllar süren bir çalışma sonucu ortaya çıkardığımız bu teknoloji, web sitenizin tasarımını istediğiniz zaman, istediğiniz şekilde değiştirmenizi, dilediğiniz renklerde web sitenizi boyayabilmenizi sağlar. Evet, siz artık kendi web sitenizin web tasarımcısısınız, üstelik hiç bir teknik bilgiye de ihtiyacınız yok.

e-jett size yarının teknolojisini bugünden kullanma imkanı sağlar
Durağan web siteleri ticari işletmeler için sadece ekonomik bir yük teşgil ederler. e-jett sitenizi sürekli geliştirmenizi sağlayacak binlerce araç ile donatılmıştır ve sürekli geliştirilmektedir. e-jett klavuzunu ve e-jett gelişim raporlarını takip ederek asla yaşlanmayan ve yarını bugünden yaşayan bir web sitesi oluşturabilir, ziyaretçilerinize sunabilirsiniz.

e-jett size standart üstü hıza sahip bir web sitesi hazırlamanızı sağlar
RETURN Group® mühendislerinin 10 yılı aşkın süredir geliştirdiği e-jett yazılımı eşsiz algoritması sayesinde standartüstü hızlarda çalışmaktadır. e-jett ile hazırlanan ortalama bir web sayfasının açılma hızı 1 saniyenin altındadır. Web sitenize "harici" script kodları eklemeyerek sitenizin bu açılış hızını koruyabilirsiniz. Müşterilerimize her zaman önerimiz e-jett yeteneklerini keşfederek web sitelerinin tamamını hazır e-jett modüllerini kullanarak geliştirmeleridir.

e-jett size yapabilirlik kazandırır
Bir çok hazır web ürününde 10, 20, 50 hazır modül şeklinde ifadeler liste halinde altalta yer alır. e-jett ise 2000-2010 yılları arasında tamamladığı ve şu anda yönetim panelinizde hazır olan binlerce modüle sahiptir. Bu kullanım klavuzunu okuyarak bu modülleri daha etkili ve işinize daha faydalı olacak şekilde kullanabilir, özelleştirebilirsiniz.

e-jett size özgürlük kazandırır
Bir çok yeni müşterimiz e-jett teknolojisini kullanmaya başladıklarında şaşkınlıklarını ve tebriklerini bizimle paylaşır. Daha önce servis aldığı şirketlerden telefon veya e-mail yolu ile gerçekleştirdikleri bir çok hizmetin e-jett içerisinde hazır olarak ve kendi kontrollerinde olması nedeniyle kendilerini daha özgür hissettiklerini belirtirler. Web siteniz şirketinizin en çalışkan elemanıdır, 7/24 çalışır, RETURN Group®, e-jett ürünlerini web sitenizle ilgili tüm işlemleri 7/24 saat e-jett yönetim panellerinde online olarak yapmanızı sağlamayı hedefler.

Bu kullanım klavuzunda web sitesi açmaktan, her türlü hesap aktivasyonlarını, sitenize ekleyebileceğiniz bileşenleri, ziyaretçilerinizin gerçekleştirdikleri işlemlerle ilgili raporları ne şekilde kullanabileceğinizi, web sitenizi arama motorlarında 1. sayfada nasıl buldurtabileceğinizi, e-jett PLUS özelliklerle ziyaretçilerizle daha sıkı iletişim kurma yöntemlerini nasıl geliştirebileceğinizi, kısaca herhangi bir kişiye ihtiyaç duymadan "internet işlemlerinizin" tümünü nasıl gerçekleştireceğinizi ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.
e-jett V7 Kullanımına Başlarkene-jett hız, teknoloji ve yapabilirlikler açısından size internette yeni bir ufuk açmaktadır. e-jett dünyada arama motorlarında 1. sayfada bulunma garantisi sunan tek web sitesi çözümüdür. 2010 yılı itibarıyle dünyadaki 100 milyondan fazla web sitesi arasından sizin sitenizi 1 adım öne çıkarmak için size e-jett yeterlidir. Bu kullanım klavuzunda yer alan adımları takip ederek, daha şık, ziyaretçileriyle daha sık etkileşim kuran ve arama motorlarında 1. sayfada bulunan bir web sitesine sahip olabilirsiniz.
Temel İnternet TerimleriBazı temel internet terimlerini nadiren de olsa bilmeyen veya gerçek anlamında kullanmayanları gözlemlemekteyiz. Bu sayfada yer alan temel internet terimlerine göz atarak bilgi haznenizi gözden geçirebilirsiniz.
Güvenlik, Gizlilik, HaklarWeb sitenizde yer alan her türlü içerikten T.C. yasalarına, telif haklarına, genel ahlak ve adaba aykırı davranmamayı aksi takdirde doğacak her türlü zarardan ve bu sebeple RETURN Group® şirketlerinin uğrayabileceği zararlardan sorumlu olduğunuzun bilinciyle davranmalısınız. RETURN Group® bu kapsamda herhangi bir uyarı yapmaksızın genel ahlaka aykırı veya yasadışı içerik yer alan web sitelerinin yayınını sonlandırır ve gerekli görüldüğü takdirde suç duyurusunda bulunur.