• %100 Mobile Uyumluluk!

    %100 Mobile Uyumluluk!

    e-jett 8 ile web siteniz tüm cihazlara uyumlu... Hemen e-jett v8'e terfi edin! 1 ay denemesi bedava!

  • Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    Arama motorlarında başarı bir şans mıdır?

    google'da reklam vermeden 1.,2.,3. sırada bulunan müşterilerimizin rakiplerinden özür dileriz! :)

  • e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD\x27den başlayan fiyatlarla!

    e-jett-8 Kişisel web sitesi 79 USD'den başlayan fiyatlarla!

    Üstelik sınırsız web alanı ve 1 GB'lık size özel e-posta adresiniz ile...

  • e-jett DYNA ile hedefinizi 12\x27den vurmaya hazır olun!

    e-jett DYNA ile hedefinizi 12'den vurmaya hazır olun!

    e-jett dyna 8 ile farkedileceksiniz...

share on facebook  tweet  share on google  print  

Görev Yöneticisi

e-jett » e-jett kullanım klavuzu » Temel Araçlar » Görev Yöneticisi
Görev Yöneticiniz RETURN Group® duyurularını takip edebilmenizi ve arama motorlarında istediğiniz kelimelerde 1. sayfada bulunmanız için iş planlarınızı takip eder.
"Sanal Müdür - Görev Yöneticisi" menüsü ile ulaşacağınız görev yöneticiniz RETURN Group® hizmetlerinden en yüksek verimi alabilmeniz için tasarlanmış özel bir arabirimdir. Özellikle arama motorlarında istediğiniz kelimelerde 1. sayfada bulunmak sizin için önemli bir konu ise "Görev Yöneticiniz" sizin adınıza iş planınızı, sizin ayırabileceğinizi belirttiğiniz sürelere uygun bir şekilde otomatik olarak gerçekleştirir.
Görev Yöneticisi
"Sanal Müdür - Görev Yöneticisi" menüsü ile ulaşacağınız görev yöneticiniz RETURN Group® hizmetlerinden en yüksek verimi alabilmeniz için tasarlanmış özel bir arabirimdir. Özellikle arama motorlarında istediğiniz kelimelerde 1. sayfada bulunmak sizin için önemli bir konu ise "Görev Yöneticiniz" sizin adınıza iş planınızı, sizin ayırabileceğinizi belirttiğiniz sürelere uygun bir şekilde otomatik olarak gerçekleştirir.
Görev Yöneticinizin 2 temel işlevi vardır:
  1. RETURN Group® ürün ve hizmetlerine dair düzenli gerçekleştirdiği toplu veya size özel duyuruları arşivlemek
  2. Arama motorlarında istediğiniz kelimelerde ön sıralarda bulunabilmeniz için iş planlarını gerçekleştirmek

1. RETURN Group® 2 kategoride duyuru e-postaları gönderir

RETURN Group® tarafından size yollanan e-postalar "ödeme hatırlatması" dahi olsa asla sizi bir ödeme sayfasına gönderecek link içermez. Tüm müşterilerimizin, RETURN Group® bünyesindeki tüm hesapları mutlaka e-jett yönetim panelinizde "Hesaplarım - Ödemelerim" ekranınızda yer almaktadır. Bir ödemenizi gerçekleştirmeden önce mutlaka bu menüye bağlanarak ödeme tutarınızı teyit ediniz.
  1. Tüm müşterilerimize gönderilen genel duyurular
    • Sunucu Çalışmaları
    • e-jett Gelişim Raporları
    • Yeni Kullanım Klavuzları
    • Kampanyalar (opsiyonel)
    • Genel uyarı ve bilgilendirmeler (opsiyonel) (örn. Virüs uyarısı)
  2. Sadece size gönderilen özel duyurular
    • Son ödeme tarihi yaklaşan hesaplarınız
    • Site ziyaretçilerinizin yaptıkları işlemleri bildiren duyurular (örn. yeni soru bırakıldı)
    • Onay bekleyen yeni site üyeleri (PLUS ve e-ticaret paketi - opsiyonel)
    • Site üyelerinizin gerçekleştirdikleri satın alımlar (e-ticaret paketi)
RETURN Group® tarafından gönderilen e-postalar hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak için "9.4. Bülten ve Duyurularımız" sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

2. Arama motorlarında daha üst sıralarda bulunmak için yapacağınız işlemleri planlamak

Görev yöneticiniz seçtiğiniz kelimeleri işlem yapabileceğinizi belirttiğiniz sürelerde sıra ile hatırlatarak, tüm anahtar kelimelerinizi google'da adım adım 1. sayfaya taşımanıza yardımcı olur.

Sırası gelen anahtar kelimenizi web sitenize ilk kez ekliyecekseniz
Bir anahtar kelimeye sitenizde ilk kez yer vermek google, yahoo ve bing arama motorlarının o kelime aratıldığında arama sonuçlarına sizi ilk kez eklemesi için bir ön şarttır, genelde bir site ilk kez o arama sonuçlarına eklendiğinde toplam sonuç sayısına bağlı olmakla beraber 5-20. sayfalar arasında listelenir. Bir kelime ile ilgili ilk kez sitenize içerik girdiğinizde bu arama motorlarında listelenmeniz 9 gün - 3 hafta gibi bir vakit alabilir.
  1. Klavuzumuzdan "7.4.1. Hazır sayfa tiplerimizin SEO katsayıları" bölümünü inceleyiniz
  2. Kullandığınız e-jett paketinin türüne bağlı olarak SEO katsayısı en yüksek olan bir sayfa tiplerini belirleyiniz.
  3. "Web sitem-Web sayfalarım" menüsünden web sayfalarınızın listesine ulaşınız ve tercih ettiğiniz SEO katsayısı en yüksek sayfa tipini seçerek (henüz web sayfalarım listenizde o sayfa tipi hiç eklenmemişse ekleyerek) güncelleme modunda açınız (Web sayfaları listenizdeki bir sayfanızın sayfa adının solundaki "sayfa tipi ikonuna" basarak güncelleme modunda açabilirsiniz).
  4. Başlıkta ve yazınızın ilk paragrafında bu anahtar kelimenize yer verecek şekilde yeni içeriğinizi ekleyiniz.
  5. Eklediğiniz içeriğin web sitenizin ana sayfasında sağ veya sol sütuna gelen bar objelerinden (kayan yazı güncel haber veya faydalı linkler, vb.) en az birinden linklendiğini kontrol ediniz, henüz link verilmemiş ise linkinizi ekleyiniz.
  6. Takıldığınız konularda destek operatörlerimizden yardım isteyiniz.
Sırası gelen anahtar kelimenizle ilgili olarak web sitenize daha önce içerik eklediyseniz
Daha önce veri eklemiş olduğunuz bir anahtar kelimeniz artık ilk sayfalarda olmasa da arama sonuçları listesinde yer alıyor demektir. Arama sonuçları listesinde sayfaları tek tek dolaşarak sitenizin kaçıncı sayfada bulunduğunuzu tesbit ediniz.
  1. Bu anahtar kelime aramasında siteniz 20. sayfadan (yani ilk 200 sonuçtan) daha sonraki bir sayfada bulunuyorsanız, aşağıdaki adımları uygulamadan önce e-jett destek merkezi aracılığı ile operatörlerimizle temasa geçerek ücretsiz yardım talep ediniz ve önerilerini alınız. Arama sonuçları listesinde ilk 20 sayfada siteniz yer alıyor ise aşağıdaki adımlara geçiniz.
  2. Hazır sayfa tiplerimizin SEO katsayıları tablosundan başka bir sayfa tipini seçiniz.
  3. "Web sitem - Web sayfalarım" menüsünden o sayfa tipi ile listenize eklenmiş bir sayfa tipi (yok ise önce yeni sayfayı ekleyiniz) var ise o sayfayı güncelleme modunda açınız.
  4. Anahtar kelimeniz başlıkta ve açıklama metninde geçecek şekilde en az 3 paragraf ve bir başka siteden kopyalanmamış özgün bir içeriği sitenize "syafada görünür" özelliği "evet" olarak belirlenmiş olarak ekleyiniz.
  5. Bu yeni içeriğin son bölümünde daha önce ilk ekleme işlemini yaptığınız sayfaya link veriniz.
  6. Takıldığınız konularda destek operatörlerimizden yardım isteyiniz.
e-jett Menü YapısıAlt yönetim panelleriyle 5.000'den fazla farklı yönetim panelini barındıran e-jett web yöneticisi bu yönetim panellerine erişiminizi ve yönetim panelleri arasında geçişinizi en hızlı şekilde sağlamak için dörtlü bir menü sistemi kullanmaktadır.

e-jett V7 çapraz menüleri web sitenizi yönetirken veriminizi arttırmak için yenilenirken, web sitenizi daha hızlı hazırlayabilmeniz ve yapabileceğiniz işlemlerinizin tümüne en kısa yoldan erişebilmeniz için tasarlandı. e-jett, web sitesi, portal ve e-ticaret gibi farklı ürün paketlerinin yanısıra e-video, e-reklam, e-emlak, e-otogaleri, e-matba, ... şeklinde bir çok e-jett uyumlu özel yazılımı da kapsar.
Web Sayfalarım Menüsüe-jett kullanımınızın en büyük bölümünü oluşturacak kısım "Web Sitem-Web Sayfalarım" menüsüdür. Çünkü bu alan yeni sayfa ekleme/çıkarma işlemlerinin yanısıra tüm hazır sayfa tiplerini de güncellemenin geçiş noktasıdır. e-jett farklı hazır sayfa tipleri farklı amaçlara yönelik olarak dizayn edilmiştir. Örneğin "Bize Ulaşın" sayfa tipi adından da anlaşılabileceği gibi ziyaretçilerinizin web siteniz üzerinden size mesaj bırakabilmesini sağlarken, "Haberler/V7 RSS Haberler" sayfa tipleri ise özellikle arama motorlarında üst sıralarda bulunmanıza yönelik olarak geliştirilmiştir.
Ürün/Hizmetlerim MenüsüEğer sitenizde ürün/hizmet tanıtımını veya satışını (e-ticaret paketi) gerçekleştirecekseniz, "Web Sitem - Web Aayfalarım" anamenüsünden sonra en sık kullanacağınız bölüm "Havuzlarım - Ürünlerim & Hizmetlerim" bölümüdür. e-jett Ürün/Hizmet modülü ufak ayarlarla sektörünüz için en ideal görünümde ürün ve hizmetlerinizi sergilemenizi sağlar ve tüm ürün ve hizmetlerinizde web sitenizin arama motorlarında zirvelerde bulunmasını sağlar.
Dataforme-jett Dataform, RETURN Group® tarafından internette dinamik olarak çalışan veritabanlarına yüklü verileri mümkün olan en hızlı biçimde güncellemek için geliştirilmiş çoklu veri yöneticisidir.

e-jett Dataform veri listesini ve güncelleme/ekleme ekranlarını bir arada barındırır. Bu sayede e-jett Dataform kullanıcıları veriler arasında geçiş yaparken "listeye dön", "veriyi seç", "güncelle" işlemlerini tek adımda gerçekleştirek zamanı en verimli kullanabilirler. e-jett Dataformun site yöneticilerine sağladığı en büyük avantaj ise, yeni veri ekleme, mevcut veriyi silme, mevcut veriyi güncelleme işlemlerinin tümünün aynı sayfadan yapılmasıdır.
HTML Editörüe-jett HTML Editörü, web sitenizi geliştirirken yazı-resim dizgilerinizi ve stillerinizi web sayfanıza adapte edebilmeniz için geliştirilmiştir. e-jett HTML editörünün kullanım performanısınızı arttırmak için çok sayıda özelliği mevcuttur. e-jett HTML Editörü, içinde bulunduğunuz yönetim panelindeki yetkiler (dosya erişimi açık/kapalı, stil özellikleri aktif/pasif) gözönüne alınarak otomatik olarak oluşturulur.
Görev Yöneticisi"Sanal Müdür - Görev Yöneticisi" menüsü ile ulaşacağınız görev yöneticiniz RETURN Group® hizmetlerinden en yüksek verimi alabilmeniz için tasarlanmış özel bir arabirimdir. Özellikle arama motorlarında istediğiniz kelimelerde 1. sayfada bulunmak sizin için önemli bir konu ise "Görev Yöneticiniz" sizin adınıza iş planınızı, sizin ayırabileceğinizi belirttiğiniz sürelere uygun bir şekilde otomatik olarak gerçekleştirir.